Skip to content
3 reacties
464 weergaves

Help - ongemakkelijk broertje vriend

Ik zit de laatste tijd een beetje met een probleem Ik ben al ongeveer 7 jaar beste vrienden met een andere jongen. Echter heeft hij een broertje die 1 jaar jonger is dan hem (broertje is 16), die is omgeveer een half jaar geleden uit de kast gekomen, en de afgelopen weken heb ik door gekregen dat hij verliefd op me is, echter ben ik zelf hetero Ik had de afgelopen maanden al het idee dat die naar me staarde. Ook als we soms met zijn drieën gingen zwemmen, had ik vaak het idee dat die me zat te bekijken, vooral tijdens het omkleden, en me veel 'perongeluk' aanraakt in het water. Twee weken gelden bleef ik ook een weekend bij die beste vriend logeren. Op zaterdagmiddag was hij naar de voetbal met zijn ouders. Toen was ik nog met zijn broertje thuis, we zaten even te gamen. Toen we even zaten te praten, kustte die me opeens, wat ik gelijk afkapte. Daarna zei die dat het hem spijt, en dat die dacht dat ik ook gevoelens had voor hem. Ook vroeg die of ik niks tegen zijn broer kon zeggen (mijn beste vriend) over wat er was gebeurd Ik heb ook nog niks gezegd. Maar afgelopen weekend bleef ik dus weer bij mijn beste vriend logeren. Maar voel nu heel de tijd spanning als ik bij zijn broertje in de buurt ben, vooral als ik me wil omkleden, ondanks dat hij me al veel vaker naakt heeft gezien (als ik omkleden bijvoorbeeld) Maar denken jullie dat ik het toch nog wel beter kan vertellen tegen mijn beste vriend over zijn broertje? Of niet? Want hij heeft ook wel door dat er een spanning hand tussen mij en dat broertje nu.

17 jaar
5 jaren geleden

3 Reacties

  • Wel zeggen, hij is je beste vriend en zijn broertje maakt het niet chill. Hij is toch al uit de kast gekomen, dus zijn broer kan het verwachten. Ik zou ook niet meer naakt gaan waar hij bij is als ik jou was. En als hij evenveel respect heeft voor jou als jij voor hem, accepteert hij dat ook.

    23 jaar
    5 jaren geleden
  • Yo, ik denk dat jij mega veel ouder bent dan 17. Best weird dat je bij je vriend blijft logeren en dan niet met hem meegaat naar voetballen. En je dan met zijn bro alleen bent terwijl je dat eigenlijk niet wilt. Vaag dit. Ik geloof je ff niet TS.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Daar moet ge helemaal niks over vertellen. Mijn broertje van 13 is ook gay dus ik weet hoe moeilijk het voor dat broertje van uw vriend was om dat tegen u te vragen. Voor hetzelfde geld zoud ge hem nu aan het pesten of plagen zijn ermee. Mijn broertje heeft het geluk dat zijn beste vriend ook gay is en ze zijn nu samen. Maar we denken dat omdat ze alletwee gay zijn ze ook beste vrienden geworden zijn. Maar toch toen mijn broertje dat zei tegen zijn vriend zonder dat hij wist dat hij ook gay was dat was heel erg moeilijk. En al helemaal omdat zijn beste vriend eerst gezegd had dat die niet gay was, maar nadien toch gezegd heeft van ook. Ik verdedig mijn broertje en zijn vriend gelijk ik weet niet wat (al rammel voor gegeven op de speelplaats) en ik hoop dat uw beste vriend dat ook gaat doen voor zijn broertje. Dus niks zeggen tegen uw beste vriend, dat moet zijn broertje zelf doen als die voelt dat hij dat wilt zeggen.

    14 jaar
    5 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten