Skip to content
10 reacties
2918 weergaves

Ochtend erectie

Ik ga in de mei vakantie met vrienden een week naar Turkije. We hebben een kamer met z’n vieren. Ik heb als ik wakker word altijd een flinke erectie. Lijkt mij vervelend met andere erbij. Hoe los ik dat op

21 jaar
5 jaren geleden

10 Reacties

  • Als je met vrienden op vakantie een kamer deelt, is het niet te vermijden elkaar af en toe in adamskostuum te zien. Elkaars bovenlichaam heb je meestal wel vaker gezien. Als je niet gay bent, raak je niet opgewonden van hun zaakje en kont. Ook niet van de ochtend erectie die bijna alle mannen hebben als ze wakker worden en opstaan. Inderdaad geen issue dus.

    21 jaar
    5 jaren geleden
  • Even een koud washandje erover heen en het is opgelost. Even rukken kan ook, maar dat duurt langer en je zit weer met je zaadlozing. Je vrienden vinden dat vermoedelijk raar terwijl een stijve normaal en gezond is als je opstaat. Maak er niet zo'n issue van.

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • Jongen 21 je gaat met vrienden op vakantie, nu,neem aan dat jullie elkaar goed kennen, daarbij zoveel jongens ook ik ga samen met vrienden op vakantie en slapen in één ruimte.
    Nu wat is het probleem wat geen probleem is, want een ochtenderectie is heel natuurlijk en normaal zonder gevoelens,denk dat je vrienden niet raar opkijken, en ga je ook niet verschuilen of schamen voor iets wat heel normaal is,jullie kennen elkaar toch, echt, verbaas me een beetje over je preutsheid, niet te veel denken en genieten,dit lost zich vanzelf op want die andere jongens hebben waarschijnlijk hetzelfde probleem. Maar hun ervaren dit niet als een probleem denk ik.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Nergens voor nodig dat jongens elkaar naakt zien. Zeker niet met een erectie. Als het niet anders kan, draai je even om zodat ze alleen je kont kunnen zien. Elkaar naakt zien kan leiden tot elkaar willen "verkennen" en andere tussen mannen onwenselijke gedragingen.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Op laatste zwemkamp sliepen we met vier jongens op de kamer, ik en mijn beste vriend 14 jaar en dan nog een jongen van 15 en 13, ook vrienden natuurlijk. Alle vier in ons blootje slapen en 'Smorgens ook alle vier een hele stijve. Toch niks mis mee hoor als ge elkaar ziet en het is plezant om zo met een stijve te zijn.

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • Wat maakt het uit dat je elkaar als man ziet met een ODOL ? Die hebben mannen nu eenmaal. Nooit gedoucht na sport of op school ? Die stijve heb je als je wakker wordt en die krijg je dus niet door het naakt zien van je vrienden. Je bent dus geen homo, als je daar bang voor zou zijn.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Niet. Daar kan je niks aan doen

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • ik zie daarin geen probleem. toch niet als je niet naakt slaapt. je staat op gaat douchen en t is over. niet?

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • ik denk dat die anderen ook wel een ODOL zullen hebben. is gewoon zo. grapje over maken of je ff aftrekken voor je uit bed gaat.

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • Je hoeft niets op te lossen.Bijna iedere jongen/man wordt met een stijve wakker. In de loop van de nacht heb je een aantal keer een stijve hoewel je daar meestal niets van merkt.
    Je vrienden worden ook met een stijve wakker.
    Als jullie niet al te preuts zijn sta je gewoon op en zie je hun erectie ( naakt of in hun slip. Mannen vinden dit normaal en dat is ook zo. Ook kunnen jullie gewoon masturberen, want een week onthouding houdt geen gezonde jongen vol.

    18 jaar
    5 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten