Skip to content
8 reacties
440 weergaves

Er jonger uitzien

Ik ben een jongen van 18 maar veel mensen schatten mij veel jonger. 14/15 jaar. Ik heb mijn rijbewijs maar ben al vaker staande gehouden omdat ze dachten dat ik te jong was. Mijn vriend is 16 en die schatten ze 18/19. Heb er geen last van maar wie heeft dit ook?

18 jaar
6 jaren geleden

8 Reacties

  • Ik ben 12 en wordt vaak 15/16 geschat. Ben 1.90 lang, weeg 70 kilo, ben niet dik, ook niet slank. Ben gewoon robuust gebouwd. Soms is het leuk om zo te zijn maar het heeft ook nadelen. Ik hoef nog geen ID maar heb er 1 omdat ik dan aan kan tonen dat ik 12 ben

    12 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik word eigenlijk altijd vanwege mijn lichaamsbouw en babyface jonger geschat. Dan denken ze dat ik 15 ben.

    22 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik word ouder geschat toen ik nog in de brugklas zat schatten ze me een derde/vierde jaars en is best grappig eigenlijk

    14 jaar
    6 jaren geleden
  • ^ dit meisje heeft kapsones holyF

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • TS hier. Het is ook knap kut dat je met je vriend ergens gaat zitten en je vriend die 16 is zomaar een biertje kan drinken terwijl ik mijn ID moet tonen om al een biertje te kunnen bestellen. Ik rij wel in de auto van mijn moeder. Rij je ergens.. stop politie... "Zo met de auto van je ouders op stap?" Zo van... Hahaha een jochie van 14 heeft de sleutel gejat en is aan het joyriden... Laat ik mijn rijbewijs zien... "Ooo we dachten...." Ik ben 18 en geen 14!!!

    18 jaar
    6 jaren geleden
  • Ach man! Wees blij!! Ik ben 14 en mensen schatten mij altijd gelijk 18! En dan komen de leeftijden "16? 19? 17? 15? wacht... 20?" en nog vaak "nee ik weet het echt niet."
    "VEERTIEN! IK BEN VEERTIEN!"
    Ze schatten me ouder omdat ik lang ben 1,74... ook al zou ik nou onderhand toch denken "mensen dit is Nederland, kom op!"
    Ik heb ook last van puisten. Maar voor de rest ben ik slank en mijn kledingstijl is sportief.
    Mijn moeder zegt wel dat ik altijd heel serieus kijk en een soort van wijsheid afstraal. Dat is waarschijnlijk ook een factor dat ze me ouder schatten.

    Dus. Wat ik wil zeggen. Wees blij! Het is echt f*cking irritant om ouder geschat te worden! Ik ben er onderhand aan gewend maar ik voel me er soms wel echt heel oud en lelijk door. Ik zou graag hebben dat mensen me een keertje jonger schatten...

    14 jaar
    6 jaren geleden
  • Ben ook 18 met rijbewijs, maar nog nooit staande gehouden. Wel soms tijdens uitgaan dat ik alsnog mn ID moet laten zien terwijl ik gewoon een 18+ bandje draag.

    18 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik vind dat juist cool mij schatten ze maar 12 j . Heeft zen voor-na delen.

    15 jaar
    6 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten