Skip to content
34 reacties
5004 weergaves

rukken

Hoe vaak masturberen jullie op een dag waar hoe, ik doe 3 keer op een dag en 't is zo verrukkelijk lekker

16 jaar
5 jaren geleden

34 Reacties

  • Meestal 3 of 4 keer per dag

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • ik ruk verschillende keren per dag maar daarom spuit ik niet altijd
    ik kan wel de hele dag met mijn piemel spelen : het is geweldig leuk maar daarom moet je niet altijd spuiten, want dan is het plezier eraf
    je piemel verwennen en allerlei dingen ermee doen is leuk, ook kijken in de spiegel als je rukt is leuk om te zien je ballen kun je ook strelen en onderaan je ballen is het leuk om daarover te wrijven
    als je bijna voelt dat je gaat spuiten dan even stoppen en nadien weer verder spelen met je piemel heel erg leuk en je kunt daar uren mee doorgaan
    Dus zij die zeggen datr ze vier keer spuiten per dag is wl een beetje overdreven en ik geloof dat niet Heb hooguit twee keer gespoten per dag en zeker nooit meer dan dat als je sperma eruit is heb je dan een hele tijd geen zin meer om te masturberen en dat is jammer, want dat is zo lekker om dat te doen !!!

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • aan jongen 14: nee hoor, ge gaat in uw blootje op uw bed liggen en niet in uw bed, en als ge klaarkomt dan spuit ge op uw buik. Daarna weg vegen met een vodje toiletpapier. Of ge kunt een vodje toiletpapier klaarhouden (dik genoeg) en als ge voelt dat ge gaat klaarkomen daar uw sperma inspuiten. Uw bed blijft dan proper.

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • Hoe doe je het dan in bed dan word toch alles vies.

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik doe het ongeveer om de 2 dagen. In het weekend heb ik meer tijd en doe ik het meestal meer. Ene keer 4 keer op een dag gedaan, ik liep toen wel heel geil.

    12 jaar
    5 jaren geleden
  • jongen 23, waarom zou je dat niet geloven? Als ik tijd en zin heb lukt het me echt wel 2 of 3 keer per dag te rukken (ja, elke keer met orgasme). Da's dan wel verspreid over de dag, niet vlak achter elkaar.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Aan jongen 23: op schooldagen trekken mijn broertje en ik meestal maar een keer per dag af, maar op vrije dagen kan gerust twee of drie keer hoor. 'S morgens voor het opstaan, 'S avonds voor het slapen gaan en door de dag soms nog een keer als we er de kans voor krijgen. De week vakantie verleden week hebben we iedere morgen en avond afgetrokken en dikwijls ook zo eens tussendoor.

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • jongens die 2 à 3 keer per dag rukken : daar geloof ik niet veel van
    Misschien spelen ze wel met hun piemel en hebben daarom niet altijd een zaadlozing Rukken om tot een orgasme te komen is 1 hooguit 2 keer zeker al genoeg Je kunt zo de hele dag met je piemel spelen, maar daarom niet spuiten
    Misschien bedoelen die jongens dat ??

    23 jaar
    5 jaren geleden
  • Driemaal achter elkaar heb ik ook wel enkele keren gedaan. En soms probeerde ik een vierde keer maar dan kwam ik niet meer klaar.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Hangt er vanaf: er zij dagen dat ik zin heb, en dan doe ik het 1-2 maal, of meteen een marathon, en 3-4 maal achter elkaar, maar er zijn ook dagen dat ik niks doe.

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Ruk zo vaak als ik zin heb. Meestal 1 of 2 keer per dag. Heb het met mijn broer (18) er wel eens over, vooral over wat voor porno we kijken. Samen met hem rukken heb ik niet echt behoefte aan.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Aan jongen 14, waarom vind ge het awkward om af te trekken met uw broers? Wij (mijn broertje en ik) vinden het meer vanzelfsprekend als dat ge onder elkaar wat leert met aftrekken als met een vreemd iemand.

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • @j14 hoe oud zijn je broers en als ze t zelf ook doen kan jij t toch ook gewoon doen, bespreek gewoon met elkaar dat elke jongen t doet en dat jullie drieën het dan ook gewoon kunnen doen omdat toch elke jongen t doet.

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • ik ruk altijd alleen. zou wel s met vrienden ofzo willen rukken, maar weet niet hoe ik daar zou moeten aan beginnen. als ik dat hier allemaal lees lijkt dat eenvoudig. tips?

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • ik ruk maar 2 à 3 keer per week. gewoon niet altijd de gelegenheid toe.
    ik slaap ook met twee broers en dan is dat wat awkward.
    heb wel één keer gehoord at mn oudste broer aan t rukken was omdat zijn lakens ritselden toen ie wreef en hij ff kreunde als ie klaarkwam. dan werd ik wel zelf geil

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • Eén keer per dag, en ik kom niet eens elke dag klaar. Het is als je 23 bent toch al anders dan als je 15/16 bent.

    23 jaar
    5 jaren geleden
  • @ Jongen 14, ik heb ook wel eens samen met een vriend getrokken, dat is wel spannend! Met broertje lijkt mij wel raar maar jullie zijn dat wel gewend dus. Ik ruk meestal 1-2 keer per dag trouwens.

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • Aan jongen 15: nee, niks raars aan. We slapen op dezelfde kamer en hebben dat altijd al in ons blootje gedaan, dus toen we verleden zomervakantie begonnen met af te trekken was het heel normaal dat we dat samen doen.

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • Aan jongen 14 jaar: Met je broer is dat een beetjee raar?

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • Aan jongen 15: met een andere jongen is het aftrekken inderdaad echt leuk. Ik trek sowieso iedere dag af samen met mijn broertje en ook dikwijls met mijn beste vriend. Als ik al eens alleen aftrek vind ik dat dan maar saai.

    14 jaar
    5 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten