Skip to content
9 reacties
1632 weergaves

Jongens Slip

Hi, Ik ben dus benieuwd naar hoeveel jongens slips dragen. Ik heb zelf 1 slip en niemand in het huis weet het. Ik gooi het wel gewoon tussen de was en ik pak het weg van het wasrekje als het droog is zodat mijn moeder er niet aan denkt en dat ze er niet achter komt dat ie van mij is omdat ik de enige in dit huis ben met deze maat. Maar dragen jongens nog slips in 2018?

16 jaar
6 jaren geleden

9 Reacties

  • Ik draag ze allemaal slips, boxers en zelfs strings. Je hoeft je niet te schamen. Draag wat je prettig vindt om te dragen.

    21 jaar
    6 jaren geleden
  • Heb er ook een paar. Is gwn een onderbroek daar hoef je je niet voor te schamen.

    14 jaar
    6 jaren geleden
  • Mijn broer is 16 en die zie ik ook wel eens in een slip lopen, maar dat is toch niet raar?
    Ik vind het niet anders dan een strakke boxer hoor.

    14 jaar
    6 jaren geleden
  • Waarom stikum of schamen? slips waren toch jaren lang hot,kwamen die wijde boxerslips die je weleens ziet in Amerikaanse films. Nu zijn het die strakke shorts met die nauwe pijpjes. Aangezien ik nogal dikke boven benen heb spannen ze er om of krijg ze bijna niet aan. Dus draag ik gewoon nog slips en eerlijk gezegd vind ik die ook veel mooier en stoerder.

    18 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik draag zelf ook slips en boxers, meer slips dan boxers zelfs. Ik vind een slip mooi staan en het strakke gewoon fijn zitten, het houd alles goed op zijn plaats.

    Ik zat met het zelfde probleem jongen: Ik deed het eerst ook in het geheim en was bang voor de reactie van mijn moeder of ze het niet gek zou vinden, maar ze vond het niet gek en toen was voor mij de druk er ook af. Nu kan ik ze dragen zonder er geheimzinnig over te doen.

    Achteraf maak je er vaak meer van dan het is. Je moeder weet het nu ook en ze heeft er niets over gezegd dus waarom zou ze het gek vinden? Ondergoed is toch ondergoed en zo is een slip dat ook.
    Dat het een tijd niet in de mode was maakt je nog geen crimineel als je ze wel draagt. Op het forum lees ik dat er steeds meer jongens ze dragen en het prettig vinden. iedereen moet dragen wat hij zelf wilt.
    Via de trends hoor je ook dat het steeds meer in de mode komt, dus schaam je er niet voor. Als je je er nog onzeker over voelt dan draag ze bijvoorbeeld alleen op dagen dat je niet gaat sporten.

    22 jaar
    6 jaren geleden
  • Waarom moet een jongen zich schamen omdat hij een slip draagt?
    Ik draag slips en soms een hipster. Daar schaam ik me toch ook niet voor?
    Ondergoed is ondergoed, als het maar netjes is dan hoef je je nergens voor te schamen.
    Mijn vriend heeft er trouwens twee geloof ik.

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik heb geen slips. Waarom zou ik ze dragen? Kleding windt me niet op... Trouwens ik zou je slip echt niet meer bij de was gooien want ouders zijn echt slimmer dan je denkt!! Je moeder zal doorhebben dat iemand er een slip bijgooit van jouw maat!

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik heb een drietal slips.

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik draag meestal strakke boxers maar ik heb ook een paar slips.
    Ze zijn van het merk Sportswear, gewoon van de Zeeman. Ze zien er netjes uit dus ik schaam me er niet voor en me moeder vind het ook normaal. Heb gezegd dat ik ze fijner vind om te sporten, en dat is eigenlijk ook zo haha.

    15 jaar
    6 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten