Skip to content
40 reacties
708 weergaves

stoere films en boeken.

Welke jongens houden ook van stoere films en boeken,inplaats van die softy films met meiden. Liefst films die zich afspelen op een echte jongens of mannen maatschappij,waarin de traditie en kameraadschap de boventoon voert,en soms afgezet wordt tegen gezag.Wil graag discussie met jongens.

17 jaar
6 jaren geleden

40 Reacties

  • Precies TS, ik stop er mee omdat ik voelde dat ik in herhaling viel. Maar het is was een geweldige topic. Voor mij de boeiendste in lange tijd hier. Ik hou van topics over gevoelens en vooral vriendschap. Toen ik hem las had ik meteen door : hier is meer aan de hand dan een kerel die ff gezellig wil keuvelen over films en boeken. Bedankt, jongen17, ik heb er veel plezier aan beleefd.

    21 jaar
    6 jaren geleden
  • Weleens aan gedacht om van huis te gaan, jongen 21 het leger, of werken op de vaart lijkt me wel wat. Zal er over nadenken, het trekt me ergens wel zo'n wereldje. Ken ook een jongen die in het leger zit en vind het fantastisch. Toch eens met hem praten van hoe en wat. Jammer dat je stopt maar begrijp het wel, in herhaling vallen is ook niet goed. Maar bedankt voor je reactie's.Topic mag van mij daarom wel stoppen.

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • Jongen17, dit is ook mijn laatste reactie op deze topic. Het is altijd droevig wanneer een vriendenclub afbrokkelt tot er nog eentje overblijft. Maar zo gaat dat nou eenmaal. Iemand is de laatste en die doet het licht uit. Niet blijven hangen, man. Niet wegvluchten in boeken en films. Bewaar de mooie herinneringen en sla deze bladzijde om. Het echte leven komt er aan. Heb je al wel eens aan de Marine gedacht? Stoere en nog steeds hoofdzakelijk mannenwereld. Of een olieplatform? Of de koopvaardij? Of bij een wereldwijde baggeraar?Avontuur zat en nog vet betaald ook.

    21 jaar
    6 jaren geleden
  • Sluit me aan bij vriend van 23, blijf wel reageren dus als er vragen zijn. Hoop ook op jouw bijdrage jongen 21. Vond het echt jammer dat onze jongensclub zo kort duurde, ze hebben me gevraagd enigszins uitgedaagd en opeens we stoppen,want de meiden gaan voor.

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • Zoals j.17 al zei wil ik niet te veel of eigenlijk niet meer reageren, laat het aan hem over. Dus j.21 bemerk enigszins een klik tussen jullie wat boeken en films betreft, ook gevormd misschien wat je zag en je interesse trok, zoals ook bij hem. Jammer voor hem dat zijn jongens/vriendenclub mislukt of gedoemd was tot mislukken, beetje misbruik van hun kant tot zijn onzekerheid, wat ik ook indertijd in het verleden op deze site aan trof in de verhalen van Meat,het verlangen er bij te horen. Hoop op een leuke conservatie nog aan te treffen, zal hem zeker stimuleren zichzelf te vinden in zijn avontuurlijke zoe ktoch naar zichzelf.Iets wat prachtig werd verfilmd door Leonard Di Caprio in de film this boy's live en de film Basketbal Diaries. THANKS.

    23 jaar
    6 jaren geleden
  • Kan me voorstellen jongen 21 dat jij je teleurgesteld voelt in de jaloersheid van die vriend omdat jij een vriendin hebt. Bijna al mijn vrienden hebben een vriendin, ik niet, wel eens een vriendin gehad maar nooit lang.Maar ben ook nog wel op mijn vrijheid gesteld. Die jongen van 23 heeft mij ook reactie's van Meat laten lezen , die er nog zijn, volgens hem is er veel verwijderd,hij had ook altijd discussie's met jongens .
    Kreeg ook commentaar, misschien heb jij ook weleens wat gelezen van hem? Herken wel iets van hem, jongen 23 is ook anders, hij wil niet teveel of niet meer reageren maar vind het oké als ik dit mail,ook over hem. Momenteel ben ik bij hem nu, hij woont zelfstandig, met mijn ouders praat ik wel alleen niet over alles, vind het top dat jij reageert en me enigszins begrijpt. Fantaseren is soms spannend evenals een zoektocht, kan wel verliefd worden op meisjes, maar kan ook een klik hebben met een jongen,dit is wel totaal anders, vind dit ook terug in sommige boeken dus.

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • Nee jongen17, ik mis hem niet. Daarvoor heeft hij teveel gemene dingen gezegd en gedaan. Kijk, als jouw beste vriend een vriendin krijgt dan ben je blij voor hem. Dan zet je een stapje achteruit en je gunt hem al zijn tijd bij zijn meisje. Maar je gaat niet hun relatie saboteren met roddels. Het tweede deel van jouw vraag dan. Ja, soms voel je een klik met een andere jongen. Zelfs hier heb ik dat. Je kent mekaar niet maar je vind jezelf helemaal in de woorden van de ander. Dan vraag ik me af hoe zou die er uitzien? Iemand die zo leuk schrijft is vast ook een leuke jongen. Mooi toch?

    21 jaar
    6 jaren geleden
  • Mis je toch die boezemvriend niet jongen 21, ondanks dat je ne een vriendin hebt, met jongens kun je toch over andere dingen praten, al is dit ook niet altijd zo. Ook niet met iedereen, maar soms ontmoet je een jongen en dan is er een klik.Weet ook niet precies hoe ik het uit moet leggen.

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • A man called horse. klassieker uit 1970. stoerheid en dapperheid.

    21 jaar
    6 jaren geleden
  • Helemaal met je eens jongen 21. Wat vriendschap betreft. Lees al enkele jaren deze site, niet veel gereageerd ,wel geinspireerd door sommige topics en reactie's. Vooral over kameraadschap, over films en boeken, die ik tegen kwam en dan opzocht en mijn aandacht kreeg. Hetzelfde breng ik enigszins over op jongen 17. Mijn favo was indertijd Meat, was zijn bijnaam, uit Porky's pretpark. Ging over zijn beleving,over de sportschool. anabolen, zijn vriendinnen, zijn vriendschap, verblijf in Californie op een highschool en zijn beleving daar.Hij was geen homo, gisteren ook al een relaas geplaatst, maar niet geplaatst hier, dus probeer het zo en dan wat minder uitgebreid. Maar ging dus over zijn strijd tussen verliefdheid met meisjes of zijn kameraadschap met jongens, dat laatste dus zijn boeken en films die ook mijn aandacht nu hebben.

    23 jaar
    6 jaren geleden
  • Zeker jongen23. Herken me helemaal in de reacties hier. En ook in het heimwee naar vroeger. Jongen17 heeft hier duidelijk last van. Zijn vriendenclub is op sterven na dood en hij heeft nog niets gevonden als alternatief. Het is ook niet makkelijk. Op 10 jaar tijd is door de social media de wereld totaal veranderd. Hechte vriendschappen bestaan haast niet meer. Je hoort vaak opscheppen dat ze wel 1000 vrienden hebben. Maar het zijn virtuele vrienden op facebook. Daar heb je niks aan. De jongeren lopen ook permanent gefixeerd op hun schermpjes en eenmaal thuis gekomen kruipen ze achter hun pc. Ze chatten en gamen met de halve wereld maar wanneer het er op aankomt hebben ze niet 1 echte boezemvriend(in). Logisch dat ze eenzaam en depressief zijn.

    21 jaar
    6 jaren geleden
  • Niet alleen hetero jongens beleven stoerheid, liefhebbers van boeken en film bestaand uit avontuur is hier niet aan gebonden.Lijf aan lijf confrontaties j. 21 in een spel kan soms enig lijfcontact plaatsvinden,of in een traditiesfeer bij een club of vereniging, wat kameraad kan bevorderen. Jongen 17 is nog bezig met ontwikkeling, gun hem deze kansj.20.Mee eens j. 21 ?Toch voel ik een soort klick met boys die hier reageren en noem het herkenning van me zelf.

    23 jaar
    6 jaren geleden
  • a clockwork orange, zelfde hoofdrolspeler als in If prachtfilm, wel hormoerotisch karakter even als if, jongen 17 misschien wel hetero maar ook enigszins een stoer homo accent bij jou,wat bij jou aan wezig schuilt.

    20 jaar
    6 jaren geleden
  • Ook wij hadden een vriendenclub waarbij kameraadschap erg belangrijk was en speelden ook legertje, maar met 15 was de kameraadschap af gelopen ook door de meiden. Heb nog wel vrienden en als je er over begint dan komen de verhalen weer boven,en voel je een soort heimwee.Heb zelf 2 keer paintbal gespeeld in een oude fabriekshal ,bedrijfsfeest waar ik toen uitzend kracht was. Wel ervaring met studentenclub maar is toch anders.Wat cultuur betreft ,toch veel veranderd.Verandering, opstand, heel herkenbaar uit de film IF uit 1969.die lendendoekjes , inspiratie Lord of the Flies.?

    23 jaar
    6 jaren geleden
  • Zo gaat dat altijd, jongen17. Wanneer de meiden om de hoek komen kijken, vallen die vriendenclubjes uit mekaar. Maar ik heb toch nog twee mogelijkheden om lekker stoer te doen met de jongens. Ik mag van mijn vriendin 1 X per maand op paintball weekend in de Ardennen. De vijand uitschakelen in de bossen. Compleet met hinderlagen en lijf-aan-lijf confrontaties. Verder ga ik wel eens laser gunnen. De club zit in een verlaten flatgebouw van 10 hoog met garage ondergronds. Je krijgt een hesje om wat de hits registreert en een lasergun. Heel spannend want achter elk hoekje loert de vijand. Fysiek echt uitputtend want geen liften meer. Meiden kom je daar niet tegen want enorm griezelig en best gevaarlijk. Echt een urban guerrilla. Daar kom ik telkens weer als herboren mens buiten.

    21 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik herken me er wel in jongen 21, ook jouw andere reactie gelezen op verkeerde topic. Had ook wel met jullie mee willen doen. Je hebt gelijk, weinig fantasie meer, heb het ook al niet zo heftig mee gemaakt. Maar nog wel met een stel jongens toen we 12 waren en iets ouder soldaat gespeeld. Een jongen was sergeant en die speelde het goed, net echt. Ook krijgsgevangen gemaakt en werd je ook ondervraagt, ging ook soms niet zachtzinnig , maar was zoiets van uit lokken en wat je zag op lads army. Maar als de meiden komen haken ze af of vinden ze het kinderachtig, zou soms nog weleens zo iets willen beleven, heb het wel eens met jongen 23 hier over, die zegt eigenlijk is dit helemaal niet zo gek of raar, jongens houden nu eenmaal van avontuur. Mooie reactie van jou, zou er eens een verhaal van moeten maken.

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • Hey stoere boys, ik had wel degelijk al eerder gereageerd. Maar staat op verkeerde forum "naakt douchen op school". Komt ervan wanneer je met drie dingen tegelijk bezig bent. Sorry. Maar wat ik me plots herinner: toen ik 10 was en mijn grote broer 12, liepen we de hele zomer met onze vriendjes in zelfgemaakte lendendoekjes. We kregen van mama afgedankte make-up om er uit te zien als wilden. En we vuurden vanuit onze boomhut met fictieve munitie op alles wat bewoog. Soms namen we een vijand gevangen en die mocht zich dan verwachten aan een genadeloze ondervraging. En soms - na bekentenissen - een fictieve terechtstelling. Terug kijkend was mijn hele jeugd een groot spannend jongensboek.

    21 jaar
    6 jaren geleden
  • Voor een tijdje ik ook wel, maar dan wel als leider op kamp, of in een commissie op een kostschool,anderen klusjes voor je laten doen.

    23 jaar
    6 jaren geleden
  • Jongen 21 de hoopt dat die stam jullie ziet als godenzonen, maar stel je voor dat het kanibalen zijn. Niet voor altijd maar voor 2 maand leek het mij wel top op zo'n eiland, desnoods zonder meisjes. Valt me wel op de meeste jongensavonturen spelen zich altijd af op een eiland, een kamp,of op een kostschool of internaat, nooit in een thuissituatie, te saai zeker.

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • Met fantasie is niets mis jongen 21, even de werkelijkheid ontvluchten, geen alledaagse toestanden maar gewoon even een heel andere beleving, daarom lees ik boeken en kijk ik graag eens naar zo'n echte avonturen film.

    23 jaar
    6 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten