Skip to content
12 reacties
858 weergaves

Crush op gymleraar

Ik heb dus echt een hele knappe gym docent. Ik fantaseer over hem als ik me aftrek en ik heb hem zelfs in zn onderbroek gezien toen hij aan het omkleden was. Ik vind hem gewoon zo aardig en knap en grappig! Maar kan dit wel? En hebben jullie dat ook?

15 jaar
5 jaren geleden

12 Reacties

  • Jongen van 21 Je op de door jou beschreven gevoelens voor een jongen van dezelfde leeftijd wijzen op sodomie. Je heftige ontkenning homo te zijn bevestigen dat vermoeden.Door ze te ontkennen verdwijnen die gevoelens zeker niet. Maak er geen probleem van. In onze zeker in Nederland ongelovige samenleving is gay zijn door een grote meerderheid geaccepteerd.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Je zegt niet hoe oud hij is, maar eigenlijk maakt dat in deze situatie niet veel uit. Naar je zegt is hij 'helaas' professioneel ? Hij heeft als docent geen keuze. En afgezien daarvan : wie zegt er je, dat hij eventueel op jou zou vallen ? Ook bij homo-jongens moet het van twee kanten komen.

    21 jaar
    5 jaren geleden
  • TS hier, ik heb inderdaad niks met hem gedaan! En ik laat ook niks merken daarvan. Ik heb hem gezien in zn onderbroek toen hij aan het omkleden was tussen zijn normale kleding en werkkleding (gymkleding dus) hij deed dit in zijn eigen ruimte maar wel met de deur open ik zag dat dus toevallig! En bleef eventjes kijken. Hij is hellaas wel profeccioneel en ik moet me er dus overheen zetten ahaha. Maar desondanks kan ik wel leuk fantaseren! Ik ben wel homo btw

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • Wat is daar zo wereldvreemd aan ? Ik ben GEEN homo, maar voelde mij op mijn 15 wel erg aangetrokken tot een jongen van dezelfde leeftijd in mijn klas, omdat ik hem ' aardig, knap en grappig ' vond. Ga jij dan beweren, dat ik er blijkbaar geen geheim van maak, dat ik wel degelijk homo ben ?

    21 jaar
    5 jaren geleden
  • Wat een wereldvreemde vraag. Natuurlijk id de TS homo. Daar maakt hij toch op geen enkele manier een geheim van ?

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • TS Ik heb dat als jongen nooit gehad, die crush op een leraar. Ik vraag me dus wel af of je homo, of eventueel bi, bent. Dan is die fascinatie wel te begrijpen. Maar je bent nog minderjarig en als docent mag hij tevens enkel professioneel met jou omgaan. Verwacht dus niets en laat het fantasie blijven.

    21 jaar
    5 jaren geleden
  • Aantrekkelijke mannen ( ook als ze leraar zijn ) kunnen daar zelf niet veel aan veranderen. Een leraar zou nooit moeten douchen of pissen waar leerlingen bij zijn. Ook is het beter niet met een leerling alleen te zijn en altijd de deur open te zetten, zodat iedereen kan zien dat er niets verkeerd gebeurt. Alleen al beschuldigingen van jongens of meisjes kunnen voor grote problemen zorgen.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Ok, kijken en fantaseren mag, aankomen niet. Als je hem toevallig in de urinoirs aantreft, kan je ook proberen te kijken. Maar dat maakt de verleiding om iets te proberen alleen maar groter, en daar mag hij als docent nooit op ingaan zonder te riskeren zijn baan te verliezen en erger.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • " Tussen droom en daad staan wetten in de weg en praktische bezwaren. "
    ( Willem Elsschot )

    21 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik ben ook verliefd geweest op een heel aantrekkelijke leraar. Op kamp heb ik hem zelfs naakt onder de douche gezien. Hij zag dat ik stijver dan stijf werd, maar begreep denk ik niet dat het door hem kwam. Zonde dat hij 100% straight was en een bloedmooie vriendin bleek te hebben. Jongen van 15. Je komt er vanzelf na een tijdje overheen en vint iemand van ongeveer je eigen leeftijd die ook gay i.s.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Dit is pedofilie als de gevoelens wederzijds zijn. Jouw fantasieën zijn prima, maar je moet hem niet stiekem begluren als hij in z;n onderbroek staat bij het omkleden.

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • Hoe oud is hij? Als hij 30+ is gaat het wel te ver man

    16 jaar
    5 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten