Skip to content
16 reacties
1525 weergaves

Voorvocht

Tijdens het rukken heb ik nooit voorvocht. Hoe komt dit? Heeft nog iemand dit?

14 jaar
5 jaren geleden

16 Reacties

  • heb veel voorvocht in mijn koersbroek als ik ga fietsen !
    (rijdt met racefiets ) is in verband met de positie op je fiets is mij verteld .

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • TS Kan zijn dat je te snel rukt. Het moment van steeds geiler worden, voorvocht krijgen en spuiten gaat dan heel snel achter elkaar. Je krijgt dus wel beetje voorvocht maar dat gaat meteen over in de zaadlozing. Als je het rustiger opbouwt (edgen) kan het zijn dat je wel voorvocht krijgt. Verder heeft de een nu eenmaal ook meer voorvocht dan de ander, is ook persoonlijk dus.

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • @jongen van 15 , als je denkt dat ge er ziek van komt , dan zouden er heeeeeel veel meisjes naar de dokter moeten gaan omdat ze voorvocht of sperma geslikt hebben . naar mijn mening kan het niet ongezond zijn anders kunnen we ons niet voortplanten!!!

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • @ jongen 16: ik zwem heel erg veel maar gelukkig ruikt het mijne niet naar chloor. Smaakt zoet en ruikt eigenlijk niet echt.

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik vind dat mijn voorvocht naar niks smaakt. Mijn sperma smaakt wel nogal zout en ruikt een beetje naar chloor zoals in sommige zwembaden.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Jongen 18 Je zegt dat voorvocht een beetje zout smaakt. Dan heb je het geproefd. Ik durf dat niet. Ook niet mijn eigen sperma.Ik denk dat het ongezond is en je er ziek van kan worden.

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • Als je een andere jongen aftrekt of die jongen doet het bij jou, vooral dan ter hoogte van de eikel, zal je merken, dat er na een tijdje veel voorvocht ontstaat, hetgeen het gevolg is van de opwinding die aan het eigenlijke spuiten voorafgaat. Hetzelfde effect kan je krijgen als je bijv. jezelf aftrekt, terwijl je naar een pornofilmpje kijkt, dat je heel opwindend vindt.

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • @ jongen van18 , idd als ge je prostaat gaat stimuleren produceert die redelijk wat voorvocht , en als je klaarkomt is dat nog meer om je zaad te transporten (sperma)
    @ jongen van 16 , voorvocht spuit niet uit je piemel maar loopt er wel uit , en smaakt een beetje zout.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Aan jongen 17: ik heb het geprobeerd met alleen de eikel en er was voorvocht gelijk altijd een beetje, maar het spuiten was toch sperma hoor.

    13 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik heb nog geen voorvocht en ook geen sperma als ik me aftrek. Dat is normaal als je 13 bent. Bij jou zal het nu sneller komen dan bij mij.Voordat je 15 wordt.

    13 jaar
    5 jaren geleden
  • Ja ik ook, ik krijg wel sperma

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • Kan voorvocht uit je piemel spuiten?
    Ik dacht dat het er alleen maar een beetje stilletjes uitliep.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • proberen je prostaat te stimuleren ! dan zal er redelijk wat voorvocht aan te pas komen . wel opletten als je neukt zonder condoom , want kan daar wat zaad in zitten!!!

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik heb een tip: je kunt wel voorvocht krijgen, door veel je eikel te strelen. Gewoon ALLEEN je eikel! Net zolang totdat het eruit spuit. En als dat echt niet lukt, dan gewoon heel veel trekken zonder klaar te komen. Op een begeven moment zal er wel wat voorvocht uit komen.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Als ik snel wil klaarkomen heb ik het ook niet maar als ik het heel langzaamaan doe dan is er heel veel.

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik weet van andere jongens dat er zijn die nooit voorvocht hebben. Ikzelf heb er soms een beetje, soms veel maar soms ook niet.

    16 jaar
    5 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten