Skip to content
20 reacties
667 weergaves

geaardheid in vraag?

ik heb momenteel een vaste relatie met mijn vriendin, al enkele jaren. elkaar leren kennen in het eerste jaar unif. vrij snel gaan samenhokken en de sex is prima. toch komen soms nog flarden van een gay-ervaring toen ik 14-15j oud was. ik zat toen op een streng college en we waren op bezinningsdriedaagse. ik deelde een kamer met een goeie vriend. s nachts ben ik onbewust bij hem in bed gaan liggen en was helemaal opgewonden, toen ik zn naakte lichaam aanraakte. in onze slaap (half-slaap natuurlijk) streelden we elkaar, en voelde ik mijn pik stijf worden. ook de zijne. drie nachten achter elkaar hebben we zo geslapen en genoten van elkaars lijf. er was geen echte sex bij. nadien toen ik thuis was droomde ik van die zalige momenten en rukte er op. enkele keren ben ik bij die vriend nog gaan logeren en telkens s nachts hetzelfde. toen ik verliefd werd op een meisje stopte dat. we spraken er nooit over met elkaar. nu, jaren later gebeurt het nog dat ik droom van die ervaring. ik kan me niet voorstellen dat ik echt 'sex' zou hebben met een jongen, maar aanraken, strelen en voelen dat ie stijf wordt vind ik heel geil. ik spreek hierover met niemand en durf het niet te delen met mn vriendin. heeft iemand van jullie ook zo iets meegemaakt? maakt jou dat ook wat onzeker ?

22 jaar
5 jaren geleden

20 Reacties

  • ik was eerst niet echt van plan om iets te laten weten wat er op 1 mei is gebeurd. maar jullie zijn erg betrokken geweest op me en voel me dan ook verplicht om toch een tipje van de sluier te geven.   wel, dus 1 mei had ik afgesproken met de vriend van destijds. we spraken af in een studentencafé en praatten open over hoe het ons is gegaan sinds onze internaatstijd. we vertelden over onze liefdes en hoe heftig dat allemaal wel was gelopen. het werd laat en we deden nog enkele kroegjes aan in de omgeving van zijn kot. hij stelde voor om op zijn kot te blijven slapen. we waren allebei wel wat dronken. op zijn kot/studio toegekomen stelde hij voor om eerst te douchen en liet verstaan dat we dat samen konden doen. ik ging hier gretig op in en was meteen wat geil (ik zag hem voor het eerst zo van dichtbij helemaal naakt). kon t stijf worden niet echt verbergen en dat was ook zo bij hem.nadien doken we onder de lakens en kropen dicht bij elkaar aan. het was een erg sensuele nacht waarbij ik haast geen oog heb dicht gedaan. de aanrakingen/strelingen waren intenser dan weleer...pure sex was er niet bij, maar dat hoefde echt niet. ik ben s ochtends vroeg moeten vertrekken want ik had les...ben zeker dat het hierbij niet zal blijven

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • Onzekerheid snap ik jongen 22, het is allemaal wat verwarrend, maar uiteindelijk wil je toch zekerheid.Hoe gaat het met je inmiddels.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Jongen 18 waarom gelijk homo, die jongen is gewoon ouder en begrijpt me en zonder seks,afstand, daarbij verliefdheid speelt tussen ons totaal niet, gewoon vriendschap,dan jongen 22 benieuwd hoe het gegaan is met die vriend? of toch niet omdat je een vriendin hebt of hij kan ook nog, of was de klik toch weg, benieuwd , heb veel aan je laatste reactie gehad dat je mij begreep.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Coach en pupil, latent homo,dan zonder seks misschien.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Benieuwd jongen 22, sliepen jullie met 2 man op een kamer of alleen en deden jullie dit dan stikum.
    Toch apart zo'n college of een internaat, die oudere vriend van mij is nu ruim 20, hadden een soort clubje. Niet iedereen mocht er bij echt een selectie werd gemaakt,hij voelde zich trots toen hij gevraagd werd ook al moest hij zich bewijzen, hij vind ons te oud voor vrienden maar ziet in mij een soort pupil, en ik in hem een coach zoiets.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Bedankt voor je begrip jongen 22 maar verbondenheid of kameraadschap is iets anders dan verliefdheid.Je wilt het,toch denk ik bij jou je hebt wel een vriendin of zie je dit los van elkaar? Sort ontdekkingstoch en hang naar avontuur dat nu eenmaal in veel jongens sluimert zo zegt die oudere jongen waar ik wel eens gesprekken mee voer , maar geen vriendschap met hem.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • ik snap je best hoor jongen17. het heeft iets van : tussen jongens kan het allemaal zonder veel gedoe. je voelt je verbonden in het op internaat zitten; kan evengoed een kamp of een instelling zijn.
    intussen heb ik afgesproken met mn vriend van in het internaat. hij is op zijn kot deze week en ook op 1 mei. ik ga hem morgenavond opzoeken. voel wat spanning en heb al wat fantasieen gehad in mn droom vannacht.

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • Jongen 22 , ben TS van topic liever kameraad dan meisje, kameraadschap trekt me gewoon meer aan, een groep, team, clubgebeuren en dat zie je vaak in films afspelen in het leger,kostscholen, die strijd tegen gezag, onderlinge vriendschap, zelf geen ervaring, weleens gepraat met een oudere jongen die wel ervaring had op een instelling met jongens, en vernam dat hij hier herinneringen aan had die hij nu mistte soms, hij had wel vriendinnen gehad maar wilde zijn vrijheid, hij snapte en begreep me wel. Hopelijk jij ook?

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • aan jongen17. ja wij hadden een kamer met twee. ik weet niet of het bewust of onbewust was dat we in elkaars bed belandden, maar het was alleszins niet zo echt bedoeld. moeilijk uit te leggen. ik voelde meteen aan dat hij dat ook wel ok vond en ook de aanrakingen waren niet echt vreemd of schokkend. integendeel. alles ging zo heel vloeiend en zonder weerstand. het college zelf was wel gemengd, en zo spraken wij wel onder de jongens over de meisjes. het internaat was gemengd, maar aparte vleugels waarin de jongens en meisjes aparte ingangen hadden. het was soms een weddenschap om toch in het slaapgedeelte van de meisjes te geraken. we hoorden wel dat er soms ook wel bleven slapen bij elkaar. maar bij de jongens was daar geen controle, en nog meer: we sliepen meestal met twee, sommigen alleen.
    heb je zelf mss ook zo'n ervaring, omdat je wel heel geinteresseerd lijkt?

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • Bezinningsdriedaagse, lijkt zoiets je zelf ontdekken,iets met geloof of dergelijks? maar had je op dat college wel een eigen kamer? Dan je zegt onbewust bij hem in bed gaan liggen, ik zou vreemd opkijken want dit gebeurd niet zo maar. Niet dat ik zou schrikken vooral als het een goede vriend was, vraag me wel af wat ik zou doen of een afwachtende houding aan nemen.Was het een gemengd college of niet? heb veel vragen j.22 maar vind dit interessant

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • ik zal ingaan op jouw suggestie en dus eens afspreken in de komende dagen op t kot van die vriend. ben ook benieuwd. ik laat je zeker iets weten

    12 jaar
    5 jaren geleden
  • Moeilijk kiezen soms tussen verliefdheid met een meisje of kameraadschap met een jongen, daarom wil ik geen verkering met een meisje.Vrij voelen en vrij zijn j.22.Snap je.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Jongen 22, nogmaals de beslissing is aan jou, maar je kunt niet blijven worstelen met je gevoelens van onzekerheid.
    Denk goed na en wat is het je waard. Je zegt in je topic dat jij je niet kunt voorstellen om echte seks met een jongen te hebben maar veel homo jongens willen ook geen penetratie.Dan je hebt behoefte aan zekerheid en om iets bevestigd te zien, misschien dan toch eens op bezoek gaan bij die jongen en er samen over te praten en kijken hoe hij reageert en als er nog een klick is tussen jullie, benieuwd.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • het is wat complexer dan dat denk ik. als mijn jeugdherinnering zo vaak terugkomt is er met mij misschien toch iets aan de hand ? heb goeie relatie met meisje nu, maar kan die jongen niet uit mn hoofd zetten. is sterker dan mezelf. soms kan ik t wegdenken soms niet. wellicht is het beter nog ff de herinnering van vroeger in realiteit om te zetten. kan zijn dat ik erop afknap (of hij?).kan ook zijn dat t me sterker en zekerder maakt. toevallig liep ik m op t lijf in een studentenkroeg. hij vroeg hoe t met me ging. ik dacht dat de vraag doelde op wat er vroeger was gebeurd. hij stelde voor m s iets af te spreken op zijn kot. (hij studeert in andere stad). zou ik daar nu op ingaan?

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • Jongen 22, denk toch dat hij veranderd is, net als jij, jullie waren toen jong en nu volwassen,dat ligt toch anders. Dan heeft hij een relatie met een vriendin net als jij? Je zegt zelf dat je nu een goede of vaste relatie hebt met je vriendin. Hoe zou zij het vinden als er daadwerkelijk toch weer zoiets zou plaats vinden tussen jullie, kijk, als die vriendin belangrijk voor je is laat het dan bij een jeugdherinnering, het is toch een kwestie van kiezen,hoe moeilijk soms ook.Begrijp je wel maar de situatie op dat college was wel heel anders, nogmaals wil je graag advies geven maar beslissen moet jezelf,maar denk wel na, hoor ik het nog?

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • ik heb inderdaad nog af en toe eens kontakt met die jongen met wie ik die speciale ervaring had toen ik 15 was. hij spreekt er niet over en ik durf niet echt. maar het 'gevoel' van toen komt wel even weer in me op als ik hem ontmoet. heel eerlijk: ik zou nog eens met hem naakt in bed willen liggen en hetzelfde ervaren als toen. is hij veranderd? doet dit hem nog iets? of is het voor hem inderdaad een gewone jeugdervaring geweest. heel veel dank voor je begripvolle reactie. ik ga er hem eens over spreken zoals jij suggereert.

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • Of je er nog eens met die vriend over wil praten ligt aan de situatie hoe hij ook denkt nu, en misschien denkt hij er nu helemaal niet meer aan ,of heeft het verdrongen of vond hij het als zoveel jongens een normale jongens beleving, daarbij waren jullie toen jonge tieners en nu volwassen en leven jullie in een totaal andere wereld. Dan hoe is die vriendschap nu nog tussen jullie, zien jullie elkaar nog geregeld,gaan jullie nog met elkaar om,of is het minimaal nog omdat jullie nu een heel ander leven hebben. Heeft hij ook een vriendin nu net als jij?
    Mocht je hem nog weleens zien zou je kunnen vragen of hij nog wel eens aan dat college denkt, kijken hoe hij hier op reageert, misschien begint hij dan zelf nog ergens over, maar laat hij blijken dat dit verleden tijd voor hem is, of geen interesse meer heeft om nog over die tijd te praten dan zou ik er niet verder op in gaan,en net als hij gewoon nu met het leven verder gaat dat jullie nu hebben en daar over praten, het is heel herkenbaar dat als jongens een vriendin hebben dat deze belevingen uit hun jeugd hun eigenlijk niets meer doet,bedankt voor je reactie en misschien horen we nog van je.Hoop dat ik je vraag enigszins beantwoord heb.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • dank voor de fijne reacties! ik voel me al een stuk zekerder om het niet te delen met mijn vriendin. zouden jullie er met die vriend nog over praten?

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • Waarom onzeker, je relatie is toch goed met je vriendin,dan geloof je zelf in 100 % hetero, ik niet,vooral als je gedwongen in een groep leeft, maakt niet uit wat. Onder het mom jongens onder elkaar maar heeft niets met een relatie of verliefdheid te maken.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Jongen 22 je was toen 15 , zat op een college, met allemaal jongens, ben 17 maar begrijp je wel, op die leeftijd zijn meisjes nog in de beginfase, bij jou ook nog op afstand,vreemde omgeving die misschien niet zo prettig was en zoek je toch genegenheid, zocht of zoek ik ook wel eens bij vrienden en andersom ook. Je hoeft dit echt niet aan je vriendin vertellen, toen had je nog geen relatie met haar,waarom zo onzeker,stop je zelf niet in een hokje,Onderzoek wijst uit dat veel Amerikaanse studenten weleens intiem zijn geweest met een andere jongen wat heel normaal is volgens hun, dan heel veel heterojongens fantaseren weleens over een andere jongen, alleen geven het niet toe. Je zegt zelf dat er geen echte seks bij was en je kunt je dit ook niet voorstellen, nogmaals op die leeftijd was en is het normaal vind ik,elkaar uitdagen enzo, dus je niet onzeker voelen, je relatie is goed met je vriendin, en het is een fijne jeugdherinnering en geniet van je vriendin en waarom zou je dit met haar delen, heeft niemand wat aan, gewoon dapper dit je dit deelt, gewoon een jongensbeleving en jullie praten er ook nooit over zeg je,dus nog wel contact, denk dat hij er niet zo mee zit,en gelijk heeft hij.Dit was en is iets van jullie samen.Leuke topic is eens weer iets anders.

    17 jaar
    5 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten