Skip to content
65 reacties
2496 weergaves

Private training

Yow ik zit al geruime tijd op een sportschool en ben best goed in sommige disciplines maar mijn coach vind dat ik van hem privé lessen moet krijgen op zijn manier hij stelde voor om in je onderbroek of iets anders niks aan te trainen zodat hij mij persoonlijk beter kan begeleiden en helpen mijn vraag nu moet ik het doen of anders gaat hij mij niet leuk vinden meer Heellpp

15 jaar
5 jaren geleden

65 Reacties

  • Lieve TS...ik ben wel wat ouder maar ik geloof dat wat je verteld waar is. Ik gaf al eerder advies hier: stoppen met die coach. Het begint met paaien (aandacht geven, kadootjes) dan volgt naakt training doen ( ongewenst gedrag) daarna aanraken op intieme plekken (je lul en je ballen). Dat is niks meer of minder dan aanranding. De volgende logische stap is verkrachting. Ik hoop dat je het zo ver niet laat komen. Onderneem actie (samen met je maten b.v.) of bel met de Kindertelefoon maar STOP het ! Ik wens je heel veel sterkte en succes.

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Direct mee stoppen... deze man maakt machtsmisbruik om je te bepotelen....

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Jammer joh dat je zaterdag niets hebt durven zeggen, maar ik begrijp het wel. Die kerel is natuurlijk erg overheersend, en hij weet je ouders in te pakken met zijn praatjes en cadeautjes. Je bent waarschijnlijk bang dat je ouders eerder hèm geloven dan jou.
    Kun je niet samen met die andere jongen(s) actie ondernemen, bijvoorbeeld een van jullie ouders inlichten, of een leraar, of toch naar de politie?
    Ongevraagd aangeraakt worden is natuurlijk klote, maar straks gaat hij nog veel verder.... Zorg dat het op tijd stopt!

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Een coach of trainer die cadeautjes meeneemt in al ongebruikelijk, dat hij jou over de benen strijkt is niet normaal, maar eerlijk gezegd zijn er meer jongens zoals je zegt, ja, dan bespreek je dit toch met elkaar zo van dit moet stoppen. Kan me niet voorstellen dat hij die andere jongens ook allemaal apart traint.? Dit moet toch opvallen bij de directie of eigenaar van die school.?

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • DuZZZ, jullie zijn met meerdere jongens. En slaagt de coach er ook in hun ouders te manipuleren? En de andere jongens zo te intimideren dat ook zij niks durven vertellen? En dit allemaal op dezelfde sportschool waar nooit iemand anders aanwezig is? En dat nota bene na schooltijd wanneer het altijd weer super druk is op zo'n sportschool? Vragen, vragen, vragen.

    21 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik TS hier de coach is komen eten en hij had kadootjes mee voor mij en mijn ouders ze hebben mijn coach heel graag ik heb niks durven te vertellen maar onder het eten zat hij constant over mijn trainingsbroek te wrijven Duzz ik durfde egt niks te zeggen en Jaa ik heb met die andere jongen gepraat heel snel hij moet ook alles naakt doen hij heeft ook bang en hij zei dat er nog andere jongens dat ook moeten doen Duzz we weten het egt niet meer

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • Wat een drogredenen van jouw coach om onder het mom van zijn hoedanigheid als trainer jouw spieren zogenaamd te moeten voelen te menen te rechtvaardigen om jou overal maar te kunnen aanraken. En vanuit zijn machtpositie je min of meer verplichten om naakt te moeten trainen. Je zou zijn misdragingen met een smartfoon moeten filmen.

    21 jaar
    5 jaren geleden
  • Vraag eens aan die andere jongen of hij ook naakt gaat trainen bij je trainer? Als dat ook zo is kun je zeggen dat je je er niet goed bij voelt, en vraag hem wat hij daar van vindt. Als jullie met 2 dit niet aangenaam vinden kan je misschien makkelijker iemand van het bestuur aanspreken dan dan dat je alleen bent. Blijf dit echt niet tegen je zin toelaten.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • TS hier sommige denken dat het niet waar is of verzonnen dat is jullie goed recht dan maar ik durf het tegen niemand te vertellen zelfs mijn ouders niet en ja ik ben altijd alleen met de coach Drrm zijn het privé trainingen en van andere jongens weet ik het niet maar heb wel een vermoeden van een goede vriend

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • Als je coach zaterdag komt eten kun je in het bijzijn van je ouders opmerken dat je het vervelend vindt dat je in een natte onderbroek en in je blootje moet trainen, en dat je niet wilt dat hij je pikkie nog eens aanraakt. Dan zullen je ouders wel opkijken en vragen aan je coach gaan stellen, en een andere trainer gaan zoeken.
    Als je aangifte doet bij de club of de politie voorkom je dat hij hetzelfde bij andere kinderen gaat doen, maar dat moet je wel durven.

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • j20: "Het lijkt tactisch heel sluw of slim om ook met de ouders een goede band op te bouwen. Zij kenen hem, zijn hem gaan vertrouwen en zijn blij dat hij zich over hun puberzoon ontfermt. Heel glad en moeilijk door heen te prikken."
    dit heet grooming en is een bekende tactiek van mensen met verkeerde bedoelingen! kijk uit!

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • Idd jongen16. Die vragen komen ook bij mij op. Ik heb deze topic getoond aan mijn eigen coach en die zag toch enkele details die niet kunnen kloppen. Maar okay: misbruik in de sportwereld valt niet te ontkennen. Dus ik geef TS het voordeel van de twijfel. Maar ik blijf zitten met 3 vragen: waarom praat TS hier niet over met zijn ouders of andere vertrouwenspersonen? Hoe slaagt die coach er telkens weer in om alleen te zijn met TS? Is TS de enige jongen op de club die dit overkomt?

    21 jaar
    5 jaren geleden
  • Vind je het stiekem niet gewoon heel lekker en is dat de reden dat je het toelaat ? Het kan ook zijn dat je alles verzonnen hebt en een kick van de reacties krijgt.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Wat voor sport heb je het over en is hij ook naakt? Ik begrijp dat hij dus ook je geslachtsdelen aanraakt en betast en dat jij dat niet wil? Als ik jou was zou ik onmiddellijk de politie inschakelen want dit klopt echt niet!

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik ben zelf voetbal trainer van de jeugd. Ik las je bericht en ik schok want een trainer die vraagt aan jou om in je onderbroek te trainen of zelfs niks aan trekt daar zit veel meer achter en ik raat dan ook aan om hier mee naar je ouders te gaan en naar het bestuur en dit ook te melden bij de politie.

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • Het lijkt tactisch heel sluw of slim om ook met de ouders een goede band op te bouwen. Zij kenen hem, zijn hem gaan vertrouwen en zijn blij dat hij zich over hun puberzoon ontfermt. Heel glad en moeilijk door heen te prikken. Zouden zijn ouders een keer komen kijken, dan zou hij ongetwijfeld in een sportbroekje zijn oefeningen doen. Ben eigenlijk benieuwd wat voor sport TS eigenlijk beoefent. Denk aan turnen of met gewichten. Wellicht wil hij er zelf iets over kwijt. Los daar van mijn advies: kappen met deze coach.

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Goeie suggestie jongen18 hierboven. Dat is toch het minste wat je mag verwachten van je ouders? Belangstelling voor wat je presteert? Hun zoon - waar ze kennelijk en terecht ook - zo trots op zijn aan het werk zien?

    21 jaar
    5 jaren geleden
  • Als je ouders zoon goede band met je coach gebben zo als ik lees waarom komen ze dan niet 1x kijken bij een training?

    het gaat wel om hun zoon anders zo ik denken dat hun bedrijf belangrijker is dan hun kind beetje raar vind ik.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • De reactie's hier zijn allemaal over duidelijk dit is niet normaal, dat je ouders het te druk hebben om naar je te luisteren is geen excuses, dit heeft voorrang en ze hebben toch weleens tijd, desnoods onder het eten. Maar vind het vaag, die coach is 22, dus nog niet zo oud, heeft hij een vriendin,woont hij nog bij zijn ouders wat nog kan,bedoel die vragen zich toch ook weleens af wat moet hij met een jongen van 15. Met een coach is niets mis, maar dan heb ik het over een team, dit is zo persoonlijk, te persoonlijk vind ik dat het meer lijkt op een verhouding,hij claimt je voor wat je niet wil en dat kan en mag nooit de bedoeling zijn.Toch eens met je ouders praten en zeggen dat je het niet wilt.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik TS ik moet naakt van de coach trainen en ja hij raakt mij overal aan omdat hij mijn spieren wil controleren dus egt overal ook waar het niet mag en hij zet mij gewoon onder druk

    15 jaar
    5 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten