Skip to content
19 reacties
4230 weergaves

Ranzige verhalen.

Ik zit al jaren op dit forum en heb hier leuke en spannende tijden beleefd. Je had boeiende topics en pittige discussies over onderwerpen die ook echt ergens over gingen. Nu lees ik hoofdzakelijk schunnige praatjes over onwaarschijnlijk vergaande toestanden. Ik geloof gewoon niet dat jongeren bezig zijn met de dingen die je hier tegenwoordig leest. Jammer hoe het de laatste tijd loopt, doodjammer.

20 jaar
6 jaren geleden

19 Reacties

  • Jongen 23: aftrekken was dus verboden? Dan moeten de jongens toen wel heel erg dikwijls natte dromen gehad hebben. En toch werd het toegestaan als iedere keer ze het moesten opbiechten, want erg streng zullen de pastoors er dan niet over geweest zijn. Zoals ge zegt, om er naar te luisteren? Van de kerk hoort ge bijna niks meer als van dat soort verhalen. De kerk afschaffen?

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • bedankt voor het toch plaatsen van mijn reaktie op "ranzige verhalen"   Sorry voor mijn opmerking ivm hypocriet   Ik blijf enorm van dit forum houden en misschien is mijn kritiek niet altijd terecht Ik waardeer het toch dat jullie dit forum in stand houden en zeker heel wat jongeren hier baat bij hebben...   Nogmaals mijn excuses voor mijn te haastige opmerking !!!     Reactie van redactie: geen probleem hoor en dank voor je compliment!

    23 jaar
    5 jaren geleden
  • Wow @j23, daar ben ik hetmega mee eens! Ik ben 16, maar ik vind ook dat seks snel als een teboe wordt gezien onder jongeren, en iets dat wel gek is en schaamte moet opleveren! Maar hoe meer we dat met velen doen hoe meer het ook als een taboe wordt gezien. Ik lees veel over seks op internet, omdat het me interesseerd natuurlijk, maar ook omdat ik mega geniet van seks. Ik heb het al vaak met jongens mogen doen, en nu met mn vriend (ben gay). En idd, waarom seks niet gezien wordt als gewoon zoiets normaals als eten en drinken. Ben ik het wel mee eens, maar het is wel zo dat sommige normen wel belangrijk zijn. Zouden er geen normen zijn dan je zo misschien wel constand gepakt worden door degene die dan zin in je hebben. Het is daarom wel goed dat er normen en wetten zijn die bepaalde dingen verbieden. Dat seks, en daarvan kunnen genieten, vanzelfsprekend is, maar dan wel omgeven door bepaalde normen. Anders doet iedereen maar waar hij/zij zin in heeft, en dat lijkt me niet oke. Maar als je er zelf plezier in hebt, (of met zn tweeen of meerdere) en je doet er niemand kwaad mee, ja daar ben ik echt wel voor! Veel jongeren schamen zich best wel voor seks, en dat hoeft echt niet. Seks is lekker en normaal. Ow ja, echt SUPER goed dat dreamersforum jouw post heeft geplaatst! Ik vind ook dat wat jij zegt gewoon gezegd mag worden. THX!

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • teboe moet natuurlijk zijn; taboe.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • ik heb zojuist een antwoord op dit forum gegeven maar dit werd geweigerd want : de waarheid kwetst Jammer ik vind dit zeer hypocriet en misschien wordt ook dit nu niet gepubliceerdfjammer   maar de waarheid mag nog altijd niet gezegd worden !!!!   REACTIE VAN DE REDACTIE: je forumberichten worden niet altijd gelijk geplaatst, we proberen regelmatig te modereren maar soms kan het een paar uur duren. Later in de avond en 's nachts wordt er in principe niet gemodereerd. Je bericht hierboven komt gewoon door onze selectie. Maar het klopt dat we ook ook heel regelmatig berichten weigeren om diverse redenen. Zie hiervoor ook de forumregels op deze site. 

    23 jaar
    5 jaren geleden
  • dat er oudere mannen op dit forum zitten is een feit, maar dat is niet zo erg, want oudere mensen hebben veel ervaringen meegemaakt en zegt men niet : "de ervaring is de beste school"
    zo vertelde mijn opa dat toen hij een puber was en op een katoliek college zat, ze elke vrijdag naar de biecht moesten. Daar moest je aan de pastoor al je "geheime" zonden vertellen en in die tijd was de "onkuisheid" het "kwaad van de eeuw' mijn opa werd ondervraagd over zijn masturbatiepraktijken, : hoe, wanneer, waar, met wie , hoeveel keer per dag, enz..enz.. Voor de pastoors/biechtvaders was de biecht toen ware porno !!!
    Ze zaten meer met een stijve piemel onder hun zwarte rokken dan met een slappe piemel en het "kwaad v.d. eeuw" was voor hen een waar genoegen : had zo'n forum als nu bestaan, dan was zeker heel wat leed en schuldgevoelens bij jonge mensen van de baan !!!
    Jammer dat seks toch nog altijd bij sommigen een taboe is en niet zoals lekker eten en drinken wordt gezien !!!

    23 jaar
    5 jaren geleden
  • jONGEN 20 gelijk heb je, ranzige verhalen hoef ik niet, verder veel puberale vragen die ik ontgroeid ben. Mooie tijden beleefd zeg je, gereageerd dus op topics? Lees alles ,surf veel, kom je oude reactie's tegen sommigen herkenbaar zoals indertijd ene Meat, stoere onzekere macho, beetje buiten de maatschappij,buitenland,internaten , vond zijn verhaal geschreven door een ander onlangs terug op homo verhalen, prachtig om te lezen zijn beleving op die highschool, stoere jongens romantiek zo genaamd maar niet ranzig eerder erotisch, wil het nog eens op deze site herplaatsen.

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • Logisch dat het hier over seks en penissen gaat. Jongensvragen hoort bij de categorie relaties & SEKS, gewoon bij een andere categorie kijken

    12 jaar
    5 jaren geleden
  • Yep, ik ben het met sommige dingen die hier worden genoemt wel met jullie eens. Maar echt wel grappig dat 'wij' jongeren nu al gaan zeggen; 'yo hey, vroeger was het veel beter.' Haha, dat hoor ik ook mijn vader zeggen XD. En dan zitten hier mss wel ouderen tussen die zich voordoen als tiener, maar dat heb je ook op een niet anonieme site, alleen wat minder. Kijk, ik lees ook niet alles wat er in de krant staat, ik lees de dingen die ik interessant vind. En dreamersforum hanteerd best wel hun regels streng vind ik, al gaat dat niet altijd goed. Overal is 't wel wat. En mss klinkt het straight, maar als je het niks vind ga dan niet op een forum zitten. Aan de andere kant; verbeterpunten zijn er altijd wel te vinden, en dus is het oke dat we hierover praten.

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • Als je dat jammer vind ga je toch naar een ander forum, niet zo moeilijk doen joh

    12 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik vindt dat je juist blij mag wezen dat mensen überhaupt tegenwoordig mensen weer meer openlijk over seks durven en kunnen praten. Preutsheid hoort ook niet echt thuis hier in Nederland. Daar zijn we altijd te tolerant naar prostituées voor geweest. Vindt veel reacties hierboven ook erg preuts. Alsof het zo’n schande is om over seks te praten. Het is de enige manier hoe je ter wereld ben gekomen vanuit je ma. De ooievaar is je niet in het raamkozijn komen neerleggen. Succes verder.

    22 jaar
    6 jaren geleden
  • Eens, echt boeiend zijn veel onderwerpen niet, maar een jongen van 14 kun je niet vergelijken met een jongen van 18 of ouder, die geen vragen meer heeft over zijn pubertijd, en heel andere vragen of belevings heeft.

    18 jaar
    6 jaren geleden
  • Kan jullie alleen maar gelijk geven ...

    22 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik zat vroeger ook op deze site en het waren idd echt leuke discussies! Nu ik terug kijk gaat het nog alleen maar over seks en penis en zo echt koulo jammer

    18 jaar
    6 jaren geleden
  • Surf weleens en kom dan oude topics tegen waar nog echte verhalen of belevenissen werden verteld, vind veel vragen niets zeggend,teveel hetzelfde,daarbij kwam ik jongens tegen met een nickname en dat vond ik toch prettiger dan jongen alleen met leeftijd.

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • Probleem is dat je geen account hoeft aan te maken. Hierdoor is het laagdrempeliger om zomaar even een losse opmerking te plaatsen en nooit meer terug te kijken. Ook voor oude mannen die zich voordoen als tiener ofzo. Overigens ben ik hier ook al een aantal jaar actief. Soms wat meer, soms wat minder. En ook een paar jaar geleden had je al van die ranzige verhalen hier. Volgens mij ligt hier een taak voor de moderatoren. Die hanteren de regels niet strikt genoeg.

    21 jaar
    6 jaren geleden
  • Er staan inderdaad weleens vragen tussen waarvan je je afvraagt of die echt door een jongere zijn gesteld. Aan de andere kant hoef je natuurlijk niet te reageren als je het niet vertrouwt. En er zijn ook genoeg topics waarbij goede tips worden gegeven, dus dat is wel positief.

    18 jaar
    6 jaren geleden
  • Discussiëren kan hier bijna niet meer. Als je teveel reacties geeft op een topic, dan wordt je door de moderatoren geblokt. En dat boys gezamelijk douchen met de onderbroek aan, dat komt bij meiden die gezamelijk douchen zowat niet voor. Maar het gaat hier inderdaad heel hard achteruit. En helemaal 100% anoniem is het hier ook niet. Ik heb een heel leuk contact met een boy van 20 waar ik hier 2 jaar geleden een heel leuke discussie mee heb gehad over vakantie Slovenië, en die mij vond op een andere jongerensite waar je niet anoniem hoeft te reageren. Alleen is die site 1 januari van dit jaar opgeheven. Ik vind het hier ook niet heel leuk meer door ONZINTOPICS waar de TOPICSTARTER niet meer reageert op reacties.

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • ik ook! zeee jammer!  ik zou ook wel vrienden willen worden met mensen hier maar t is echt anoniem dus dat gaat niet 100%

    16 jaar
    6 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten