Skip to content
11 reacties
3333 weergaves

Eerste keer anaal

Ik ben zelf bi en wil binnenkort voor de eerste keer geneukt worden door iemand. Ben alleen best bang dat het best wel zeer gaat doen. Hebben jullie tips en ervaring hiermee ? Weet ook nog niet door wie, maar dat maakt mij eigenlijk niet uit, wil het gewoon graag meemaken. Ook een ouder iemand met ervaring lijkt me wel spannend, of vinden jullie dat stom ?

16 jaar
5 jaren geleden

11 Reacties

  • Word sinds mijn 13de geneukt wat ik super vind. Nooit spijt van gehad en val op mannen die goed geschapen zijn. Als je het goed doet is het helemaal niet vies en kun je heerlijk genieten. Het is het intiemste wat je kunt doen

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik houd niet van anale seks. Doet pijn en ik vind het niet lekker. Ik heb het 1 x gedaan en daar blijft het bij. Er zijn genoeg andere mogelijkheden voor een rijk orgasme.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Anale seks is net zo schoon als vaginale seks. Het is ook niet meer of minder veilig. Dat je door anale seks meer risico hebt op een soa is onzin. Het risico is gelijk! Als je monogaam bent en je hebt beide geen SOA dan is het net zo veilig. Ik heb zelf veel ervaring met jongens en mannen. Zowel met als zonder condoom. Word regelmatig getest op SOA. Als het doet moet je wel weten wat je doet. Wat ook super belangrijk is is hygiëne!!!

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Er is met anale seks niets mis als je het veilig doet. Veel mannen hebben ermee geëxperimenteerd. Zo zijn mannen nu eenmaal. Ik denk dat het ook om gewone hetero mannen gaat.Die willen weten hoe het is als je een man neemt of als je passief ontvangt.
    Mannen die het vaker doen na een experiment zijn waarschijnlijk homo of bi, maar willen voor straight doorgaan.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • anale seks is heel vies wat een idee om je mooie piemel in een strontgat te steken, dat is nu toch echt pervers en dat doen alleen viezerikken Je kunt er ook een geslachtsziekte van opdoen (bv aids) en wat dan ??? Je kunt zoveel leuke dingen met je penis doen dat je die zeker niet hoeft in de kont van iemand te steken Voor degene die gepenetreerd wordt is het altijd pijnlijk en seks is toch een uiting van liefde en genegenheid en dan die andere pijn doen is toch geen liefde of genegenhied meer
    Bedenk goed wat jullie doen en laat je niet verleiden door die vieze porno, waar meesal jongens, die seks hebben met elkaar, eindigen met anale seks !!!

    23 jaar
    5 jaren geleden
  • Levensgevaarlijk wat je kennelijk al vanaf je 13de doet. Ik hoop vurig dat dit goed blijft gaan. Ga alsjeblieft condooms gebruiken en blijf gezond

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik heb al 5 jaar anale seks. Alleen met jongens en mannen die ik goed ken. Nog nooit een condoom gebruikt en nooit iets negatiefs gehad. Dat het geen ingang is, is een vreemde opmerking. Een vagina is ook een uitgang, maar dan moet er eerst iets in. Een mond is een ingang, maar daar komt het ook uit als je moet overgeven. Als je het gewoon goed doet geeft anale seks geen enkele problemen. Het is het intiemste wat je kunt doen. Ik gebruik dagelijks een dildo en seks meerdere keren per week met iemand, nog nooit spijt van gehad.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Begin hier niet aan. Het kan je leven verpesten. Met oudere of onbekende mannen loop je onverantwoorde risico's. Je kont is een uitgang en geen ingang. Trek je mijn en soortgelijke adviezen alsjeblieft aan.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Jongen 16, een ouder iemand met ervaring lijkt je wel spannend, je wilt het gewoon eens meemaken. Maak hier op uit dat je nog geen vaste relatie hebt of een vriend,aan het eind zeg je of vinden jullie dat stom. Nu, noem niemand stom maar waarschuw je wel, weet waar je aan begint en stort je niet in iets waar je later spijt van krijgt. Niet iedereen is te vertrouwen ,je bent jong, hebt nog een heel leven voor je,je bent gezond en riskeer dit niet in een dom avontuur. Dan Aids of seropositief en geslachtsziekten spelen nog steeds een rol,nu wees verstandig en denk na, wil je niet bang maken maar er zijn in het verleden mensen besmet al bij de eerste seks of weinig ervaring door iemand die het misschien niet eens van zichzelf wist. Hoe ik dit weet vooral door amerikaanse docu's, jongeren die ook eens wilden expirimenteren en daarna besmet waren met een enge ziekte, dit wil niemand toch,vind dat ook op dit forum eens af en toe toch wel aandacht aan besteed mag worden, dun,denk goed na, en voor wie het doet,doe het 100% safe, zelf heb ik niets met anaal en daarbij ben ik zuinig op mijn lijf.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Je bent bi en hebt natuurlijk wel eens geneukt. Nu wil je zelf anaal genomen worden. Dat kan behoorlijk pijn doen en ik weet niet of het dat waard is. Als je het toch wilt ervaren doe het dan veilig. Veel zalf of ontsmettend glijmiddel gebruiken, ook op de condoom van je partner. Stoppen als het te veel pijn doet. Ga vooraf naar de wc en spoel je darm schoon. Laat je vriend eerst met zijn vingers penetreren voordat hij zijn pik inbrengt.
    Als het jullie bevalt, kan je als bi van rol wisselen. Als jij bij hem naar binnengaat, zal je merken dat je op dezelfde manier klaarkomt als bij een meisje.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Korte reactie, Ik weet niet hoever je al bent met "ontdekken"'. Doe eerst lekker ervaring op met samen aftrekken en elkaar aftrekken en pijpen. Ga ook zelf op zoektocht door wat dingen in te brengen om te zien hoe dat voelt en hoe ver je kan gaan. Ik gebruikte daarvoor een dikke winterpeen en later ijsblokjes. Dat al gaf een lekker gevoel. Met een ouder en ervaren iemand, die keus is helemaal aan jou. Doe het safe en met iemand die je kan vertrouwen. Die stopt als je daar om vraagt. Veel succes en plezier en als je meer vragen hebt dan horen we het wel. M

    20 jaar
    5 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten