Skip to content
33 reacties
5134 weergaves

Hoe oud zijn jullie ontmaagd?

Ik ben op mijn 13 e ontmaagd

17 jaar
5 jaren geleden

33 Reacties

  • Ik was 17 en werd zonder dat ik wist wat er ging gebeuren door een oudere vriend van 26 van achteren genomen. Ik had me samen met hem uitgekleed om elkaar af te zuigen e.d. Hij mocht aan me zitten, maar deed dit voor ik in de garen had wat er gebeurde. Het was voor mij geen prettige ervaring. ik wil zelf de actieve rol. Ik ben nog steeds met hem bevriend, maar we hebben geen seks meer omdat we allebei niet passief willen zijn. Dan kan je eigenlijk als man niet ontmaagd worden, net als hetero jongens.

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik was 13, de jongen waar ik het met deed net 14.

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik was 14. Mn vriendin ook. We kregen een relatie toen we 13 waren. In het begin deden we alleen een beetje rukken en vingeren als we bij elkaar sliepen. Na een half jaar hebben we voor het eerst geneukt. We zijn nu anderhalf jaar samen en heel gelukkig! We doen het heel vaak

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik was 12. Op het schoolfeest in de eerste klas op het toilet. Zij was 13 denk ik. Niet romantisch enzo, maar wel lekker. Ik heb haar daarna nooit meer gesproken

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • @Jongen 15, Mijn leerkracht bio. En trouwens, hoe onlogisch is het wel niet. De vagina zou afgesloten zijn maar er zou wel bloed uit kunnen komen?!

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • Dus bij deze, van Wikipedia zelf. Het is geen vlies. https://nl.m.wikipedia.org/wiki/Maagdenvlies

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • Jongen 14, het lijkt me onwaarschijnlijk dat de in alle scholen leren dat meisjes een maagdenvlies hebben en dat dat wordt doorbroken door middel van seks. Wie heeft jou dat vertelt dat dat niet zo is?

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik was 13, hij 15. Het gebeurde achter het fietsenhok van de lagere school. Het deed wel pijn maar wild heet zelf. Geen spijt van gehad en zijn nog steeds samen.

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • Jongen van 14. Als je iets overneemt uit een wetenschappelijk artikel is dat prima, maar het is wel verplicht erbij te vermelden waaruit je citeert.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Dokters, ook in Nederland, mogen je onderzoeken op homosexualiteit, mits je dit zelf wilt. Bijv. jongens die twijfelen. Dokters mogen het niet doen bij moeders die het van hun zoontje willen weten. Er zijn echter christelijke instanties die dit wel bij kinderen doen. Zulke homo-testen zijn verboden. Helaas zijn er nog steeds kinderen die dit toch moeten ondergaan.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Sorry dat ik jullie teleurstel maar het "maagdenvlies" bestaat niet. Hoe kunnen meisjes anders menstrueren?! Wat er wel bij sommigen bestaat is een soort weefsel aan de zijkant van de vagina. Dit is waar bij sommige meisjes het bloed bij de eerste keer vandaan komt.

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • Zijn die dokters Nederlands of Turks ? Als ze Nederlands zijn, mogen ze toch helemaal niet op geaardheid onderzoeken ?

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Bedankt voor het doorgeven van wat in Turkije onder homosexueel verstaan wordt. Ik kreeg op het consulaat het adres van een dokter die me moet keuren. Het is niet zo, maar ik weet nu dat ik op die vragen moet antwoorden dat ik passief genomen word door andere mannen.

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Bij de keuring voor de Turkse dienstplicht worden homo's afgekeurd. Een vriend van mij is homo en heeft dat ook gezegd maar wed goedgekeurd. Je blijkt alleen homo te zijn als je de passieve rol hebt. Heb je actieve rol dan ben je hetero ! Als je "ontmaagd "wordt ben je dus homo niet als je een andere jongen "ontmaagdt "

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • In de volksmond is ontmaagden een ander woord voor de eerste keer. Of het nou biologisch wel of niet klopt is een punt waar je eindeloos over door kunt lullen met een welles nietes strijd. Ik denk dat het een verschil van inzicht is tussen hetero's en homo's. Als je als jongen voor het eerst genomen wordt mag dat best wel ontmaagding heten hoor.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Eens. Mannen zijn mannen en kunnen wel anaal genomen worden ( of nemen ) maar natuurlijk niet ontmaagd worden. Laten we daar tevreden over zijn, want er zijn genoeg meisjes die het een pijnlijke ervaring vonten waar geen ontkomen aan is.
    De eerste keer dat je als man van voren of van achteren iemand penetreert is vaak ook een teleurstelling en geeft niet de verzadu=iging die je ervan verwacht. Dat wordt bij herhaling gelukkig een heel anderec ervaring.

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Andere jongen van 22, ik ben het helemaal met je eens, brrr!

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • Alleen vrouwen kunnen ontmaagd worden.Mannen kunnen dat nooit, omdat zij geen vagina en dus ook geen maagdenvlies hebben. Met hetero of homo heeft dat niet te maken. Lesbiennes kunnen natuurlijk wel ontmaagd worden.
    Het lijkt of sommige homo mannen hier jaloers op zijn en allerlei definities bedenken waardoor zij ook ontmaagd zijn, of kunnen worden. Ze bedoelen alleen dat ze anaal seks gehad hebben met andere mannen. Deze mannen discrimineren zichzelf door te doen alsof ze geen man zijn.

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • voor mij is als gay ontmaagd zijn dat je idd sekscontact hebt gehad waarbij zaad ongezien in de ander is gegaan. Ofwel je bent van achter genomen en de top heeft in jou gespoten, of je bent zelf top en hebt in een andere jongen / man gespoten. De eerste keer dat ik bij een andere jongen inspoot was ik 16.

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • Kontneuken vind ik vies. Het zou niet gedaan moeten worden bij jongens die nog geen 18 zijn.

    22 jaar
    5 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten