Skip to content
15 reacties
17571 weergaves

erectie in sauna

Hey,
Hoe voorkomen jullie een erectie in een sauna.
Ik ben nu al een paar keer naar de sauna geweest. En ik heb bijna altijd een erectie gehad. Ik weet dat dit normaal is. Maar ik schaam met toch wel altijd als ik een erectie krijg in de sauna.
Het is ook een gemeenschappelijke sauna. Dus met mannen en vrouwe samen.
Meestal ziet juist en vrouw/meisje dat ik een erectie heb. Ik probeer het dan altijd te verstoppen door anders te gaan liggen of gewoon naar buiten te wandelen en te gaan douche. Maar dit vind ik dus schaamtekijk. Als er alleen mannen zijn in de sauna vind ik dat niet zo erg.
Heeft er iemand tips?
Alvast bedankt

18 jaar
5 jaren geleden

15 Reacties

  • Je moet het zo zien: piercings zijn versieringen van je lichaam. Vele dragen die in hun neus, in hun oren, in hun tieten, en vele dragen die nu maar in hun pik. En wat een cockring betreft: vele dragen een ring aan hun vinger, en andere aan hun pik. Trouwens, een cockring heb ik in de mannensauna ook al een paar keer gedragen. Er heeft zich nog nooit iemand over mijn PA of mijn CR opgewonden, en ik heb er alleen maar positive reacties op gekregen.

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Klopt dat mannen nu eenmaal erecties krijgen.In de sauna zie je het gelukkig bijna nooit. Als je er last van hebt, kan je voor je gaat jezelf nog even aftrekken of neuken. Je plasser wassen met koud water kan ook helpen. Als je toch erecties blijft krijgen, zou ik niet meer naar de sauna gaan.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Dat je in een sauna wel eens een erectie krijgt, vind ik normaal. Een jongen krijgt die nu eenmaal vaak zonder directe aanleiding een aantal keer per dag. Ik vind dat PA's e.d. verplicht uit moeten voor je de sauna in gaat. Het is inderdaad geen seksclub en moet dat zeker ook niet worden. Ikzelf ga alleen naar de gemengde sauna. Alleen mannen of vrouwen kan bij ons ook.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Een topic hierover is toch niet zo'n goed idee. Veel forumleden zijn erg jong en zouden erdoor in verwarring kunnen raken. Hun ouders zouden hat ook niet op prijs stellen, vermoed ik. Het is trouwens niks voor als je geen 18 bent. Dat mag niet eens en in ieder geval doet het onwijs pijn als ze met je bezig zijn. Geen aanrader voor jonge jongens.

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • ik vindt het maar gek dat je in een sauna een stijve krijgt, dan ben je wat mij betreft bezig met seks en niet met de sauna en dat anderen het accepteren of gewoon vinden geloof ik niks van ik vindt het in elk geval niet acceptabel.
    PA en cockringen moet iedereen voor zichzelf weten maar heeft ook niks met de sauna te maken en zijn min of meer versieringen die seksueel gerelateerd zijn en horen in dit onderwerp niet thuis.

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • @Jongen 19 jaar: begin dan een topic erover, en ik ben erbij.

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Klinkt sexy. Ik ben vind mijn ring lekker en zou hem niet kwijt willen,maar ben er niet zo mee bezig als jij. Een topic hierover lijkt me wel wat.Het misverstand dat PA alleen voor homo's is, zou ook uit de wereld moeten.De meeste dragers die ik ken, zijn gay,, maar er zijn ook veel hetero's zoals ik die er een of meer hebben.

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik laat mijn ring er lekker in hoor: laat hem graag zien, en ook daarvoor heb ik hem. Heb intussen een 8x16 mm Round Barbell (hoefijzer) erin. En ik laat ze maar vragen hoor (en ook wel eens voelen, en dan krijg ik natuurlijk vanzelf een stijve). Ik maak graag reklame voor PA: is heel mooi en lekker, en kan het iedereen aanraden. Overigens: heb ook nog drie Hafadas in mijn zak, en draag een Cockring...

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik heb ook een PA-piercing in min eikel, maar haal de ring eruit als ik naar de gemengde sauna ga. Niemand let dan op je penis en je kan ongestoord wat lezen of zachtjes met iemand praten De mannensauna is niets voor mij. Dan zou ik mijn piercing er trouwens ook uithalen, want ik heb geen zin daar steeds maar over te moeten praten, want veel mannen zijn daar razend nieuwsgierig naar.

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • In de gemengde sauna voel ik me prettiger, ook al krijg ik soms een stijve. De mannensauna wordt vaak gebruikt door homo's en dat is niet echt mijn ding. Overigens hebben lang niet alle dames een probleem met een stijve pik heb ik gemerkt, maar je omdraaien of naar koude douche/zwembad helpt ook om geen aanstoot te geven aan degenen die zich er evt. wel aan storen.

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • Aftrekken voordat je in de sauna gaat. En als je er geen probleem mee hebt bij de mannen een stijve te krijgen, dan ga beter in een mannensauna.

    Ik ga alleen maar in de mannensauna, en krijg daar vaak genoeg een stijve. Maar daar ben ik niet de enige hoor. Wel een van de wenige die besneden zijn, en vaak de enigste met een Prince Albert piercing.

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Als je goed rondkijkt zie je wel vaker mannen met een erectie of een halve stijve. Ik zelf in ieder geval ook. Ik vind het zelf wel geil en heb nog nooit vervelende opmerkingen gehad. Wel soms giechelende dames

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • In een sauna krijg ik zelden of nooit een erectie tussen al die andere naakte vrouwen en mannen en de ene keer dat ik wel een stijve kreeg ben ik snel een Turks stoombad ingegaan. Een wat oudere dame zei tegen me dat ze het mooi vond en niks om voor te schamen maar ja, zo denkt niet iedereen er over. Daarna eigenlijk nooit een echt stijve pik meer gekregen in de sauna want bloot zijn went snel. Ik ben nu al jaren naturist. Heerlijk en bevrijdend!

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • Ga oefenen in het naakt lopen zodat het naakt zijn niet zo spannend meer is.
    Ik ben naturist en heb helemaal geen probleem met erectie`s in de sauna of op de camping omdat ik er aan gewend ben naakt te zijn.

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Ga niet meer naar een gemengde sauna. Als je geen stijve krijgt bij alleen mannen kan je beter daar heen gaan. Een sauna is niet bedoeld om erecties tev krijgen. Voor de vrouwen die jou zo zien is het ook niet prettig. Ze zijn niet voor seksueel opgewonden mannen gekomen. Uuit de sauna lopen en je pik onder flink koud water houden helpt wel, maar dat is niet lang. Seks en sauna moet je scheiden.

    15 jaar
    5 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten