Skip to content
56 reacties
11076 weergaves

Gay omkleden schoolgym

Hoi ik heb vrijdag dus gym en ik ben gay, mijn klas Accepteerd wel dat ik homo ben en vinden ze niet erg. Maar ik merk wel dat jongens liever niet met mij willen omkleden, wat ik kan begrijpen maar ook weer niet want ik kijk expres naar de grond zodat ik hun geen ongemakkelijk gevoel geef. Wat kan ik doen? En wie heeft deze struggle ook

15 jaar
5 jaren geleden

56 Reacties

  • @J14 Moeten jullie serieus nog douchen na gym?

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • @J15 Precies, ik kijk als hetero-jongen ook vaak naar jongens (hoe grote bobbel ze hebben enz.) en krijg daar ook wel een stijve van. Maar ik val gewoon op meiden. Heb jij dat ook dan?

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik vind het altijd wel vreemd dat hetero jongens bang lijken te zijn van homo jongens. Het is niet dat ze je besmetten met het homo virus... Ook vraag ik me altijd af dat hetero's jet normaal vinden dat zij wel naar meisjes mogen kijken en dat homo's niet naar andere jongens mogen kijken. Als een hetero naar een meisje kijkt dan weet die niet of dat meisje dat leuk vind en ook niet of dat meisje überhaupt op jongens valt. Dit is exact jet zelfde voor homo's, als zij naar jongens kijken dan weten zij ook niet direct of die andere homo of hetero is. Dus dan is het zo raar dat dit weer enkel zou zijn toegelaten voor hetero's. Wees gewoon jezelf en probeer niet iedereen te negeren of weg te kijken van iedereen. Dit valt harder op dan als je gewoon doet als je anders zou doen. Groetjes

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Er is helemaal niks geks aan. De meeste hetero jongens kijken ook naar meisjes en vaak ook naar andere jongens. Je hoeft je geen zorgen te maken!

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Mijn beste vriend is homo. We zitten in dezelfde klas en met sporten staat hij naast mij in de kleedkamer. Ff serieus mannen, echt niet alle homo gasten willen zomaar elke gozer hoor. Net zoals hetero gasten niet elk meisje willen. Ik wordt nooit gepest dat mijn beste vriend homo is. Het kan mij ook echt niet schelen wat andere ervan vinden. Hij is al vanaf m’n 5e mijn beste vriend. Hij valt op jongens, nou lekker belangrijk. We hebben een hele goede band samen en dat wil ik graag zo houden.

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • je moet geen homo meer zijn

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Als je nog kaal bent en ze zeggen er wat van kan je toch ook zeggen dat je het scheert. Zijn zoveel jongens die kaalscheren boven hun lul.

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • J15 echt wat een onzin, das gewoon discriminatie en je docent had dit echt niet moeten doen! Ik heb ook een homo in mn klas, nou en, niemand boeit het echt

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • vanwege mn leeftijd heeft bijvoorbeeld de ene wel haar en de ander niet en dat maakt het voor mij ongemakkelijk omdat ik me daar dan toch beetje voor schaam soort van want de ene heeft het wel en de ander niet en ben bang voor grappen

    13 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik ben zelf homo en snap het als hetero jongens zich daar niet prettig bij voelen dus ik heb mijn gym leraar gevraagt of ik in een leeg scheidsrechterslokaal kon omkleden en dat mog mr als dat niet mag dan hebben ze gwn pech.

    15 jaar
    4 jaren geleden
  • Het krijgen van een stijve is een heel normale natuurlijke reactie van het lichaam op prikkeling. Bij het kijken gaat het om het volledige lichaam, niet alleen om je kont. Ik snap wel dat je het als hetero-jongen niet ptettig vind om bekeken te worden. Misschien helpt begeleiding vanuit school hier mee om te gaan.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Homo's zijn nu eenmaal gericht op anale seks. Dan is het begrijpelijk dat ze in je kont geïnteresseerd zijn. Ze mogen best naar me kijken, maar niet meer dan dat. Voelt best goed als anderen je de moeite van naar je kijken de moeite waard vinden. Als ze een stijve krijgen, gaat het me te ver.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Zeg anders gewoon tegen hun 'ja ik ben gay, maar ik ben niet in jullie kont geinteresseerd'

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Jongen van 16 Mogen ze je ook aanraken en in je kont kijken ? Ik vind het vervelend met homo's te moeten douchen en voel me er niet prettig bij.Ik probeer het te vermijden .

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • @ts:zien jullie elkaar ook naakt?

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik ben zelf hetero naar zou me echt niet uitmaken als ik moet omkleden of douchen met iemand die toevallig bi of homo is, hoezo maakt dat iets uit.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Nee tuurlijk niet

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Even voor alle hetero's hier: ik ben homo en het is echt niet zo dat ik tijdens het douchen bij iedereen aan de kont wil zitten! Altijd weer dat gepraat over die 'kont', zo moe van. Alsof we allen oog hebben voor konten en we iedereen bij de billen zouden grijpen.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Ja sommige zijn echt groot geschapen, geeft een flinke bobbel. Heel normaal om daar naar te kijken en vsn te genieten.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Ja daar kijk ik ook naar hoor, veel dragen strakke calvin klein dan zie je alles ecgr goed zitten.

    15 jaar
    5 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten