Skip to content
9 reacties
704 weergaves

Douchen in publieke ruimte

Hallo, Ik zou graag willen beginnen met fitnessen. Ik heb ergens gelezen dat er een soort van "regels" zijn. Zoals dat je je met je gezicht naar de muur moet douchen. Klopt dit? Zo ja, zijn er meer (ongeschreven) regels?

16 jaar
6 jaren geleden

9 Reacties

  • Ik douche wel na de fitness. Hoef ik niet op te ruimen en thuis wel. Al twee jaar zelfde uur zelfde jongens. We dollen vaak. Handdoek slaan shampoo spuiten enzo. Van een nieuwe verwachten we dat hij zich gedeisd houdt en niet doet alsof hij er al jaren bij hoort. En zeker geen stijve gaat lopen showen. Jongen 16 heeft daar een punt. Maar ik herken me ook in wat jongen 21 opsomt maar het had wel wat genuanceerder gekund. Jullie maken dus ruzie om niets.

    18 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik ga ook naar fitness . Ik douche gewoon thuis. Voor ik ga en nog een keer als ik weer thuis ben. Ik herken niet wat de jongen van 21 zegt.

    20 jaar
    6 jaren geleden
  • Is goed hoor jongen16. Zo kan ie wel weer. Kom eens uit je bureaustoel en loop naar een fitnesscenter. Dan praten we mss wel verder. Je stuurt aan op een relletje maar daar bedank ik voor. Fijne avond nog.

    21 jaar
    6 jaren geleden
  • @21 We zitten zeker niet op dezelfde golflengte. Absurd wat je schrijft. Ik heb nog nooit zoiets meegemaakt ! Waar wordt "gedold"in de douche met volwassen mannen ? Wat bedoel je daar eigenlijk mee ?
    Je komt om individueel op toestellen een uurtje te trainen Niet voor andere sporters. Laat niemand zich door dit soort rare praatjes van de wijs laten brengen. Er zijn overigens ook centra waar ze schotten tussen de douches hebben aangebracht zoals bij pisbakken Je ziet elkaar dan niet eens staan.

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • @jongen16 je hebt volkomen gelijk maar ik denk dat je mijn reactie fout gelezen hebt. Ik gaf, zoals de TS vroeg, een vijftal ongeschreven regels over hoe je als nieuwkomer je hoort te gedragen. Niet meer of niet minder. Volgens mij lees je dingen tussen de regels die er helemaal niet staan. Natuurlijk ga je niet fitnessen met een verborgen agenda. Ik gaf alleen maar aan welke fouten je niet mag maken. Zitten we weer op dezelfde golflengte nu? :-)

    21 jaar
    6 jaren geleden
  • Jongen van 21 Ik vind het raar wat je zegt. Je gaat toch niet naar fitness om naar jongens te kijken ? Voor gays zijn er genoeg andere mogelijkheden. Als het normaal is wat jij denkt, hoeft het voor mij niet meer en ga niet meer douchen.

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • 1. Als nieuwkomer kan je idd best naar de wand kijken en niet gelijk volop je ogen de kost geven. Dat wordt niet op prijs gesteld. 2. Zeep laten vallen? Buig door je knieen om op te rapen. Niet voorover buigen. 3. Per ongeluk een stijve? Sla je handdoek om en ga ff wachten in de kleedkamer tot ie weer slap is. 4. Ga niet vanaf de eerste dag zitten dollen en stoeien. 5. Hou afstand, raak anderen niet aan.

    21 jaar
    6 jaren geleden
  • De zeep niet laten vallen ?

    20 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik doe al langer aan fitnessen . Je doucht daar in een doucheruimte met anderen als die er zijn. Wel mannen en vrouwen gescheiden natuurlijk. De enige regel is dat je geen onderbroek en slippers aanhoudt. Waarom zou je in vredesnaam met je gezicht naar te muur moeten staan ? Mogen anderen wel je kont, maar niet je zaakje zien ? Dat zien ze toch wel als je je gaat afdrogen. Niet moeilijk doen

    17 jaar
    6 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten