Skip to content
27 reacties
3689 weergaves

wie hebben de mooiste billen? meisjes of jongens?

Mijn vrienden zijn helemaal gek van billen bij meisjes, raken ze niet over uit gepraat. Ik vind meisjesbillen juist lelijk. Ze zijn zo breed bij de heupen. En de billen zijn zo groot en rond, echt lelijk. Ik vind dat jongens veel mooiere billen hebben. Mooi smal bij de heupen. En de billen, mooi klein en stevig gespierd. Maar mijn vrienden zeggen dat rondingen zoals bij meisjes juist veel mooier zijn. Wat vinden jullie?

18 jaar
6 jaren geleden

27 Reacties

  • Ik VIND dat jullie nu best wel heel erg gay doen dit is MIJN Mening die van jullie is/kan anders zijn

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • @j18 wow wat een intelligente opmerking zeg. (NOT. ) Waarom moet je nou weer persee homo zijn om als jongen... nou, dit hoef ik niet af te maken he?

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • Zoizo jongens. Zon lekker strak kontje alleen maar lekker en ja k ben gay so what fuck al die haters

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • Dit heeft helemaal niets met homo zijn te maken. Het gaat er gewoon om wat je het mooiste vind. Jammer dat er weer meteen zo negatief over jongens die op jongens vallen gedaan wordt. Je mag toch gewoon als jongen zeggen dat je jongensbillen mooi vind? Meisjes vinden meidenbillen misschien wel het mooiste. Zijn ze dan maar meteen lebisch?

    18 jaar
    6 jaren geleden
  • @j18 Ik ben homo. Ben jij hetero of zo?

    14 jaar
    6 jaren geleden
  • Zijn jullie allemaal homo ofzo

    18 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik vind het heel vervelend als mannen zeggen dat ik zo'n lekker kontje hebt. Helaas krijg ik toch vaak opmerkingen. Ik negeer ze maar gewoon, kan niets anders doen.

    18 jaar
    6 jaren geleden
  • Jongens hebben een lekkerder kontje. Smal, iets bol en in een skinny broek vind ik leuk en niet om alleen naar te kijken;-)

    14 jaar
    6 jaren geleden
  • Jammer dat er zo negatief gereageerd wordt als een jongen zeg dat hij een jongenskontje mooier vind dan de dikke kont van een meisje. Meteen vragen als ben je gay ofzo. Net of je een jongenskontje niet lekker mag vinden. Gelukkig zijn er ook jongens die gewoon zeggen dat ze het kontje van een jongen mooier vinden dan de kont van een meisje, daarvoor hoef je echt geen homo te zijn hoor.

    18 jaar
    6 jaren geleden
  • Daar ben ik het mee eens... Ik ben homo en vind dus een jongenskontje mooier dan de billen van een meisje. En dan komt er een opmerking of je gay bent of zo.. Ja, dat ben ik!!! Als ik hetero was geweest was het misschien andersom...

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • jongen 15 (????) je hebt me verkeerd begrepen Ik heb niet beweerd dat mannen BETER zijn, ik heb alleen geschreven dat hun lichaam mooier is (dat is MIJN mening)
    Ja, ik geloof zeker in God en in de schepping en niet in die dwaze evolutie théorie met die BIG BANG die jullie zeker op school moeten leren..., de bijbel zegt niet voor niets : "de wijsheid van de mens, is dwaasheid in God ogen"
    Over goesting en smaak kunnen we niet discucieren : ieder heeft zijn eigen smaak /goesting en dat onderwerp hier , ging uit van wie men het mooist vind : mijn mening moet niemand aannemen, maar ik heb hierin mijn mening gezegd... het is ook zo dat een hetero de vrouwen mooier vindt en dat een homo de mannen mooier vindt : dat is uiteraard volgens je geaardheid - onze mening is dan ook hierdoor wel verschillend ...

    18 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik vind jongens hun kontje leuker.

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • wat een hoop onzin toch over dat mannen beter en mooier zijn dan vrouwen.
    ook in de natuur (voor zij die zo graag naar de dierenwereld verwijzen) zijn er diersoorten genoeg waarbij er geen verschil is tussen mannetjes en vrouwtjes of waarbij de vrouwtjes groter en sterker zijn dan de mannetjes.
    en dat de man beter/mooier is dan de vrouw omdat hij eerst geschapen is? een leerkracht zei eens: als je een belangrijk werk gaat maken, dan begin je met een kladje of een ontwerpje.
    als je al gelooft dat god de wereld en de mens schiep, bedenk dan dat hij van al zijn mensenkinderen evenveel houdt; en als hij ons dan geschapen heeft zoals hij vindt dat het moet, waar halen wij als arogante mens dan vandaan dat we een hiërarchie moeten aanbrengen (de man op de eerste plaats, de vrouw een trapje lager; hetero's ok, homo's niet ok; die huidskleur beter dan die huidskleur; dit geloof beter dan dat geloof; ...) of dat we dan in die perfect geschapen lichamen moeten snijden (mannen- en vrouwenbesnijdenis en andere "lichaamsversieringen").
    wat iemand mooi of niet mooi vindt is persoonlijk. en je mag best het ene mooi en het andere niet mooi vinden; zolang je er maar geen maatstaf van maakt waaraan je anderen gaat afmeten en indelen en beoordelen. waarom valt de ene op blond en de andere op zwart? waarom drinkt de ene koffie en de andere thee bij het ontbijt? waarom lust de ene liever chocola en de andere liever chips?
    gelukkig leven we in een land waar dat allemaal mag.

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • jeetje wat een verhaal, maar kunnen we pls ff terug naar het onderwerp van TS?

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • mannen/jongens zijn het mooist God heeft eerst de man gemaakt en de vrouw is genomen UIT de man Het lichaam van een vrouw is gemaakt om kinderen te baren (brede heupen/ borsten-tepels,)
    De man daarentegen is gespierd, behaard, heeft een prachtig geslachtsorgaan die zijn mannelijkheid uitstraald
    De man is de bekroning van de Schepping !!!

    18 jaar
    6 jaren geleden
  • @jongen15 die reageerde met; 'Ben je gay ofz??' Waar slaat dat op? Ikzelf ben gay en ik val niet op meiden. Kan aan jou hetzelfde vragen; 'Ben je hetero of zo, waarom zou je jongensbillen niet mooi vinden?' Snap je ff mn punt die ik maak?

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik vind het ook een kwestie van smaak en ik heb beide smaken: ik zie graag een mooie mannenlijf, gespierd, maar niet te, weinig vet, maar niet mager. Ik zie ook graag een vrouwenlijf, brede heupen en een goeie kont passen daarbij en doen wat bij mij vanbinnen, anders dan bij mannenlijven. Lekker ingewikkeld, met de nadruk op lekker. Komt er wat van, dan graag ook lief ;-)

    23 jaar
    6 jaren geleden
  • Yep TS, deze vraag kun je wel stellen maar het heeft weinig zin. Schoonheid is een kwestie van voorkeur en smaak. En over jongensbillen... mee eens! Maar ja, ik ben dan ook 100% gay. :)

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • Begrippen als 'mooi' en 'lelijk' zijn relatieve begrippen. Dat wil zeggen dat die pas een waarde meekrijgen als je een vergelijk trekt; 'mooier dan' of 'lelijker dan'. Daarnaast betreft het ook een persoonlijke mening van iemand. En gelukkig denken we daar dan vaak anders over. De wereld zou heel erg saai zijn als we hetzelfde denken. Een discussie voeren over wat mooier is of lelijker is, heeft dus geen enkele zin want daar kom je met anderen nooit uit.
    Ik ben puur hetero, maar toch vind ik een vrouwenlichaam (vaak) mooier dan dat van een man.

    21 jaar
    6 jaren geleden
  • meisjes hebben van nature bredere heupen omdat ze een baarmoeder hebben die moet kinderen dragen bij de zwangerschap en hun billen zijn ook zwaarder en dikker
    De mooiste benen zijn bij jongens/mannen : vooral als ze dan gespierd zijn, mooie buikspieren hebben en smalle heupen
    Ook in de natuurr is het mannetjes dier mooier van structeuur dan de vrouwelijke dieren !
    Vrouwen hebbensoms wel een mooier gezicht en hun huid is zachter en hebben meer ronde vormen Mannen zijn hoekig en gespierd en soms sterk behaard, die dan weer niet iedereen graag ziet..... natuurlijk : smaak en kleur verschilt en daar kun je moeilijk over redetwisten

    19 jaar
    6 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten