Skip to content
15 reacties
3914 weergaves

Massage

Wie laat zich weleens masseren? En waar of door wie laten jullie dit doen? Zou graag gemasseerd worden, maar weet niet aan wie ik dit zou kunnen vragen.

21 jaar
6 jaren geleden

15 Reacties

  • Massage is lekker en ontspannend, ik kan het zelf goed, als iemand het fijn vind mooi toch? Ff komen altijd fijn!

    18 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik wordt regelmatig gemasseerd door de masseur van de club. Vooral m’n schouders omdat ik daar vaak last van heb. Lig dan altijd in m’n boxer op m’n buik op de massagetafel

    19 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik heb een zeldzame vorm van jeugdreuma, dus ga regelmatig naar de masseur. De masseur is een man. Eerst ging mijn moeder mee maar sinds 2 jaar ga ik alleen. Ik lig bloot op de tafel en hij mag alles aanraken.

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • Happy end ? Echt heel vet ! Mooi man.

    20 jaar
    6 jaren geleden
  • Ja jongen van 14, dat gaf een ongekend geil gevoel en dat wist ze ook dus vond het ontploffen alleen maar mooi! Het was wel iemand uit een massage opleiding die ik ook gevolgd heb en ze had toen al een oogje op mij.

    22 jaar
    6 jaren geleden
  • @22jaar. echt? jouw piemel mee gemasseerd? ook je ballen? dan moet je toch ontploffen van geiligheid?

    14 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik heb al verscheidene soorten massages gehad door zowel mannen als vrouwen. Het waren bv. ayurvedische, polariteit, Thaise, holistisch oid massages en de meeste volledig bloot. Als ze dicht bij m'n piemel kwamen kreeg ik wel een stijve maar dat geeft niks zeiden ze en eentje heeft m'n piemel ook mee gemasseerd.

    22 jaar
    6 jaren geleden
  • nog nooit door n echte masseur aangepakt. weet niet of k t zou doen.
    zo naakt voor iemand vreemd. mijn pa heeft ons sinds we klein waren vaker gemasseerd. sinds ik ongeveer 12 ben gebeurt t wel s dat ik n stijve krijg. pa stelde me altijd gerust. laatste tijd masser ik wel s n sportmaat van me. hij vroeg ook s of hij helemaal bloot mocht zijn. dat vond ik dan weer geil. hoewel ik denk dat k geen homo ben.

    14 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik zou graag een massage willen met alles erop en eraan zeg maar, ook erotisch... maar geen echte sex, maar weet niet of dat kan. Heb ook voorkeur voor een mannelijke masseur (denk ik).

    21 jaar
    6 jaren geleden
  • Wat voor soort massage wil je?

    18 jaar
    6 jaren geleden
  • Ts je moet het ook niet aan iemand vragen gewoon even googelen bij een officiële masseur dan eert je zeker dat het goed gedaan word

    12 jaar
    6 jaren geleden
  • Van de zomer liep ik de Nijmeegse vierdaagse. 4 keer 50 km. De derde dag waren me benen zo stijf dat ik ze niet meer kon ontspannen. Ik heb me toen laten masseren door een fysiotherapeute. Ondangs dat de behandeling maar een kwartiertje duurde. Heeft me echt goed gedaan. Ik weet niet hoe ze het precies deed. Maar het resultaat was boven verwacht. Mocht ik tot het idiote idee komen me volgend jaar weer telopen. Laat ik me zeker paar keer masseren.

    19 jaar
    6 jaren geleden
  • Ts ik ga vaak met m’n moeder naar een wellness en daar laten we ons van top tot teen masseren super lekker hoor

    12 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik ben bij een man geweest die de massage gaf. Hij was heel vriendelijk en het was een aangename ervaring. Hij legde vooraf alles goed uit hoe en wat hij zou masseren. Meer dan 60% van de mannen had wel ergens een erectie tijdens de massage zei hij, ook al ging hij de piemel niet masseren. Ik heb er echt van genoten. Bovendien waren er serieuze kortingen voor jongeren onder de 26jaar.

    18 jaar
    6 jaren geleden
  • Ja ik heb precies hetzelfde!

    19 jaar
    6 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten