Skip to content
9 reacties
1091 weergaves

Sex met prostitué

Ik heb gister een tripje naar amsterdam gedaan met wat maten. Ik heb daar onder andere sex gehad met een
'prostitué'. Ik was 50 euro kwijt voor 15 minuten.

Dit was niet mijn eerste keer seks. En voor de duidelijkheid ik ben 16 en al bijna 17.
Nu is mijn vraag is het heel raar? Zelf vind ik het natuurlijk niet heel normaal maar ook niet iets waarvan ik zeg absurd.

Ohja en het was erg lekker want ze hield rekening met wat je lekker vind en niet.

16 jaar
6 jaren geleden

9 Reacties

  • Sommige zoenen. Anderen niet. Maar ik zoen zelf nooit met een prostituee als ik ga;) ze vragen je vooraf even je leuter te wassen. Daar hebben ze gewoon een wastafeltje en handdoeken voor. Ontsmetten doen ze zeker niet. Ik heb nog nooit meegemaakt dat ze echt een timer zetten. Maar de ene is strakker op de tijd dan de ander. Ze geven wel netjes vantevoren aan dat je nu bijna moet gaan komen zodat je iig met een lege zak weer naar buiten loopt

    21 jaar
    5 jaren geleden
  • Drie vragen. Klopt het dat ze weigeren te zoenen. Klopt het dat ze je lul controleren en zelfs vooraf ontsmetten, en klopt het dat ze een timer opdraaien en dat je er af moet of anders bij betalen wanneer die rinkelt??

    18 jaar
    6 jaren geleden
  • Voor zover ik weet is sex met een prostitué en minderjarigen verboden.....
    Kan zijn dat ik ergens wat gemist heb, maargoed....

    18 jaar
    6 jaren geleden
  • @jongen 19 jaar: Solo is anders dan samen, heeft allebei z'n voordelen. Het samen opgaan in het spel en dan samen klaarkomen heb je niet bij solo en is wel bijzonder. Op pornosites kan je over dat laatste niet veel leren.

    23 jaar
    6 jaren geleden
  • @jongen 19jaar;
    De erkende prostituees in NL neuken niet zonder condoom. Daarnaast laten zij zich frequent onderzoeken op ziektes.
    Je kan dus feitelijk zeggen dat het neuken met een prostituee veiliger is dat het neuken met zo maar iemand die je oppikt in de kroeg (want die zullen het juist wel vaker zo doen met veel verschillende partners en dan zonder condoom).

    21 jaar
    6 jaren geleden
  • seks met een prostituée is gevaarlijk
    je weet nooit wie er voor jou seks met haar had
    hij kan seropositief zijn en dan heb je aids
    is dat wat je wil???
    blijf weg van prostituées en zoek je (g)heil bij vrienden of vriendinnen en de beste seks is volgens experts : de solo-seks !!!het schijnt dat dit de meeste genoegens geeft en je krijgt er zeker geen geslachtziekte van
    dat is dan toch al een pluspunt en een reden om het te doen

    19 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik ben een poosje geleden naar Eindhoven geweest, daar heb je ook een plein waar prostituees zitten, maar ik heb een paar vrouwen geprobeerd maar mocht niet naar binnen omdat ze me te jong vonden. Zijn er andere plekken waar dat wel mag? Ik ben 16.

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • Eens met de vorige reactie.Ik heb het ook wel eens gedaan.Zowel met iemand met een enkele als met een dubbele e. Met een man is het een ervaring die je niet gauw hebt.Ik weet nu tenminste zeker dat het niet mijn ding is. Ik raad iedereen aan het te proberen.Het lijkt meer op gewone seks dan je denkt

    22 jaar
    6 jaren geleden
  • Is toch geen probleem ? Je moet érgens beginnen, en dan is het niet slecht, dat je vrij kan kiezen met wie en bovendien met iemand die ervaring heeft. Zorg alleen, dat je er niet verslaafd aan raakt of erger nog 'verliefd' wordt op zo 'n prostituéé) (met twee e's dus, anders is het een jongen die het voor geld doet).

    21 jaar
    6 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten