Skip to content
10 reacties
306 weergaves

sterke behoefte

Hallo, ik ben net 16 jaar. Ik ben de laatste tijd soort van depresief, niet heel erg hoor maar soms. Dat komt omdat ik gewoon zo graag een vriendje wil. Maar dan ook echt heel graag, wil met iemand de hele nacht knuffelen en zoenen. En leukendingen doen enzo. hebben jullie dat ook? En is dit raar? Weet iemand waar je contact kunt zoeken om bi of homo jongens kan ontmoeten in de buurt waar je woont?

16 jaar
5 jaren geleden

10 Reacties

  • @jongen23 bedankt voor je reactie. Maar hoe kan ik het proberen dan? Ik zit in de kast, en wil er graag in blijven. Ik wil niet dat mijn ‘homo-zijn’ een ding wordt. Ik zat er zelf aan te denken om zo’n jongen anoniem een bericht te sturen.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Je kan het proberen via een homochat maar mocht je daar een date vinden spreek dan alsjeblieft af op een plek waar veel mensen zijn zoals in een winkelcentrum.

    Helaas zijn er ook mannen die zich uitgeven voor een jonger iemand en je zit heus niet te wachten op een ouwe vent met een verschrompelde pikkie.

    Nou ben ik zelf iemand die veel in Amsterdam ben en daar vind je natuurlijk sneller een date dan in een klein afgelegen dorpje of een zwaar gelovige gemeente.
    Maar hoe dan ook, mocht je een date vinden ga dan voor 100% safe.
    Zelf zeg ik altijd "Seks is lekker, seks is fijn maar dat hoeft niet de einde van je seks leven te zijn" dus even een condoom om.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • @17: gewoon iets meer proberen dan je denkt te durven, afwijzingen horen er bij, maar meestal valt het mee. Niet alle jongens waarvan jij denkt dat ze hetero zijn, omdat ze zich zo gedragen of er zo uitzien, zijn hetero. De meeste jongens die homo zijn lopen er niet mee te koop.
    Gewoon proberen, nee heb je al, ja kan je krijgen. En laat het ook maar een beetje gaan hè, liefde laat zich niet dwingen.

    23 jaar
    5 jaren geleden
  • Op internet zijn wel een aantal sites waarmee je in contact kunt komen met andere jongens. Bijvoorbeeld via kikboys.com of findusernames.com zo kun je via Snapchat of kik contact met ze opnemen of zelf je accountnaam achter laten. Hier zijn zowel Nederlandse als buitenlandse jongens op te vinden. Dit betekend niet dat je meteen moet afspreken en ben voorzichtig met foto’s je weet namelijk nooit 100% zeker met wie je contact hebt.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik heb precies hetzelfde probleem. Al jaren ben ik verdrietig omdat ik me zo alleen voel in de liefde. Ik ben zo wanhopig op zoek naar een leuke, lieve jongen waarmee ik gewoon mijn leven kan delen. Ik heb het probleem dat ik op hetero-lijkende jongens val, waardoor het heel moeilijk wordt om er eentje te vinden. En ik heb ook nog eens allemaal crushes op jongens op school (die waarschijnlijk gewoon hetero zijn) die ik nog nooit heb gesproken. En ik durf ook niet met ze te praten, omdat ze uit andere klassen komen. Online wil ik geen jongens zoeken, want ik vind dat te tricky. Ik weet niet wat ik moet doen!

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • @16, moet je wel eerst achter hun gebruikersnaam komen van bijv Instagram. Dan pas kan je chatten

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Op de sociale media kan je wel chatten. Er zijn daar veel mogelijkheden met gays af te spreken. Het gaat je lukken !

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik zou dat dus ook zo graag willen, alleen hoe kom ik in contact met jongens zoals jouw?? Jammer genoeg kan je niet chatten hier met mensen omdat je profiel anoniem is

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Nou, je bent hard aan een fijne liefde toe en dat is helemaal niet raar. Mogelijkheden om iemand te vinden zijn er zat. Hoe is je omgeving, zijn ze zwaar gelovig?

    23 jaar
    5 jaren geleden
  • Zoek geen jongen die bi is. Je hebt dan niet alleen concurrentie van andere jongens, maar ook van meisjes. Tegen meisjes verlies je die altijd omdat je niets te bieden hebt aan een jongen die op vrouwen valt. Iemand die bi is, heeft nu eenmaal periodes waarin hij alleen vrouwen wil.

    17 jaar
    5 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten