Skip to content
14 reacties
1055 weergaves

teelballen

Hoe groot zijn jullie teelballen? het is eens een ander vraag dan de lengte van je lul :p

17 jaar
5 jaren geleden

14 Reacties

  • Ik herken dit wel jongen van 18 Meestal moet je op je hand blazen met je broek op je enkels. Doen ze om liesbreuken te kunnen voelen. Wat ik wel raar vind dat je een kaart geeft waar het symbool man op staat en ze vervolgens in je broek kijken alleen om te zien of daar een pik met een zak in zit. . Er aan voelen hebben ze bij mij alleen op de basisschool een keer gedaan. Daar zat ook mijn moeder bij. Geen idee hoe groot mijn ballen toen waren. Nog veel kleiner dan een half kippenei denk ik.

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik mag altijd mijn broek aanhouden bij de sportkeuring. Er is nog nooit naar mijn ballen gekeken. Laat staan in geknepen. Er zijn toch wel meer jongens bij wie dit zo is, of ben ik een grote uitzondering ? Kan ook wel zo zijn omdat de dokter een vrouw is. Ze vindt het misschien vervelend voor jongens.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Bijna niemand heeft even grote teelballen. De dokter van de sportkeuring voelt inderdaad in je ballen. Hij heeft me nooit uitgelegd waarvoor dit is en ook niet over dat zelfonderzoek op kanker. Wat ik lees vind ik nuttige informatie en als ik weer naar die dokter ga, zal ik hem vragen hoe dat zelfonderzoek precies moet. Bedankt voor de informatie.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik kan niet zeggen dat ik hier ooit op heb gelet. Ik weet toevallig wel dat mijn rechter een heel klein beetje groter is dan de linker maar hoe groot ze zijn weet ik echt niet.

    21 jaar
    5 jaren geleden
  • 5 cm ofzo

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Als je 20 bent zijn je testes volgroeid. De sportarts knijpt er even in om na te gaan of er geen afwijkingen zijn , niet om het volume te meten. Hij heeft me ook geleerd hoe je jezelf moet controleren op afwijkingen . Als je aan het douchen bent, moet je railmatig je ballen onderzoeken. Als je een verandering voelt moet je naar de dokter gaan.Tot een jaar of 35 loopt je de meeste kans op teelbal kanker.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Mijn ballen zijn niet rond maar ovaal, en iets kleiner dan een kippenei. Zoeven gemeten: kippenei is ongeveer 5 1/2 cm, mijn ballen zijn in de lengte 5 cm.

    Bij de sportkeuring heeft de dokter mijn ballen alleen maar gevoeld, niet gemeten of zo.

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Wtf orchidometer? Is dat een meter om orchideeën te meten? Trek je er niks van aan. Voor je twintigste heb je ballen zo ongeveer een klein kippeneitje wat jongen16 zegt. Dan zit je gebeiteld voor de rest van je leven. Een vriend van me heeft ballen als citroenen (nou ja, kiwi's toch) en die is daar helemaal niet blij mee.

    21 jaar
    5 jaren geleden
  • Een normale teelbal is iets van 12 ml zwaar. Dat wordt gemeten met de orchido meter. Een soort ketting met ovalen kralen.Wordt bij keuringen in je puberteit bij veel jongens gedaan bij de jeugdarts of de dokter bij de sportkeuring. Doet geen pijn, maar niemand vindt het prettig als het gemeten wordt.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Zo groot als een klein kippeëitje ongeveer.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Jongen 21: balletjes zo groot als kippeneieren? Dan moeten die van ons nog heel veel groeien. We hebben juist even gevoeld en die van mijn broertje (13jaar) en mij zijn ongeveer zoiets gelijk olijven denk ik. Van die groene met de pit er nog in want ze voelen redelijk hard. Is dat ook normaal? Ik denk van wel want die van mijn broertje voelen even hard als de mijne. Ons zakske is ongeveer zo groot als het ei van een krielkip en dat weten we want we doen alle twee klusjes op de boerderij en hebben hier verschillende soorten eieren in de frigo om te meten. Mijn broertje staat nu twee eieren onder zijn stijve te houden en dat trekt echt op niks zo groot. De eieren bedoel ik dat op niks trekt, niet zijn stijve.

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • Goed ontwikkelde testes zijn veel belangrijker dan je lul. Mijn vriendin voelt op een geilke manier aan mijn ballen en bijballen.Soms krijg ik dan een lozing als er veel zaad in is opgeslagen. Vaak krijgt haar clit dan tegelijkertijd van mij een behandeling. Pas daarna als we een beetje bijgekomen zijn gaat mijn pik vaginaal bij haar naar binnen.Ook ga ik wel eens oraal bij haar naar binnen. Ze vindt mijn zaad lekker smaken en slikt het door. De smaak hangt af van wat je gegeten hebt.

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Je teelballen worden met die kralenketting gemeten bij het CLB. Ze doen dat tot ze minimaal in 5 vallen. dan zijn ze voldoende ontwikkeld en ben je van die toch wel ongemakkelijke controle af. Bij mij was dat toen ik in de derde secundair zat.

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • Belangrijke vraag want niks zo zielig als een stoere bink met mini-balletjes. De grootte van een kippenei is perfect. Nog groter bestaat ook (heb ik al gemerkt) maar dan ziet het er toch een beetje raar uit.

    21 jaar
    5 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten