Skip to content
14 reacties
7585 weergaves

douch bij het zwembad wat is jullie vreemdste gebeurtenis

hallo

ik heb een vraag wat is jullie vreemdste gebeurtenis bij een douch bij het zwembad

die van mij is
1 dat is rustig naakt stond te douchen in het mannen douch hok toen er op eens een vader binnen kwam met zijn dochter van 14 denk ik die toen ook naakt gingen douchen. en zijn dochter bleef maar naar mijn lul staren waarbij ik dacht zij is toch oud genoeg om zelf te douchen bij de vrouwen. wat vinden jullie hier van

2 toen stond ik ook te douchen in een 1 persoon douch zonder deur maar met een soort zig zag als deur. maar je kon daar wel een kaartje omdraaien als de douch bezat was (wat ik ook had gedaan) toen ik ook daar naakt stond te douche kwam er opeens een vrouw om de hoek kijken van ongeveer 35 en die bleef echt 15 sec kijken naar hoe ik stond te douchen ik dacht eerst dat het mijn moeder was maar toen ik goed keek was het een wild vreemde

wat vinden jullie hier van en wat zijn jullie vreemdste verhalen

18 jaar
5 jaren geleden

14 Reacties

  • Man van 22 Wat een onzinnige reactie. Nergens is gezegd dat je wel aan vrouwen zou mogen komen. Je draaft vervolgens door alsof dit wel gezegd zou zijn. Natuurlijk mag je niet zonder hun akkoord aan meisjes komen.
    Het is bijna onvermijdelijk dat jongens elkaar wel eens bloot zien. Jij kan er anders over denken, maar ik wil dan niet ongevraagd worden betast met seksuele bedoelingen. Als iemand niet goed oplet en daardoor tegen me aanstoot is het natuurlijk wat anders, dan zeg je gewoon : Geeft niet
    Doe jij vooral wat je zelf prettig vindt en maak je niet zo druk.

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • Wordt hier zomaar door iemand opgelegd dat je "mannen wel bloot mag zien maar je blijft er af". Aan vrouwen mag je dan wel komen??? en vrouwen ook aan vrouwen??? en vrouwen ook aan mannen. Wie bepaald dat eigenlijk??? Wat een onzin!! We leven weer in de middeleeuwen, oh nee, toch niet want toen mocht dat allemaal ook al!! -lol-

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • Tja jongen19, ik denk dat hij dat als een wederdienst zag. Mss had ik daarvoor moeten bedanken. Maar je kan iemand kwetsen door zijn aanbod af te wijzen. Hoe dan ook, het voelde niet alsof we iets verkeerds deden. We hadden ook geen tekenen van opwinding. Je begrijpt wel wat ik bedoel. Het was een leuke maar tegelijk vreemde ervaring. Was het allang vergeten maar door deze topic herinnerde ik het me weer.

    21 jaar
    5 jaren geleden
  • @ jongen van 21 Ik denk dat je idd. een aardige jongen bent en geen homoseksuele gevoelens had toen je de rug en de billen van die jou onbekende jongen waste . Waarom jouw rug gewassen moest worden, is me onduidelijk want jij had toch niets aan je arm ?
    Natuurlijk hebben mijn moeder en vader toen ik dat nog niet zelf kon mijn rug wel eens gewassen. Nu doe ik dat meestal zelf met een speciale rugborstel die je overal kan kopen. Ook mijn vriendin doet het wel eens. Zonnebrandolie kan ik ook zelf regelen. Onbekende mannen zou ik nooit vragen me daarbij te helpen. Waarom zou ik als ik het ook aan een vrouw kan vragen? Ik vind het niet erg als mannen elkaar bloot zien, maar je blijft wel van elkaar af. Je kan heus wel met elkaar praten en lachen natuurlijk.

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • We beginnen wel erg preuts te worden jongen van 19. Schaam jij je zo voor je eigen lichaam en seksualiteit. Jonge jongens stoeien nu eenmaal graag met elkaar, maar van jou moeten we kennelijk allemaal al volwassen en zeer ernstig zijn, of komt het door een of andere kerkelijke sekte??!! Dat soort idioterie moet afgeschaft worden!

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • Jongens 18 en 19 hierboven. Voor alle duidelijkheid : wij hadden geen gevoelens daarbij. Hij vroeg of ik kon helpen met zijn rug en dat deed ik dus. Gewoon omdat ik een aardige jongen ben en graag mensen help. En dat het nou in de douche gebeurde is totaal onbelangrijk. Staat er ook niet in jullie Bijbel of Koran dat je mensen moet helpen die dat vragen? En heeft nog nooit iemand jullie rug gewassen of met zonneolie ingesmeerd? Vonden jullie dat niet lekker dan? Wat had ik dan moeten doen? Stoer doen en zoiets zeggen als 'rot op, vieze fl*kker'? Ik vind jullie reacties echt harteloos, sorry.

    21 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik vind het het helemaal niet vervelend na het sporten onder de douche te staan. Ook niet als iemand je aanraakt . Dat gebeurt toch ook bij het sporten zonder dat je meteen een homo bent ? Onder de douche blijf je natuurlijk wel van de billen en het zaakje van een ander af. Dat is privé.

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik heb het ook niet op van die jongens die onder de douche staan te dollen.Dat je elkaar naakt ziet, betekent niet dat je elkaar aanraakt. Laten jongens die zich fysiek tot elkaar aangetrokken voelen die gevoelens elders uiten.
    Het beste zou zijn die gezamenlijke doucheruimtes af te schaffen. Gewoon aparte douchehokjes. Je ziet elkaar dan nauwelijks bloot. We worden bijna allemaal wat preutser. So what !

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • @ jongen van 21. Ik wil best aardig zijn voor jongens/mannen maar op geen enkele manier lichamelijk. Niet hun lichaam wassen en naakt aanraken. Jullie hebben elkaar naakt gewassen en betast. De grens was bij elkaar tussen de billen. Ik vind dit op de rand van gay zijn.Je schrijft zelf dat je het lekker vond dit te doen. Niet om stoer te doen, maar ik vind dit verwerpelijk. In de bijbel en in de boeken van de joden en de islam staat heel duidelijk dat mannen dit soort gevoelens niet voor elkaar mogen hebben. Wat jullie in die douche deden mag dus niet als je gelovig bent.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Haha jongen18. Weet je dat ik het best lekker vond om mijn rug te laten wassen door een onbekende. Hij nam nog even mijn billen mee maar dan zei hij : daartussen moet je zelf doen, daar kom ik niet. Had ik tevoren ook niet bij hem gedaan. Grenzen zijn grenzen. Het was ook helemaal niet gay ofzo. Jongens mochten best wat aardiger zijn voor mekaar onder de douche. Als je tegenwoordig ff iemand per ongeluk aanstoot, gaan ze al homo roepen. Hou toch op met die stoerdoenerij, jongens.

    21 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik zou het helemaal niet erg vinden als een vrouw me naakt zou zien onder de douche. Wel zielig dat ze op zo'n manier aan haar gerief moet komen.
    Ik val niet op vrouwen. Een man mag me altijd naakt zien. M'n kont, m'n lul, maakt me niet uit. Wel geilmakend als hij ook naakt is en het goed vindt als ik hem bekijk en aanraak en het goed is als ik z'n bilspleet mag zien. Mag hij bij mij ook.

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Mooi kerstverhaal jongen van 21. Kerst is voorbij. Nu dus weer gewoon opletten dat ze het niet op je reet voorzien hebben.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Mijn broerje (13 jaar) en ik zijn allebei bij de zwemvereniging. Wekelijks op zaterdag training en vrij trainen 's avonds door de week. Dus we zijn daar veel. Zaterdag zijn we in grote groep en omdat iedereen bekend is is het douchen best plezant.
    door de week nemen mijn broertje en ik meestal een eenpersoonsdouchekotje en douchen we samen. Maar als die allemaal bezet zijn moeten we wel in de grote gemeenschappelijke of ge staat daar lang te wachten. Op school is dat ook gemeenschappelijk, maar op school staat daar niet een ouwe vent met een enorme stijve u echt aan te gapen en het ergste was dan nog dat zowel mijn broertje als ik daar ook een stijve van kregen. Gelukkig komt er iets later nog een man binnen en die ouwe vent gaat vlug weg. Wij natuurlijk een rode kop dat het niet normaal was maar die man vroeg ons of we Ok waren. Dat was echt een hele opluchting want we hadden best schrik beseften we nadien. We hebben het aan de badmeester verteld maar niet aan ons mama. De badmeester heeft een van onze zwembegeleiders opgebeld om ons te komen halen omdat we niet naar buiten durfden gaan. Ze gingen die ouwe vent op de camera's zoeken. Dat was in oktober.

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • Een onbekende jongen stond naast me en hij vroeg : dude, wil je mijn rug doen? Dan doe ik de jouwe. Meteen knipperlicht in mijn hoofd : uitkijken, heb je weer zo eentje. Maar hij zag er best cool uit dus zei ik : yep why not. Bij het afdrogen vroeg ik toch waarom hij dat nou gevraagd had. En hij antwoordde dat hij onlangs zijn arm gebroken had en niet meer overal bij kon op zijn rug. Zo zie je dus maar : niet iedereen die wat hulp vraagt, doet dat met stiekeme seksuele bedoelingen.

    21 jaar
    5 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten