Skip to content
14 reacties
1448 weergaves

Kromme penis

Hoi allemaal, Ik ben wat onzeker over mn penis. Ik heb namelijk plekjes van fordyce, wat wit-gele stipjes zijn op je penis. Nu weet ik dat je daar zelf niet echt iets aan kan doen. Maar heb nog ander ding, namelijk: als mijn penis stijf is staat hij scheef naar links en best wel ver vind ik zelf. Weten jullie wat je er tegen kan doen? Ik trek al wel af met andere hand, maar weet niet zeker of dat helpt dus misschien hebben jullie nog tips. Alvast thanks

14 jaar
6 jaren geleden

14 Reacties

  • Als hij stijf is recht met een lichte boog naar boven. Die van mijn broertje ook. Ehm, kan hij echt krom geraken van aftrekken? Ik geloof het niet maar mijn broertje begint te twijfelen en ik moet de vraag typen van hem. We trekken allebei iedere dag.

    14 jaar
    6 jaren geleden
  • in dit gesprek gaat het over een kromme lul en niet over of je links of rechts dragend bent

    18 jaar
    6 jaren geleden
  • Natuurlijk is je lul recht, maar hij hangt meestal naar links. Minder vaak naar rechts.

    22 jaar
    6 jaren geleden
  • Wat een krom gelul hier. Krom is krom en recht is recht, de meeste jongens die ik ken hebben een rechte pik als hij stijf is en ja hij staat af en toe naar links of naar rechts maar hij is recht. ik heb 1 vriend met een kromme pik, als die stijf is zit er een knik in naar beneden. ik heb ook weleens een jongen gezien met een stijve en die had er een knik inzitten naar opzij.

    18 jaar
    6 jaren geleden
  • Krom door vaak fappen geloof ik niet. Ook bij jonge jongens die nog niet fappen zie je dat hun lul naar links of rechts staat. Meestal naar links..Recht staan ze bijna nooit. Die van mij staat ver naar links. Zowel als ie slap is als gezwollen. Ik heb er totaal geen last van bij het neuken en ook niet als ik ruk.

    20 jaar
    6 jaren geleden
  • Dit is heel normaal veel jongens hebben dit trek jij veel af? Zo ja dan is het daardoor je kan er njets aan veranderen ook niet ddoor met de andere hand te fappen. Zo neen dan is het door dat die zo is gegroeid niemand ka er iets aan doen dus je moet er me leven het is zeer normaal je gaat er ook geen nadelen kf vokrdelen van ondervinden.

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • Mijn vriend heeft een kromme lul. Hij staat naar links. Maar ik merk het met neuken niet. Vind het met hem lekkerder dan met mijn ex

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • Zeker bij het penetreren van een vrouw. Ook bij een man, maar uit de praktijk weet ik dat niet.

    19 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik heb ook een kromme penis. En bij het aftrekken voelt dat best heerlijk.

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik heb nog nooit in werkelijkheid een man met een rechte penis gezien. Op Griekse beelden zijn de penissen zo slap en klein dat niet te zien is of ze recht zijn.

    22 jaar
    6 jaren geleden
  • Het is heel normaal dat je penis naar links (of rechts) wijst als ie stijf is, ook als dat nogal ver naar links is. Geen zorgen dus!

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • Klopt wat jullie zeggen. Als je naar de gulp van een man kijkt, zie je dat zijn lul links of rechts gedragen wordt. Naar beneden knikken kan als hij slap is. Neuken kan daarmee natuurlijk niet! Dan gaat hij natuurlijk gewoon staan.

    14 jaar
    6 jaren geleden
  • Bijna geen lul is recht. Hij staat zowel slap als stijf naar links of rechts. ik draag zelf links. Nooit klachten gehad bij het neuken. Je hebt dus geen probleem !

    19 jaar
    6 jaren geleden
  • Je kan er weinig aan doen. Die van mij knikt naar beneden. Weinig stijve penissen zijn kaarsrecht. Het kan ook geen kwaad voor seks en dat is het belangrijkste, niet?

    17 jaar
    6 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten