Skip to content
25 reacties
758 weergaves

Wil balhaar scheren

Ik wil mijn balhaar gaan scheren, er zit nog veel haren op. Hoe kan ik die het beste weghalen eerst knippen en dan schoren? Of iets anders van wat.jullie doen???

20 jaar
5 jaren geleden

25 Reacties

  • Hier Ts tis me gelukt met scheren het voelt lekker fijn zo, geen haren en tis lekker glad.

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Het waxen is echt een vervelende behandeling. Maar ik laat het doen omdat mijn vriend het mooi vind. Voor mijzelf zou het niet hoeven, maar ik vind het geen probleem om het voor mijn vriend te laten doen, gewoon even een half uurtje op mijn tanden bijten op de behandeltafel van de schoonheidsspecialiste. En als ik dan de uitwerking zie die het op mijn vriend heeft, maakt dat veel goed. Hij is dan niet meer te houden. Mijn schoonheidsspecialiste is trouwens ook echt een ontzettend lieve vrouw, het lijkt wel of ze zich schuldig voelt als ze me pijn doet met de wax. Ze is ook heel homovriendelijk en heeft veel mannen die op mannen vallen als klant zegt ze.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Je zal wel heel veel van hem houden als je doet wat hij van je wil. Ik zou het niet doen en een andere jongen zoeken die me vrij liet.

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • Enkel maar een beetje boven mijn piemel en dat gaat er een keer per week zonder genade van af met zo een wegwerpscheermesje. 

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • Mijn vriend vind het heel belangrijk dat ik er mooi en aantrekkelijk uitzie. Hij eist dat ik onthaart ben. Als ik daaraan niet voldoe heb ik een probleem.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Jongen 18 Heb jij geen zeggenschap over je eigen lijf ?

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • Mijn haar op mijn ballen laten staan is bij mijn vriend onbespreekbaar. Hij eist volledig glad en kaal bij mij. Daarom moet ik regelmatig van hem naar de schoonheidsspecialiste voor een wax-behandeling. Doet pijn helaas, maar het moet van hem.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Mijn balzak is vrijwel onbehaard. Eigenlijk heb ik bij anderen ook nooit veel beharing op die plaats gezien. Ik heb wel veel schaamhaar boven mijn pik en tussen mijn billen. Scheer ik een paar keer per maand elektrisch. Vaker is bij mij niet echt nodig

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Als je niet scheert prikt er helemaal niets en zie je er ook nog mannelijk uit !

    17 jaar
    5 jaren geleden


  • Ik trek de huid van de balzak strak en dan scheer ik hem,het is een fijn gevoel als de balzak kaal is.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Meisje van 20 Wat je zegt is niet puur gelul, maar puur gekut !

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • heerlijk alles gladgeschoren daaronder bij mij.

    moet ook wel, anders prikken de haren door mijn fietsbroek heen en dat ziet er niet uit

    meisjes zie ik het liefst ook helemaal kaal en glad geschoren, ziet er toch uit als of je een jong meisje voor je hebt

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • Meisje 20 dat is puur gelul

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Heb je ervaring hiermee meisje van 20 ? Mijn testes kunnen niet stijf staan. Waarom moet je pik stijf staan om je zak te scheren ? Laat die haren leven !

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Zorg ervoor dat je penis en ballen stijf staan. Dan is scheren met een scheermes heel eenvoudig.

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Voor mij is het duidelijk. Ik ben homo en van mijn vriend moet ik absoluut glad zijn. Als hij merkt dat ik niet onthaart ben heb ik een probleem.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Balharen waxen!!!!!!! Auw

    12 jaar
    5 jaren geleden
  • Laat je vriend(in) bepalen of je wel of niet geschoren wordt. Als je geschoren moet worden, is dat niet een groot probleem. Het groeit best snel weer aan.

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik laat mij waxen bij een schoonheidsspecialiste. Geeft supergoed resultaat. Is helaas best prijzig en het doet pijn. En je moet niet verlegen zijn, want je moet open en bloot en met je benen wijd in een genante positie liggen zodat ze er goed bij kan om alles mooi glad te waxen. Het uiteindelijke resultaat maakt alles goed. En het voordeel is dat je er weken vanaf bent en je zelf niet moeilijk hoeft te klooien met (dure) scheermesjes.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik scheer mij om de dag met een body chroom van Philips, denk wel als het erg lang is dat je eerst voorzichtig met de schaar moet knippen.

    21 jaar
    5 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten