Skip to content
19 reacties
1016 weergaves

Jongens/ mannen stinken vaak

Ik haat mannen die zich niet douchen voordat ze zich in een groep omkleden bij gym een sportclub, keuring e.d. Of ze stinken naar veel te veel aftershave en bodylotion of nog viezer naar zweet. Soms sta je dicht bij elkaar en vooral oksels stinken. Ik ga er bijna van over m'n nek. Als je er iets van zegt ben je een mietje.
Hebben anderen ook last van die stank, of is het nu eenmaal niet anders ?

22 jaar
6 jaren geleden

19 Reacties

  • @ jongen 12 Volgens mij zijn er 2 jongens van 22. De TS en de jongen die schone vrienden heeft. Voor zover ik dat lees heeft de TS nooit gereageerd op wat jij schreef. Jij bent schoon en stinkt helemaal niet. Misschien kan de TS zelf ook nog op jou reageren ?

    19 jaar
    6 jaren geleden
  • J19 ik heb het over de Ts dus j22

    12 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik vind mannen juist lekker ruiken ! Zelfs naakt.

    20 jaar
    6 jaren geleden
  • Wat echt stinkt is die lucht van dat gelige spul dat ze op je arm doen als je een prik krijgt vermengd met die van okselzweet. Lijkt me verschrikkelijk als je daar als dokter zo"n tijd van mag "genieten "

    20 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik heb zelden of nooit last van dit probleem. Misschien heb ik geluk, maar mijn vriendin en ook mijn vrienden stinken niet. Ze roken niet en douchen zich ook nog ! Ik denk dat dit geldt voor de overgrote meerderheid van ons.

    22 jaar
    6 jaren geleden
  • Hey jongen 12
    je hebt het toch niet over mij he?

    19 jaar
    6 jaren geleden
  • Ts hoe krijg je dit uit je mond om iedeeen over 1 kan scheren. Ik douche me altijd na gym/ sporten en ook nog voor ik naar bed ga en als ik opsta. Walgelijk jouw reactie

    12 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik had vroeger een klas genoot
    Die rukte veel en waste zich weinig
    en stond naar sperma

    19 jaar
    6 jaren geleden
  • hoeft niet per se omkleden te zijn om er last van te hebben hoor. opeengepakt zitten of staan in een overvolle trein, bus, tram of metro is al genoeg om er last van te hebben. en dan kan je niet even een stapje achteruit of opzij zetten. vreselijk. en al helemaal als het regent en iedereen ook nog eens natte kleren heeft. als je dan 20 minuten of een half uurtje onderweg bent, duurt dat omkleden toch een stuk minder lang. kleedkamers van school, sportcomplex, ... ruiken zowiezo al muf en onprettig.

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • Jongen van 14 ik ben het met je eens dat ook meisjes/vrouwen kunnen stinken. Zeker als ze gerookt hebben, met als mannen , maar die kus ik niet en je kan verder van ze af gaan staan als je er last van hebt als je met ze praat. Een andere reden dat ik meer last van meurende mannen heb, is dat ik me behalve als kleuter nooit in een groep met meisjes heb hoeven uitkleden. Jij wel ?

    22 jaar
    6 jaren geleden
  • Knoflookadem, alcoholadem, kettingrookgeur en overige zweet vind ik goor. En niet alleen van jongens en mannen maar ook van meiden en vrouwen. Als ts meent dat alleen jongens en mannen stinken mankeert ie iets aan de neus

    14 jaar
    6 jaren geleden
  • Alcoholadem vind ik niet vies ruiken. Anyhow beter dan gewone slechte adem. Wat mij opvalt los van lijfgeur, is dat veel jongens warmte uitstralen en bijna altijd harde tepels hebben.

    20 jaar
    6 jaren geleden
  • Iemand naast je met een drankadem is ook vreselijk. Maar knoflookadem doet me dromen van vakantie. Zuiderse stranden met eettentjes met inktvis en reuzegarnalen met knoflooksaus. Ik hoop dat er straks weer zo iemand in mijn trein zit...

    21 jaar
    6 jaren geleden
  • Knoflookadem vind ik ook smerig, maar nog beter dan ongewassen lijfgeur van niet al te frisse klasgenoten bij l.o. op school

    13 jaar
    6 jaren geleden
  • Knoflookadem is voor mij echt niet leuk.

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • Als je weet dat je je in een groep moet uitkleden zoals bij voetbal e.d. is het ranzig niet vooraf te douchen. Bij ons is het verplicht met z'n allen te douchen. We vinden dat normaal. Wie z'n deo vergeten is, leent die van een ander.
    Ikzelf douche me ook nog als ik uit bed kom. Koud water om van zweet en andere overblijfselen van de nacht af te komen.

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • Echt vreselijk die lijfgeuren. Weet niet wat het walgelijkste is : okselgeur, slechte adem, zweetvoeten of vuil ondergoed. Jakkes. Toch een uitzondering : knoflookadem. Zalig!!! In trein of bus ga ik expres naast zo iemand zitten om te genieten van de heerlijke Zuiderse aroma's.

    21 jaar
    6 jaren geleden
  • Ben het met je eens. Ongedouchet de straat op gaan is sowieso ranzig. Het is toch schoner als je ‘s morgens je bedzweet van je lichaam wast. Zou me anders niet in het openbaar durven vertonen, bah!

    21 jaar
    6 jaren geleden
  • Nou, ik vind onaangenaam ruiken echt geen alleenrecht voor jongens/mannen hoor. Ook meisjes/vrouwen kunnen een onprettige lichaamsgeur hebben.
    Producten (zepen, lotions, afther shave of eau de toilette, deodorant, ...) in te grote hoeveelheden gebruiken, heb je inderdaad zelf in de hand. En daarbij komt dat niet iedereen dezelfde luchtjes aangenaam vindt.
    Maar een sterke of onaangename lichaamsgeur is niet altijd een kwestie van hygiëne. Dit kan ook een (al dan niet tijdelijk) gevolg of neveneffect zijn van een ziekte of aandoening of medicijnengebruik. En het is deels ook erfelijk. In die laatste gevallen, kun je er helaas weinig aan verhelpen.
    Maar onprettig blijft het wel, zowel voor de persoon zelf als voor de omgeving.

    15 jaar
    6 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten