Skip to content
46 reacties
1532 weergaves

Satijnen pyjama

Hoi, Ik heb een fetisj waar ik me eigenlijk best wel voor schaam. Ik draag namelijk satijnen pyjama’s en dan echt alleen maar dames pyjama’s. En dan heb ik het over nachtjurkjes en Nachthemdjes met een kort broekje. En dan alleen van Satijn. Is dit raar? Ik hou dr namelijk heel erg van.

20 jaar
5 jaren geleden

46 Reacties

  • Nu weten we het wel. Totaal oninteressant voor wie deze afwijking niet heeft. Alles is nu wel gezegd en wordt daardoor iedere keer herhaald. Afsluiten dit topic, graag

    23 jaar
    5 jaren geleden
  • Iemand die niet dat gevoel heeft kan zich er totaal niets bij voorstellen van een fetish,duidelijk zijn er heel veel mensen met een of andere fetish,persoonlijk vind ik het heerlijk om aan satijn te voelen en heb er ook wat pyama,s van,ik kik juist weer op dat glibberige en gladde gevoel van de broek en het jasje.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • re:jongen 19 die satijnen pyama,s zijn vet duur en die gooi je niet zomaar in de vuilnisbak,jij kan je niet goed voorstellen wat nu eigenlijk een fetish is en dat snap ik best wel,die jongedame van 18 jaar heeft gelijk want niemand met een rare fetish en zo doet er iemand kwaad mee,hoop dat je mij nu begrijpt?

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • #jongen 18,iemand die van dit soort kleding geen fetisj heeft kan zich erbij niets voorstellen niemand doet er iemand kwaad mee als het zo gemakkelijk zou zijn wat jij suggereert kan iemand van een fetisj afkomen maar zo gaat dat niet!

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Als je het zo raar vind en bang bent dat het gaat opvallen waarom koop je dan 3 pyama's? Gooi die pyama's toch weg en draag gewoon een oud t-shirt in bed. Is je probleem toch opgelost, ik snap niet dat je zo moeilijk doet.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • @jongen 15 dat is heel normaal dat je het raar vind ik heb deze fetisj namelijk ook, gewoon je zelf blijven en zo,n mooie glimmende pyama aantrekken en er lekker van genieten een pyama is echt niet bijzonder of zo ga er normaal mee om dan valt het ook niet zo op.

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik zit daar best wel mee dat ik een fetisj heb van satijn omdat ik er niet over durft te praten thuis,heb inmiddels al drie satijnen herenpyama,s gekocht maar ben bang dat dit te veel gaat opvallen!

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • rare fetish wel,ik was op ziekenhuisbezoek bij een kameraad van mij en naast hem op de kamer was ook een jongen met een satijnen pyama aan dat glimmende valt dan wel erg op ja.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • doe gewoon een boxer aan als je een satijnen pyama draagt heb je daar geen last van en die gulp gebruik ik niet eens zal wel geen fetisj van mij zijn satijn doet mij niks maar vind het wel prettiger om een satijnen pyama te dragen vanwege het gladde gevoel met omdraaien.

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • @jongen 17 weet wat je bedoelt dat prikkelt mij ook als ik ga plassen en meestal krijg ik een erectie daarvan ben ik niet blij mee want dan kan ik bijna niet mijn urine kwijt.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • een satijnen mannenpyama kan geil zijn vooral de zoom van de gulp kan heerlijk zijn.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • ik heb een mooie roze glimmende pyama mijn vriend is hier dol op.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • zal wel de gladde en glimmende stof zijn waar sommige geil van worden satijn en zijde kunnen bij sommige met een fetisj daarvan prikkelend zijn,heel bijzonder is ook de transparantie met andere woorden om eerlijk erover te zijn dat je deze fetisj hebt.

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • @jongen 17 als je lingerie fijn vind van satijn of zijde is het niet zo gek dat je een satijnen herenpyama ook geil vind soms zijn ze bij de supermarkt te koop voor een aantrekkelijke prijs.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • ik zou daar meer van willen weten van iemand die een satijnen pijama heeft ik heb het wel van zijde en satijnen lingerie van oudere dames,ik heb nooit een pijama gedragen omdat ik het niet prettig vind zitten in bed wil het wel gaan proberen maar vind de echte satijnen pijama,s te prijzig!

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • heb het al van die witte onderbroeken met gulp en met een satijnen pyama erbij aan is het supergeil,vreemde fetish zal iedereen vinden maar je blijft daamee wel eerlijk en jezelf om dit te uiten over jezelf.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • ik denk dat er meer jongens zijn dan meisjes met deze aparte fetisj.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • weet niet echt of het nou een fetish is van mijn satijnen pyama maar die gladde broek en dat jasje is wel apart ja zelfs sensueel voor mijn gevoel.

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • dan ben ik `n een pyjama-fetish, en òòk nog nog en witte jongens-slip met gulp fetish!tja….groetjes

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • ach wat maakt het uit als je een fetisj hebt je doet er niemand kwaad mee en je loopt niet met een satijnen pyama over straat neem ik aan.

    18 jaar
    5 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten