Skip to content
14 reacties
449 weergaves

Bi of hetero

Hallo iedereen! Ik val heel mijn leven al op meisjes, maar de laatste tijd zie ik bijvoorbeeld jongens die ik ken in hun blote buik die een jaartje jonger zijn dan ik en als het een best knappe jongen is gebruik ik het ook als fapmateriaal. Kan je hierin concluderen dat ik bi ben of niet? Zelf lijkt het me wel vies om met een jongen naar bed te gaan bijvoorbeeld of te zoenen.

15 jaar
5 jaren geleden

14 Reacties

  • TS hier, ben inmiddels 16 geworden. J15, dankjewel voor je antwoord. Het aftrekken valt nu wel mee, maar ik heb een vriend (vriendschappelijke relatie) waar ik regelmatig mee afspreek. Daar stoei ik ook weleens mee (hij is niet gay, één ding wat zeker is) en dan merk ik ook dat ik een stijve krijg. Ik moet ook zeggen dat hij niet lelijk is dus daar struggle ik wel een beetje mee

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • Als ik het zo zou moeten zeggen zou ik denken dat je (ook) op jongens valt vooral als je je er ook op aftrekt, maar wij kunnen het nooit over jou weten en niet beslissen dus je moet er helaas zelf achter zien te komen, Ik zeg wel waarom ik denk dat je (ook) op jongens valt, misschien dat je daar wat aan hebt: Je zegt dat je al je hele leven op meisjes valt maar als je 15 bent kan het ook dat je pas net in de puberteit zit en gewoon pas net gevoelens krijgt en die zijn dan voor jongens.

    15 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik weet het is moelijk waarom moet alees zo ingewikkeld zijn

    12 jaar
    5 jaren geleden
  • Hoi, TS hier. Ik ben inmiddels een jaartje ouder geworden, maar ik heb nog dezelfde vraag. @J12, het is niet zomaar dat ik 1 2 3 aan iemand denk. Ik kan eigenlijk niet kiezen. @J15, Dat denk ik eigenlijk ook. Toen ik deze topic opende, dacht ik verliefd te worden op een jongen en ja hoor. Ben er nu bijna vanaf, omdat ik weet dat hij niet op jongens valt. Zoenen lijkt me nu ook wat aantrekkelijker, maar seks niet. @J18, Ik denk niet dat ik homo ben. Ben op een paar meiden al verliefd geweest en nu ben ik net een paar maanden voor het eerst op een jongen geweest. Ik kan nog steeds meisjes heel knap vinden.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Oh, je bent duidelijk homo. Meisjes zijn nu gewoon even een uitvlucht omdat dit de maatschappelijke norm is.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Je valt duidelijk ook op jongens, ik ben bi en moest in het begin ook niets weten van zoenen of anale seks, maar nu heb ik wel zin om een jongen te zoenen. Anaal niet dat is gewoon vies. Maar je komt er wel achter.

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • Waar denk je eerst aan meisjes of jongens

    12 jaar
    5 jaren geleden
  • TS hier, J18, ik denk niet dat ik homo ben, want ik weet wel zeker dat ik sws op meisjes val. De vraag is alleen of ik echt alleen op meisjes val of ook nog op jongens.

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • Je merkt vanzelf aan je penis wat je bent. Gaat hij stijf staan als een mooi meisje ziet? Of gaat hij stijf staan can een mooie jongen? Trouwens het zou ook nog heel goed kunnen zijn dat je homo bent.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • TS hier, bedankt voor jullie reacties! J20, ja. Ik denk de ene keer tijdens het masturberen aan jongens en de andere keer aan meisjes. Zelf krijg ik geen stijve van een jongen als ik hem zie, maar als hij dan voor de grap bijvoorbeeld over mijn been wrijft of als ik dan aan hem denk, waar ik in mijn gedachten dan bijvoorbeeld orale seks mee heb, dan krijg ik wel een stijve. Ik moet wel zeggen dat zoenen mij dan wel vies lijkt en dat mij alleen anale seks ook vies lijkt. Oraal lijkt me wel fijn. Bij meisjes krijg ik sws een stijve als ik dan aan diegene denk waar ik dan seks mee heb (anaal, vaginaal enz.)

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik heb ooit weleens gemasturbeerd met een andere jongen maar ik zie zoiets als experimenteergedrag zonder dat het verder iets zegt over je geaardheid. Ik denk dat veel jongens zo'n fase hebben in hun leven en dat de meesten daarna gewoon een vriendin krijgen en als hetero door het leven gaan. Je bent naar mijn mening een hetero die een klein beetje bischierig is. Maar het feit dat je niet zou willen zoenen met een jongen geeft eigenlijk al aan dat heterogevoelens bij jou de overhand hebben,

    21 jaar
    5 jaren geleden
  • ehm… @jongen20, voor je partners wel zo prettig? Wat bedoel je? Je hebt je geaardheid toch niet voor een ander?

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Als je masturbeert met jongens in gedachten ben je gay. Denk je bij het masturberen een andere keer wel aan mooie meiden ? Dan ben je waarschijnlijk bi. Krijg je als je niet masturbeert wel eens een stijve als je een aantrekkelijke man ziet ? Als je een mooie meid ziet ?
    Ik hoop dat je snel achter je geaardheid komt. Voor je partners wel zo prettig.

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik ben zelf gay. TS, je hebt je vraag zelf al beantwoord: het lijkt je vies zeg je. Nou, ga er dan maar vanuit dat je niet bi bent.

    16 jaar
    5 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten