Skip to content
42 reacties
1506 weergaves

compliment billen en achterna lopen

Toen ik zaterdag in de stad was kreeg ik van een stuk oudere man complimenten over mijn billen en dat ze er zo mooi uitzagen. Hij keek er ook heel erg naar, hij liep zelfs nog een stuk achter mij aan. Gelukkig was hij na een tijdje weg. Maar ik vond het supereng en was best bang. Toen ik het tegen een vriend vertelde zei hij dat het niet zo veel voorstelde en me er niet druk over moest maken en het helemaal niet raar was wat die man deed. Maar ik ben er best van geschrokken, wat vinden jullie?

18 jaar
5 jaren geleden

42 Reacties

  • Als je er goed uitziet en je gaat bijvoorbeeld een strakke jeans dragen omdat je billen daarin goed uitkomen dan weet je dat je reacties gaat krijgen. Ik denk dat het probleem bij de meeste jongens is dat ze wel aandacht van andere leuke jongens willen, maar geen aandacht van oudere mannen.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Zou me niet zo druk maken, heb zelf nogal dikke billen als jongen, krijg vaak opmerkingen hierover ook ongevraagd, vooral aan het strand, meiden die voorbij lopen en sommigen vinden het niet mooi en anderen juist wel. Dan op sportschool wel weer complimenten veel jongens streven naar breed van boven,taille gespierd maar wel een stevige bolle billen.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • @j 18... ik zou de wet er nog maar ff op nalezen. Er wordt NIET gekeken naar uiterlijk, en dus ook NIET naar kleding. Daar staat NIKS over in de wet die jij bedoeld. Er wordt wel gekeken naar wat iemand zegt, en vooral hoe en wat iemand zegt. (Googled niemand hier?) Er wordt gekeken of iemand beledigend was, want er bestaat een wet 'belediging'. Dat kan dus strafbaar zijn. Een eerlijk gegeven compliment, zonder enige belediging is niet strafbaar.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Wettelijk gezien mag iemand je in het openbaar bekijken en je een complimentje over je uiterlijk geven. Is niets strafbaars aan. En als je toch aangifte wilt doen: dan wordt er ook gekeken welke kleding je zelf aanhad en of je niet uitdagend was of dat de wijze waarop je gekleedt was niet expres bedoeld was om reacties uit te lokken.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik vind het getuigen van elementair fatsoen, dat je een wildvreemde niet zomaar ongevraagd complimenteert. Het verwondert mij dan ook niet, wanneer je daar dan een negatieve tot agressieve reactie op krijgt. Ik ben er alleszins niet van gediend of het nu van een man komt of een vrouw. 

    21 jaar
    5 jaren geleden
  • Wow @jongen15, dat niet iedereen het met mij eens is lijkt me nogal logisch. Maar ik mocht niet zeggen welke school ik doe (werd niet geplaatst door dreamersforum), maar ik denk srs wel ff na over wat ik zeg. Het heeft echt NIKS maar dan ook NIKS met wijsheid te maken! Het is de natuur! En ik lul hier over mezelf! IK vind het geen punt dat ik complimenten krijg, zelfs van oudere mannen. IK vind het chill, maar IK ben niet de enige op deze wereld. Dus kan me echt wel voorstellen dat anderen het weird vinden om complimenten te krijgen. Maar ik vind de wereld zo hard, dus een gemeend compliment, wtf is daar mis mee? Dat is het enige wat ik zeg hier!

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • @ jongen20. Met je eens dat hetero jongens hier veel minder mee bezig zijn. Wanneer wij aangestaard worden door andere mannen, merken wij het niet eens of we halen ff onze schouders op. Maar wanneer daar ook nog seksueel getinte opmerkingen bij komen, worden wij net zo boos als homo jongens, hoor. Niet met je eens dat deze en volgens jou teveel andere topics alweer homo discussies zijn. Overal heb je homo jongens die meedoen vanuit hun ervaringen en dat is hun volste recht. Maar dat maakt het nog geen homo discussie. Hun reacties storen me totaal niet en geven je een andere kijk op de wereld.

    21 jaar
    5 jaren geleden
  • Jongen 16. Je bent wel duidelijk, maar niet iedereen is het met je eens. Dat is wat anders dan niet begrijpen wat je zegt of voelt.

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • @j16, ik vind je reactie niet chill.  Mijn mening heeft niet derect te maken met jouw bedoelde wijsheid. Het is een gevoel. Misschien zou je mijn reacties nog eens goed moeten lezen. Het is zo simpel: de een vind het chill om een compliment te krijgen en de ander niet. Zo moeilijk is dat niet toch? Heb ook duidelijk gezegt dat ik vind dat dit met respect moet geburen en niet op een oversekste manier. Ben ik zo duidelijk genoeg? Thx.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Dit is geen homo-onderwerp, want mijn hetero-vriendinnen met wie ik erover praatte zeggen ook dat ze regelmatig opmerkingen van oudere mannen krijgen over hun uiterlijk en billen en borsten. En met skinny jeans is niets mee mis. Ik draag ze graag, want ik vind ze leuk staan. Alleen hoorde ik dat die vrouwen het tegen elkaar erover hadden, maar het was niet negatief bedoeld. Volgens mij vonden ze het juist wel mooi bij mij.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Jongen 16, jij die denkt de wijsheid in pacht te hebben : heb je niks beters te doen dan zo oeverloos te ouwehoeren ? Probeer terloops ook eens iets te doen aan je ondermaatse taalgebruik !

    21 jaar
    5 jaren geleden
  • Wat is er nou weer mis met skinnys? Wat een domme irri wereld! Ik draag ze ook, en krijg srs nooit er negetieve operkingen over.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik vind dit weer een homo discussie zoals er te veel op het forum staan,

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Gisteren voor het eerst sinds het voorval met de vervelende man weer naar het centrum geweest in mijn strakke skinny. Eerder durfde ik hem niet meer aan. Ik merkte wel dat er weer mannen waren die naar mij keken. Blijkbaar ben ik erg interessant op de een of andere manier voor hen. Gelukkig is er deze keer niets vervelends gebeurd. Wel met een leuke jongen iets gedronken op een terrasje. Het enige wat ik heb gehoort is twee vrouwen die tegen elkaar zeiden: zo die zit strak in de broek. Maar dat vond ik eigenlijk alleen maar grappig, want het was een skinny en dan hoort dat zo juist.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Niet mee eens! Het zijn juist positieve opmerkingen die negatief worden opgevat. Ik ben het eens met jongen16, zolang het met respect gaat.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Ow ja, hoe kan een chille opmerking negatief zijn? Sorry snap ik ff niet zo. Tuurlijk ga je niet naar iemand staren van 10 cm afstand of zo, maar ze zeggen vaak dat ik er knap uitzie, en die ene die dan zegt dat ik een lekker kontje heb, ja en? Het ligt er srs wel ff aan hoe iemand dat zegt. Zo kan je alle opmerkingen wel negatief beoordelen. Ik snap niet dat er zijn die t maar niks vinden als iemand zegt dat je er leuk uitziet. En ik bedoel niet dat mensen dan openlijk op je geilen. Als het te ver gaat is t ook niet meer leuk. Ik hoop dat iedereen nu ff snapt wat ik bedoel.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Helemaal mee eens. ! Naar vreemden staar je niet en je geeft ook geen complimenten en maakt geen negatieve opmerkingen over iemands uiterlijk zoals over kont en borsten.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Een complimentje geven aan iemand die je goed kent, daar is niks mis mee. Maar aan een wildvreemde ? Ik kan soms denken, wanneer ik een meisje zie : amai, ferme borsten ! Maar daarom zeg ik dat nog niet tegen haar. Het is zelfs onfatsoenlijk ernaar te staren.

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • @jongen21 als je mij bedoeld... ik gaf antwoord aan @jongen18 en had het niet over het meisje hier. Wat zij beschrijft is totaal iets anders en dat vind ik niet oke. Maar stalking is het trouwens niet. Ik weet dat omdat ik zelf ooit gestalkt ben. En dat we naar elkaar kijken, en dat er zijn die wel es een opmerking maken is niet gek denk ik, is gewoon de natuur. Maar als dat met respect gebeurt, wat kan daar nou mis mee zijn? De een vind t chill, de ander niet. Ikzelf vind t wel leuk als ze het tegen me zeggen.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik voelde me echt een lustobject voor hem. Hij keek echt voor zijn eigen genot naar mij! En hij maakte geen gewoon leuk praatje maar hij begon echt gelijk over mijn billen. Ik had heel erg spijt dat ik mijn strakke skinny droeg, volgens mij kwam het daar door.

    18 jaar
    5 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten