Skip to content
44 reacties
20666 weergaves

Douchen basicfit

Hey, Sinds kort ben ik aan het sporten bij basicfit. Nu man je daar douchen en ik zit hier erg over te twijfelen of ik het zou doen of niet. Het is volgensmij een grote douche. Nu komen daar ook oudere mannen en ik vind dat denk ik niet zo fijn als ik daar dan naakt sta ofz. Hebben jullie zelf ervaringen met douchen bij basicfit en/of tips voor mij?

16 jaar
6 jaren geleden

44 Reacties

  • Als je na tennis bij het douchen met andere mannen/jongens een erectie krijgt, kan je beter thuis douchen. Raak je opgewonden van die mannen?
    Wij douchen ook, maar ik heb nog nooit gezien dat iemand daar een stijve van krijgt. Ik zou het vervelend vinden dat te zien. Ik hoop voor je dat het niet meer gebeurt.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik zit op veldhochey, bij de meeste clubs is het niet verplicht om te douchen. Ons team doet dat wel zeker bij uitwedstrijden of als het heel warm weer is of juist heeft geregend. Voor de rij-ouders is het dan ook niet prettig om stinkende kinderen in de auto te hebben. Ps wij douche allemaal schaamteloos naakt

    12 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik douch altijd naakt na tennis. Daar jongens en mannen van alle leeftijden Ik krijg soms een stijve das wel genant. Als ik een stijve krijg draaibik me met men gezicht tegen de muur.

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • Douchen in slip of boxer is zo langzamerhand normaal geworden. Het is ook onder mannen vaak zo, dat je elkaar niet naakt ziet.Ook niet na het douchen .
    Ik vind het zelf ook niet prettig sinds ik van de basisschool af ben.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Wat ik niet begrijp van mensen die in hun boxer gaan douchen onder de gezamenlijke douche : als je klaar bent met douchen moet die natte onderbroek toch uit voordat je je gaat aankleden ? En dan zien de mensen je alsnog ?? Of loop je jezelf dan krampachtig aan te kleden met een handdoek om je middel ???

    21 jaar
    5 jaren geleden
  • Joh, doe niet zo moeilijk en besluit zelf of je wel of niet daar wil douchen.....

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik ga bij de sportschool altijd gewoon douchen en als ik er nog de tijd voor heb even in de sauna.

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik ga altijd naar fitness met mijn moeder zei werkt daar en eindig altijd in de sauna is gemend daar zie je alle 2 soorten. Maar niemand doet moeilijk eigen keuze.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • @ jongen 18 ( enkele reacties eerder )

    The show must go on ? Topcriminelen dossen zich graag uit in driedelig maatpak enz. en zijn doorgaans van top tot teen geparfumeerd. Het is duidelijk waarom. Ik heb het niet zo begrepen op al dat uiterlijk vertoon. Vaak gaat dit gepaard met gebrek aan 'inhoud'. Elementaire hygiëne en verzorging hebben hun belang. Maar hoeveel uren moet je voor de spiegel staan, alvorens je te tonen aan de buitenwereld ? En denk je dan écht, dat je op die manier beter bent dan de anderen ? Want daar komt het doorgaans op neer. En dan nog : jongens die zich showen in de douche hebben eerder aandacht voor één bepaald onderdeel van hun lichaam. En in de douche is dat dus wettelijk toegelaten.

    22 jaar
    6 jaren geleden
  • #meisje van 16. Het staat in de voorwaarden die de ouder(s) moet(en) tekenen. Tot en met je 14de jaar kan je je aanmelden om te sporten en op je 19de verjaardag moet je een andere sport/fitness school hebben. Dan mag je daar niet meer sporten.

    18 jaar
    6 jaren geleden
  • @ jongen van 16 Ja hij komt soms in de kleedkamer, maar lang niet altijd. Wel geeft hij dan een waarschuwing en zelfs straf als je het daarna weer doet

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • Hoe gaat je leraar dat controleren? Hij mag zich niet in de kleedkamer bij naakte minderjarige jongens bevinden!

    20 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik zit op balletles. Wij zijn met 3 jongens in de groep, de rest zijn meiden. Wij hebben met de jongens een eigen kleedruimte. Wij douchen na de les alledrie, gewoon naakt. Geen van ons vind dat een probleem. Ook de lenigheidstrainer kleed bij ons om en doucht dan na de les.

    18 jaar
    6 jaren geleden
  • Wij douchen na het sporten allemaal naakt iedereen ziet iedereen en praten zelfs zo maakt tog niks uit iedereen is gelijk hoor

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • Jongen15: controleert je leraar dat dan?

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • Ach als ik heb gesport douche ik ook altijd..soms kijk ik ook wel eens en hun naar mij..stiekem wel grappig :) mannen onder elkaar toch haha

    13 jaar
    6 jaren geleden
  • Waarom zou je jezelf niet aan anderen mogen laten zien als je er goed uit ziet ? Je ziet er ook goed uit doordat je jezelf goed verzorgt. Schoon, goed geknipt, sporten zodat je geen buik krijgt en gespierd bent. Gebit goed verzorgen, witte tanden , nagels aan handen en voeten goed knippen en schoonhouden. Goede kleren en schoenen kopen. Dit kost allemaal veel tijd en geld.Is het dan zo gek dat je het showt ?Ik doe het en schaam me er niet voor. ik kijk ook graag naar anderen.

    18 jaar
    6 jaren geleden
  • Ja, er zijn zeker jongens die zichzelf graag aan anderen laten zien. Van onze leraar mag dat niet en moet je meteen je onderbroek aan doen als je uit de douche komt.
    Ik vind dat prima en hoef geen blote klasgenoten te zien.

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • # meisje van 18. Wat een raar verhaal ! Je wordt in Nederland toch niet verplicht gemengd te douchen ? Het is geen seksclub, neem ik aan.. Ouders zouden dit niet toestaan.
    Je hebt volgens mij veel fantasie !

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • Jongens/mannen douchen weer vaker naakt. In onderbroek douchen wordt minder. Lijkt me een goede ontwikkeling. Waarom zou je je schamen voor je lul of blote kont? Veel jongens zijn er zelfs trots op en lopen meer naakt in de kleedkamer rond dan nodig is !

    21 jaar
    6 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten