Skip to content
12 reacties
681 weergaves

dikke jongen.

Ben dik, soms vraag ik me af als ik slank was dan had mijn leven er ook anders misschien uit gezien. Misschien wel soepelder met uitgaan,met meisjes,voorbeeld dansen,wat ik dus nu niet doe. Zeg nu niet afvallen, want heb er geen moeite mee, wat vinden andere jongens van dik.

18 jaar
5 jaren geleden

12 Reacties

  • Slank is in zegt men, maar zijn genoeg die van dik houden,merk ik zelf wel als dikke jongen, in sommige landen en culturen is het juist andersom daar vind men dik juist en vooral voor jongens een soort status hebben.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Niet alleen in films ook in boeken.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Vind niet erg dat ik dik ben, ergens wel stoer en je bent sterker dan je leeftijd genoten, maar je wordt wel anders bekeken en vrienden gaan ook anders met je om. Je wordt wat meer uitgedaagd, media speelt ook mee. Kijk maar naar films,drama,humor,jeugd,maakt niet uit. En vooral films die zich afspelen in het leger,kostscholen,op kamp,waar een teamgeest heerst,kameraadschap. Er speelt altijd wel een dikke in mee, die wat onhandig is, niet zo soepel,vaak wel beresterk,wordt vaak doorzijn meerderen ,de leiders dan even te grazen genomen, zo ook door mijn vrienden soms, die me soms uitdagen,of iets doen wat eigenlijk niet kan,je voor het blok zetten, op een site op een zoeker reageren in mijn naam op een vent die een stevig gebouwde jongen zoekt en als coach wil fungeren, en krijg ik dus een reactie, en mijn pa moest er om lachen,hij heeft zoiets,je verdedigd je maar.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Kleding is niet zo’n groot probleem allen zijn broeken moeilijk te vinden en ik moet daardoor dus vaak naar een grote C&A. Maar dat vind ik niet erg. Waarom ik ben afgevallen? Ik was vorig jaar met school naar spanje gewees, en ik dronk daar erg veel water, en nadat ik terug thuis was zag ik dat ik 5 kg was afgevallen en daarna ben ik dus door gegaan met veel water te driken (3 liter per dag) en ja nu doe ik het nog syeeds en ik ga door tot ik 90/95 kg ben en dan zie ik wel verder.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Jongen 16 , 15 kilo afgevallen , prestatie, had je er last van, het enigste waar ik mee zit is kleren kopen soms, alles is zo nauw tegenwoordig.Spijkerbroeken die moeilijk over de bovenbenen gaan bij mij, net gewogen 3 kilo aan gekomen ben dus 102 kilo. Even wat minder eten dus.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Jammer dat jij je zo ongelukkig voelt, maar mensen met kinderen zijn ook niet altijd gelukkig, je bent 17 en bent gay,nu vriendschap met een jongen kan ook waardevol zijn toch, heb er weleens met die vriend over,hij is ook gay en hardtikke gelukkig,spontaan,iedereen mag hem,dat gun ik jou ook,ik ben dik en dat is soms ook irritant en dan bedoel ik het commentaar,meestal van meiden in het zwembad bijvoorbeeld, voel ik me onzeker en juist bij die jongen kan ik er zo goed mee over praten, hij zegt altijd jammer dat je niet gay ben,want dan werd jij mijn vriend. ben niet verliefd op jongens maar zijn vriendschap is belangrijk voor me.Gun jou ook geluk.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • @jongen18 ik ben de jongen van 17. En ja, dat kan gebeuren. Ik val gewoon op alle jongens, dik of dun, als ze maar de kwaliteiten hebben die ik zoek. Dunne jongens komen voor mij wel sneller in aanmerking. De meeste crushes die ik tot nu toe heb gehad zijn namelijk bijna allemaal dun geweest. Trouwens... het is uiteindelijk echt niet beter om gay te zijn, al lijkt dat misschien maar chiller. Ik kan nu namelijk niet fatsoenlijk iets met een vrouw hebben omdat er dan geen vonk is in mij. Dat betekent dat ik als homo zeer afwijk van de meerderheid. En dat betekent weer dat het nog moeilijker wordt om andere homo’s te zoeken. En het ergste: ik kan zo geen kinderen krijgen op een natuurlijke manier; ik sterf gewoon uit. Ik wou gewoon dat ik hetero was, dan zou het leven zo veel makkelijker zijn qua vriendschappen en in de liefde. Ik schat mezelf gewoon echt ongelukkig, wat 90% door mijn gayheid komt.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • @j 18 1.70

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Jongen 17 werd altijd gezegd dat homo 's op slank vallen, dacht ik ook, maar ken een jongen ook gay en die valt op dik.Dan in in ons land niet zo maar in andere culturen wel, die jongen liet me een aantal duitse gaymagazines zien met allemaal prachtige foto's van jongens die stevig uit gevallen waren, hoe je leven er uit zag als je hetero was, ja,anders denk ik , maar was je liever hetero? Ik ken dus een jongen die gay is en die heeft er totaal geen moeite mee,soms weleens enigszins jaloers op hem.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Weet je, ik ben gay. Ik zou willen weten hoe mijn leven eruit had gezien als ik gewoon hetero zou zijn. Geen gezeik meer en gewoon lekker puur natuur met een zekere toekomst en kinderen. Dun of dik zijn... jij kunt tenminste altijd nog veranderen. Ik vind dikke jongens ook gewoon mooi, als ze maar wat anders aantrekkelijks hebben. Bijvoorbeeld een mooi/schattig hoofd of een leuke kledingstijl. Dan denk ik echt: teddybeer, kom maar hier.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Ben 177 lang en 98 kilo. jongen 16. Jij bent 105 kilo, alleen de lengte speelt ook een rol.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Als ik mag vrage, hoeveel weeg je? Ik zelf weeg 105 kg en ik ben sinds juni 2018 15 kg afgevallen

    16 jaar
    5 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten