Skip to content
21 reacties
2074 weergaves

Kinder piemel

Hallo, ik denk dat ik nog een kinder piemel heb, slap is hij echt klein, vergeleken met andere jongens uit mijn klas. Als hij slap is hangt hij ook nog niet. Mijn piemel is ook heel dun als hij slap is, als jij stijf is is hij wel dik genoeg en ik denk dat de lengte normaal is want hij is dan 12,5cm. Gaat mijn piemel nog groeien? Heeft iemand dit ook of heeft hier ervaring mee?

16 jaar
5 jaren geleden

21 Reacties

  • Het maakt idd niet zo veel uit. Ontwikkeling verschilt per jongen en je kunt al bepaalde puberkenmerken hebben en andere nog niet. Ook de lengte van je piemel dus. Ik zelf had ook pas vrij laat sperma (eind 13) maar al wel een zware stem en piemel was al vrij lang. M'n broertje had z'n eerste zaad net voor z'n 13e verjaardag maar nog een behoorlijke piepstem soms. Zijn piemel begon pas te groeien rond zn 15e.

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik ben al 18 en heb zelf ook nog een best kleine piemel als hij slap is, hij is dan rond de 6 cm. Alleen als hij stijf is groeit hij super veel en word hij 21 cm. Eerst was ik erg onzeker over de maat van mijn slappe penis maar naar mate je ouder word besef je dat die maat er niet echt toe doet het ziet er alleen leuk uit.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • j15 Ik ook, en het boeit mij ook niet. komt vanzelf.

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • Mijn beste vriend is 14 en die heeft ook een kinderpiemel.
    Nog heel klein en kaal. Maar maakt niks uit toch? hij is nog jong

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik ben 19 en m'n piemel is normaal denk ik van lengte als ie stijf is 14cm maar wel nog dun om te vergelijken zoals een zwan worstje slap is ie wel klein dan is ie maar 6,5cm

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • Hoi jongen 13
    Mijn vriendje is 14 en die heeft dat ook nog hoor. Komt vanzelf goed!

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • Jongen 13 Jouw ontwikkeling is volkomen normaal en gezond. Je hebt nog een kinderlichaam dat bij een jongen van jouw kleeftijd hoort. Als je een jaar of 15 bent, begint je ontwikkeling als man. Geniet nog een tijdje van je leventje als kind.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik heb ook nog geen schaamhaar en mijne is 5 cm slap en denk 9 stijf. Dus ja denk ook nog een kinder piemel.

    13 jaar
    5 jaren geleden
  • Jongen van 13. Je loopt ver voor in je ontwikkeling. Al 14 cm, beharing en zelfs sperma ! Normaal ben je eind 14, begin 15 als je al zo ver ontwikkeld bent.Zijn je ballen ook al goed gegroeid ?

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik heb ook nog een kinderpiemel hoor. Hij is klein en ben nog helemaal kaal.
    Volgens me vader ben ik aan de late kant. Ik heb ook nog geen sperma.

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik ben 13 en ja ik heb niet echt meer een kinder piemel slap 10 stijf 14 en heb all haar en sperm

    13 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik vindt een kleine juist fk cute haha idk waarom heb een vriendje van 16 en die is ook niet heel groot.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • J14 wat gaat je precies

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • J14 wat haat je?

    12 jaar
    5 jaren geleden
  • Heb kleine plasser en gèèn haar, Vraagje aan oudere jongens; Wat is daar zo ldeuk aan ? k haat het!!

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • ik heb zelf een piemel van 10cm slap en stijf 15 cm

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik heb ook nog een kinder piemeltje. Mijne is slap 5cm en stijf 10,5cm. Ik heb pas sinds kort een paar dunne schaamhaartjes en nog geen sperma en word over 3 maanden ook 16.
    Maar bij m'n broer duurde het ook zo lang. Hij is nu 19 en zijn pik is normaal. Bij sommige duurt het dus lang!

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • Hoe ver ben je in de puberteit in vergelijking met de anderen? (Op welke leeftijd kreeg je schaamhaar, okselhaar en beenhaar, hoe lang ben je, heb je al een zware stem, heb je al gezichtsbeharing enz.) Als je in verhouding met de rest pas laat begonnen bent met de puberteit hoef je je sowieso geen zorgen te maken, dan gaat je pik nog groeien. Maar je moet je sowieso niet druk maken. Meisjes boeit dat echt vrij weinig (ondanks dat ze op reclames op porno sites anders beweren om penis-vergroot-troep verkocht te krijgen).

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Vergelijken met andere jongens als je op school of op sport onder de douche staat is geen goed idee. Ik denk niet dat je gepest wordt, want je piemel is zoals jij die beschrijft eigenlijk niet abnormaal voor je leeftijd en hij zal zeker nog groeien. Belangrijk is dat je teelballen en je bijballen normaal zijn.
    Als je toch onzeker blijft, kan je als je naar de sportkeuring moet aan de sportdokter vragen of alles in orde is.Die dokter kijkt bij iedereen die gekeurd wordt ook naar de geslachtsdelen. Hij of zij kan dus vergelijken en ziet zo of je ontwikkeling goed is of wat achterblijft. Niets aan de hand verwacht ik.

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • Je piemel kan heus nog wel verder groeien , zeker als je laat bent begonnen met puberen. Je hebt echter geen garantie , sommigen hebben nou eenmaal een grote en anderen hebben weer een kleintje. Als jij in de laatste categorie valt, helaas , maar " liever een kleine die steigert dan een grote die weigert" . Toch ? Overigens zijn veel jongens onzeker over het formaat. Ik had dat vroeger ook. Als je hem van bovenaf bekijkt lijkt ie ook kleiner terwijl als je naakt voor de spiegel gaat staan het er opeens heel anders uitziet.

    21 jaar
    5 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten