Skip to content
58 reacties
6060 weergaves

Geen onderbroek

Hebben jullie ook wel eens een broek of kortje broek aan zonder onderbroek eronder?

17 jaar
6 jaren geleden

58 Reacties

  • Wij zijn thuis nudist en draag alleen kleding als het niet anders kan. Op de lagere school had ik alleen een onderbroek aan als we gym hadden. Nu draag ik helemaal geen onderbroeken meer. Doe wel altijd een schone broek aan.

    13 jaar
    5 jaren geleden
  • Op de racefiets heb ik nooit een onderbroek aan onder mijn fietsbroek.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • @jongen 13, Als je een gemene reactie gaat plaatsen moet je eerst even de situatie kennen. Ik doe een onderbroek aan bij LO omdat de anderen tijdens het omkleden mijn zaakje niet hoeven te zien. Wij douchen niet na LO. En ga nu niet zeggen dat ik vies ben omdat ik dat niet doe, er zijn gewoonweg geen douches bij ons op school en daar hebben we tussen de lessen door geen tijd voor.

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • Een onderbroek is nodig ter bescherming van je kroonjuwelen. Die van mij gaan rood worden en zelfs pijn doen als ze tegen de rits en de stof van mijn spijkerbroek aan schuren. Geen last van als ik gewoon een boxer draag.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • jongen 14 jaar je bent een vuile jongen wij hebben 1 keer per week sport wij moeten na het sport naakt onder de douche geen 1 van allemaal maakt er een probleem over iedereen jongen heeft een poepgaatje en een lul de 1 wat kleiner de andere wat groter de 1 met haar de andere zonder haar niks mis mee

    13 jaar
    5 jaren geleden
  • Bij l.o. moet je toch in sportkleding ? Als je je onderbroek aanhoudt wordt die nat en gaat meuren. Ik denk dat mijn klasgenoten je zouden helpen en je broek voor je naar beneden zouden trekken. Hebben ze ook gedaan bij een jongen die te verlegen was om zich onder de douche gewoon uit te kleden. die laat dat nu wel uit z'n hoofd.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik doe het ook vaak maar niet als ik LO heb. De anderen hoeven niet te zien wat ik daar zitten heb.

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • Voor mij geen ondergoed. Geeft me een opgesloten gevoel. Lekker met mijn blote kontje in de broek. Wel dagelijks een schone aan...

    14 jaar
    6 jaren geleden
  • Ze wisten al dat ik nudist was. Ze keken wel maar het was snel normaal. In groep 8 was later nog een jongen zonder onderbroek. Andere jongens keken ook naar elkaar.

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • Altijd echt altijd

    14 jaar
    6 jaren geleden
  • @j15 Hoe reageerden je klasgenoten toen ze in de kleedkamer zagen dat je geen onderbroek draagt?

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik ben nudist en heb altijd al een hekel gehad aan ondergoed. Toen ik naar de lagere school ging moest ik eerst altijd een onderbroek aan, later deed ik m alleen aan als ik gym of zwemmen had. In groep 8 al deed ik m toen met gym ook niet meer aan. Vind het gewoon onprettig...

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • J16 ik ben ook naturist en het komt zeker voor dat je een hele mooie jongen of meisje tegenkomt en dat er daar beneden wat begint te kriebelen. Afgelopen zomer op vakantie heb ik zo iets meegemaakt, er werden allemaal spellen georganiseerd en 2 jongens voor mij van ongeveer 9/10 jaar hadden een stijve piemel gekregen. 1daar van was bijna aan de beurt en stond zenuwachtig tegen zn piemeltje te slaan om hem weer slap te krijgen. Grappig om te zien maar niet leuk voor hem

    12 jaar
    6 jaren geleden
  • J16. Er zijn altijd wel andere mensen. Maar vind het niet erg dat ze aanraken. Gebeurt ook op de camping in Italië. Ik was afgelopen zomervakantie steeds bij een jongen van 16. Hij wachtte eerst even af maar in het zwembad pakte hij me ook overal vast. Verder is er niets gebeurd

    13 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik draag vaak een string onder mijn bovenkleding, maar onder een sportbroekje niets want daar zit een binnenbroek in.
    Thuis loop ik vaak naakt en als het mooi weer is ook in de tuin dus dan geen onderbroek maar ook geen bovenkleding, ik vindt het wel lekker geil om in mijn string rond te lopen ook inde tuin of op het strand maar ga ook wel naar het naakt strand.
    Als ik een gekke bui heb doe ik ook onder mijn broek wel eens geen onderbroek aan maar ben dan altijd bang dat mijn grote vriend tussen de rits komt.
    Als ik ga hardlopen heb ik een soort legging aan met niks er onder om schuren te voorkomen, trek hem dan altijd lekker in mijn bilnaad zodat je die goed kunt zien.

    19 jaar
    6 jaren geleden
  • J13. Als je zo graag bekeken wordt, betekent dat dan, dat je ook meer zou willen dan dat ? Ik kan me voorstellen, dat jongens die naar jou kijken wél opgewonden raken en misschien iets willen proberen. Krijg je daar nooit problemen mee ? Ik denk nu toevallig aan een visser, die een wormpje aan de haak doet en dan gaat zitten wachten tot de vis bijt.

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • Als ik op mijn kamer zit, wil ik wel eens zonder onderbroek zitten. Ik heb dan eigenlijk altijd een joggingbroek/trainingsbroek aan. :)

    21 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik draag altijd een wijde boxer. M'n zaakje hangt dan vrij. Dat is beter voor je vruchtbaarheid. Zonder boxer komt alles tegen de rits van je broek aan. Daar krijg ik pijn en een rode piemel van. We hebben gemengd gym op school. Bij jongens zonder onderbroek zie je soms alles onder hun sportbroek. Zeker bij oefeningen als een handstand e.d. Ik vind dat niet prettig, maar iedereen moet dat natuurlijk zelf weten. Onder de douche maakt het me niet uit als andere jongens me naakt zien.

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • J16, maakt niet uit. Ik vind het super om bekeken te worden door jongens en mannen. Opwinding heb ik niet zo als je bedoelt dat ik een stijve krijg. Stelt bij mij niet veel voor. Vind het wel leuk als een ander een stijve krijgt. En j12, ik ervaar wel dat nudisten een stijve krijgen, maar dat het gewoon is. Maar daarom kijken mensen wel naar elkaar en ook naar piemels en kontjes.

    13 jaar
    6 jaren geleden
  • J13 Sorry, nu is de verwarring compleet en ook wel grappig ! Maar je hebt gelijk. Door al dat kijken en bekeken worden ben ik het noorden volledig kwijt geraakt. Zo zie je maar hoezeer je moet oppassen met dat soort dingen.

    16 jaar
    6 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten