Skip to content
5 reacties
769 weergaves

in de tent

ik was met een paar vrienden in de tent aan het slapen en het was bij ons in het dorp dorpsfeest toen we s'nachts terug kwamen hadden we allemaal welgaat drank op en toen gingen we slapen maar de jongen waar ik naast lag dacht dat ik lag te slapen en ging toen aan mijn piemel zitten en toen werd die stijf ik heb toen niks gezet

moet ik dat nu al nog doen of niet of moet ik juist iets heel anders doen

HELP MIJ!!!!

15 jaar
6 jaren geleden

5 Reacties

  • Vorige zomer, op kamp, was ik aan het slapen en werd wakker met een zeer harde piemel zoals ik hem eigenlijk nog nooit had gevoeld. Ik merkte dat de jongen naast mij zijn hand op piemel had liggen. Van schrik durfde ik niks doen of zeggen. Toen hij enkele seconden later wist dat ik wakker was streelde hij even over mijn piemel, haalde hij zijn hand uit mijn slaapzak en trok de rits dicht.

    De avond nadien fluisterde hij in mijn oor dat ik het ook wel mocht doen bij hem. Ik heb niet gedurfd.

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • de volgende keer moet je zeggen: " dat je me aftrekt is nog tot daar aan toe maar pijp me dan ook ". De kans dat hij hiervan schrikt is vrij groot omdat er meerdere jongens in de tent liggen.

    23 jaar
    6 jaren geleden
  • Het is echt niet oké dat hij aan je piemel zat en je mag zeker tegen hem zeggen dat je daar niet van gediend bent.

    19 jaar
    6 jaren geleden
  • Tja, hoe vond je het zelf ? Wond het je wel op en zou je het zelfde ook een keer met hem willen doen of zou je hem het liefst een knal voor zijn kop geven ? Het opent wel de weg naar een spannend avontuurtje met hem. De oplossing ligt bij jou. Je kan hem er ook op aanspreken en laten weten dat je er niet van gediend bent. Succes.

    20 jaar
    6 jaren geleden
  • Je had die jongen een klap op zijn arm kunnen geven en je vervolgens de andere kant op draaien, dan was hij er wel mee opgehouden. Dat je een stijve kreeg is een normale reflex ; dat is dus geen bewijs dat je ervan genoot dat hij je aanraakte. Mijn conclusie : ik vind het wat laat om nog iets te zeggen. Maar wil je niet, dat het opnieuw gebeurt, dan weet je nu wat je moet doen. Maar ben je nieuwsgierig en wil je het wel, laat hem dan maar doen en bepaal zelf hoever hij mag gaan.

    20 jaar
    6 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten