Skip to content
11 reacties
529 weergaves

Zou ik het doen

Ik heb dus heel wat vrienden die besneden zijn en ik vind besneden ook mooier. Zou ik het dan ook laten doen of niet?

13 jaar
6 jaren geleden

11 Reacties

  • Heb nog eens goed zitten na denken maar denk niet dat ik het ga doen. Ik ben blij met hoe mijn piemel is (I guess)
    Maar bedankt voor alles adviesen :)

    -TS

    13 jaar
    5 jaren geleden
  • Niet doen, het is nu compleet en heeft een functie en als je besneden is dan is het niet meer compleet. Zou het dus nooit doen.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Er is niks mooier als dat ge u aan het aftrekken zijt en iedere keer komt de eikel vanonder de voorhuid te voorschijn, lekker glimmend van het voorvocht. Waarom zoud ge dan uw voorhuid weg willen doen? Het aftrekken word alleen maar moeilijker omdat ge dan glijmiddel nodig hebt enzoverder plus de eikel wordt minder gevoelig. Dus bij het aftrekken kunt ge uw eikel dan niet meer gebruiken voor zo dat beetje extra gevoel in het aftrekken te leggen.

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • Als je dat wil, maar weet dat dat gevolgen voor de gezondheid kan hebben

    13 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik zou er inderdaad goed over nadenken. Een voorhuid dient ook ter bescherming van de eikel en eikels van onbesneden piemels zijn vaak gevoeliger. Een voorhuid speelt, als ie aanwezig is, ook een belangrijke rol bij seks. Je kunt er makkelijk mee aftrekken, bijvoorbeeld, ook zonder glijmiddel. Maar goed, er zijn natuurlijk genoeg jongens/mannen die besneden zijn en die er wel tevreden over zijn... Praat erover met zoveel mogelijk andere jongens, besneden en onbesneden! Succes bij je keuze!

    18 jaar
    6 jaren geleden
  • @ts Weet je ook waarom die vrienden besneden zijn? Staat misschien wel mooier maar misschien heeft het voor hen een hele andere achtergrond. Misschien niet zo verstandig om om die reden net zo als hen te willen zijn. Het moet echt je eigen keus zijn denk ik.

    19 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik zou het wel laten doen als je de keus hebt. Ik ben op m'n 8ste besneden en heb het nooit vervelend gevonden. Heeft veel voordelen en ik vind het idd ook mooier staan (persoonlijk). Hoe langer je wacht, hoe langer het herstel duurt. Op je 13e wen je snel aan besneden zijn en kun je er langer plezier van hebben. Als je echt nog twijfelt, zou ik wachten, maar anders niet.

    19 jaar
    6 jaren geleden
  • Het gaat er natuurlijk niet om hoe de natuur ons gemaakt heeft. We dragen toch ook brillen, scheren ons, knippen ons haar enzo ? In de VS zijn heel veel mannen besneden. Niet om religieuze redenen maar omdat het hygiënischer zou zijn. Dagelijks goed wassen kan natuurlijk ook.
    Ik ben zelf als baby besneden. Het had van mij niet gehoeven, maar het kan nu eenmaal niet ongedaan gemaakt worden.
    Ik adviseer het niet te doen voordat je 18 bent. Dan kan je zelf beslissen. Ik vind een voorhuid als ik die zie bij vrienden mooi sexy en vraag me af hoe het voelt er een te hebben.

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • Idd wat j15 en j17 zeggen. En het is Zal ik het doen niet zou

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • De natuur heeft ons niet besneden gemaakt. Waarom zou je het dan alsnog besnijden? Het hoort niet.

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • Nee niet doen! Als je bent besneden is je piemel minder gevoelig, dus als je niet bent besneden dan is het meer gevoeloger em dus ook lekkerder met sex en aftrekken

    15 jaar
    6 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten