Skip to content
117 reacties
6085 weergaves

Super Skinny voor jongens

Tegenwoordig zijn er ook voor jongens superskinny jeans te koop. Ik draag ze graag. Zit heerlijk en staat sexy. Maar je hoort vaak dat het niet kan. Jullie mening?

17 jaar
6 jaren geleden

117 Reacties

  • Oooh, die 20 gaats heb ik ook. Die zijn zoooo opwindend. Krijg superveel en leuke reacties als ik ze draag.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • J20 ,hoge boots als timberlands of dr martens staan er ook mooi bij,die draag ik er nu ook wel onder. Heb een paar laarsen met stompe neus in de kast die ik maar 1keer heb gedragen,ben meer van de boots,of sneakers Ik zit er nog over te denken om hele hoge doc' s te kopen, 20gaats

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • Altijd strakke broeken, alle jeans zijn bij mij skinny dat heb je met dikke bovenbenen of wel nogal aan de maat bent.Overhemden ook een ramp tegenwoordig om die dicht te krijgen daarom meestal een shirt en overhemd er los over.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik heb ook de spray on jeans van river island. Die zijn super strak idd. Onlangs enkellaarsjes gekocht waar deze jeans invalt staat echt erg gaaf.

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik heb ook een aantal spray on jeans,die zitten echt super strak aan mijn benen.

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik draag ze het liefst zo strak mogelijk, zodat je alles heel goed ziet hangen of staan en net als jongen van 16 met verder er niks onder. Alleen niet zo laag dragen want dan komt m'n eikel er boven uit en het risico van klaarkomen is dan best aanwezig, dus maar iets hoger optrekken zolang dat m'n ballen niet afklemt!

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • als je superskinny leuk vind, moet je ze gewoon dragen! ik draag ze heel laag met niks eronder en een stak t-shirtje. heb dan meestal een stijve en kom nogal eens klaar. er wordt dan flink gekeken naar die natte plek, kan me niks schelen!

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • skinny zitten lekker, alleen een maatje groter dan zie je niet meteen alles zitten. draagt zeer lekker ja. maar supper strak vind ik niets.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik merk dat ik er altijd wel naar moet kijken als jongens superstrakke jeans aan hebben. Als ze niet te mager zijn is het mooi en stoer vind ik. Zelf vind ik het ook lekker zitten, goed aansluitend.

    21 jaar
    5 jaren geleden
  • gadvedamme wat ranzeg. op straat of op school in je broek lopen spuiten. en dasn is ie er nog trots op ook "kijk es mama, zonder handen "

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • Ja nou en of ken ik dat gevoel en ben soms ook daardoor klaar gekomen! Toen keken vooral de meiden helemaal naar m'n kruis!

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • ik draag altijd super skinny. sinds vorige week heb ik eens geprobeerd om zonder boxer mn jeans te dragen. voelt lekker en krijg ook wel reacties. zowel van jonges als van meisjes. door t schuren van de stof loop ik wel vaker met een stijve. kennen jullie dat gevoel?

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • Het valt mijn op dat verkoopsters in jeans-stores altijd superstrakke skinny-jeans dragen. Zouden ze dat moeten van de store-manager? Of zouden ze die dragen om betere verkoop-resultaten te behalen? Ik heb wel eens gehoord van een meisje die verkoopster wilde worden dat uit onderzoek blijkt dat aantrekkelijke verkoopsters meer verkopen en dat daarom winkels eisen aan je uiterlijk stellen, vooral bij de grotere modeketens. Misschien is skinny dragen daar wel verplicht.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Sinds een tijdje mag ik zelf weten wat ik draag. Ik heb super skinny jeans, ben zelf ook super skinny. Broeken moeten strak om mijn kontje. Staat super en krijg leuke reacties...

    12 jaar
    5 jaren geleden
  • Als alles zo afgekneld wordt is niet o.k. want is heel slecht voor de kwaliteit van je sperma. Daarom draag ik vaak een soort jeans waar je pik en ballen ietsje meer ruimte hebben en dan geen onderbroekje, waardoor je zaakje toch goed zichtbaar blijft, want daar geil ik op.

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • Wanneer is het te strak is voor iedereen anders. Ik zag pas een kledingverkoper ook superstrakke jeans.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • @jongen 18, welke winkel ben jij geweest dan waar je super strakke skinny's kan krijgen? De strakste die ik heb zijn spray on jeans van river island

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik vind te strak juist helemaal niet prettig, dan wordt alles zo afgekneld. Een verkoopster in een winkel vroeg trouwens wel een keer of ik geen maatje kleiner wilde proberen, ze dacht dat het best zou kunnen. Ik begreep van haar toen dat vooral meiden altijd zo klein mogelijk maatje willen passen. Ze had zelf trouwens ook een kei-strakke skinny aan, dus ze gaf het goede voorbeeld aan die meiden.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Soms doe ik een maat kleiner van jeans aan dan zit het extra lekker. Soms ook met stretch. Heerlijk als het goed strak zit en mooi spant.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik heb maat 28 (waist) en lengte-maat 36 inch.

    18 jaar
    5 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten