Skip to content
6 reacties
609 weergaves

Te vaak aftrekken

Hoi iedereen, Kan het kwaad als je veel op een dag jezelf aftrekt? Ik doe het namelijk soms wel meer als 4 x doe.

15 jaar
6 jaren geleden

6 Reacties

  • o.k. jongen 22 inderdaad alles met mate is nog het beste en gewoon in niets overdrijven - aftrekken op je lftijd is gewoon en ik zou zeker zeggen : geniet er maar van, maar denk ook nog aan andere leuke dingen je zult in principe nooit méér kan aftrekken dan daty je daar behoefte aan hebt : als je daar zin in hebt gewoon doen en genieten !!!

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • ik heb op internet gelezen dt bij veel sperma spuiten er inderdaad een gebrek aan zink in je bloed kan onstaan : ik ben geen dokter en heb dat niet uit mijn duim gezogen Kijk maar eens op Internet
    Voor mij mag die jongen 10 keer zijn piemel aftrekken, ik heb daar niet op tegen, maar het is een raad die ik gaf omdat ik vindt dat 4 x nogal veel is, maar die jongen mag niet denken dat ik hem van aftrekken wil afhouden, ik weet dat het leuk is, doe het zelf vaak, en zoals ik schreef kun je ook met je piemel spelen zonder daar altijd voor je sperma te spuiten : het genoegen is niet alleen bij je zaad spuiten, maar is ook heel leuk als je gewoon met je piemel en je balzak speelt zonder daarom altijd een orgasme te moeten krijgen het is ook normaal dat op 15 jarige leeftijd de geslachtdrift op zijn hoogtepunt is en dat men dan zeer vaak aftrekt of aan seks denkt dat neemt later wel weer af en de freguentie wordt dan zeker veel minder dus gewoon zo blijven doen, voor mij moet je zeker niet verminderen met aftrekken, maar het wat gewoon een raad van iemand die ook graag aftrekt, maar de 15 voorbij is en het nu een beetje anders ziet dan toen ik 15 was !!! (ik deed het misschien ook 4 keer maar dat ben ik nu wel vergeten !!!!)

    22 jaar
    6 jaren geleden
  • Meer dan 4x per dag wijst volgens mij eerder in de richting van een verslaving. En heb jij je al afgevraagd of je piemel dan uiteindelijk niet veel minder gevoelig wordt voor een normale prikkeling ? Kan je dan in de toekomst nog wel klaarkomen, wanneer je met een meisje de liefde bedrijft ?

    18 jaar
    6 jaren geleden
  • 4x op een dag is wel veel, maar gwn doen kan geen kwaad, zo als j22 zegt lekker met je piemel spelen maar niet te vaak. Maar doe wat je zelf fijn vind

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • Jongen 22 Ben je dokter of zo ? Zink in je bloed ? Laat die jongen zich lekker aftrekken zonder dit soort rare informatie waarvan nog maar de vraag is of die klopt.

    19 jaar
    6 jaren geleden
  • meer dan 4 x per dag aftrekken is nogal veel
    maar als je daar tegenaan kunt, dan is dit geen probleem het is een teken dat je goed gezond bent en dat je een hoog libido (zin om seks te doen) hebt Je moet daaromn iet altijd je sperma spuiten je kunt met je piemel spelen, dat is natuurlijk heel leuk, maar je kan dan even stoppen als je voelt dat het komt - dan ga je weer verder en zo kan het zijn dat je dan niet altijd je sperma spuit het is ook leuk gewoon met je piemel spelen en met je balzak en lekker daarvan genieten zonder dat je telkens klaar komt hetr is dan uiteraard minder vermoeiend. Bij veel sperma spuiten kan het zijn dat je dan een gebrek aan zink hebt in je bloed en dat is niet zo goed dus niet overdrijven met je aftrekken en gewoon genieten van je piemel zonder altijd sperma te spuiten

    22 jaar
    6 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten