Skip to content
14 reacties
1052 weergaves

Ik durf me penis niet te laten zien

Mijn vriendin wil verder gaan dan ik en me lul zien en/of aanraken. Maar ik weet niet hoe ze erop reageert als ik hem laat zien of op welk moment ik dat moet doen...

16 jaar
5 jaren geleden

14 Reacties

  • kennelijk schaam je jezelf of ben je verlegen denk ik, je zult nog wel niet toe zijn aan seksueel contact.
    Het is helemaal niet gek hoor dat je dat (nog)niet wilt als je er wel aan toe bent ben je waarschijnlijk zo opgewonden dat je zelf niet eens in de gaten hebt dat je broek al op je enkels ligt, dus geen probleem van maken komt vanzelf goed.

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik zou het wel weten ! Bij mij mag ze er zo vaak aan zitten als ze wil.Ik word keihard en kan er zonder dat echt te willen flink door gaan spuiten. Het lekkers is als ik bij bij haar naar binnen mag natuurlijk.

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Het is normaal en gezond dat je vriendin naar je pik. ballen en anus kijkt en er ook aan voelt. Gewoon toelaten en ervan genieten. Raak haar ook aan en schaam je niet voor een stijve en spuiten. Geniet ervan.

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • Gewoon laten zien. Wij zien graag wat je te bieden hebt.

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • Als het er op aan komt en ze wil het weer moet je haar gewoon haar gang laten gaan. Zeg bijvoorbeeld :ga je gang, haal hem er maar uit. Laat haar maar ontdekken en je broek uit doen enzo.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • J12 Dat was wel geil. Toen hij eraan wou zitten, moest hij van mij wel eerst de zijne laten zien. En toen zag ik dat die ook stijf stond.

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • @j20 hoe vond je dat? En heeft hij die van hem ook laten zien aan jouw en ie vond je dat?

    12 jaar
    5 jaren geleden
  • @jongen 12

    Uiteindelijk heb ik dan toch toegegeven, toen hij mij zei dat ik niet durfde.
    Het was bij mij thuis en toen ik hem liet zien, had ik weer een stijve. Hij keek zijn ogen uit en zei dat die van mij veel groter was dan de zijne.

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • J20 hoe was dat toen afgelopen?

    12 jaar
    5 jaren geleden
  • Een veel gestelde vraag ! Zowel door jongens als door meisjes. Dat is een teken, dat degene die het vraagt jou leuk en opwindend vindt. Ik was zelf 14, toen een vriendje van 10 mij dat eens vroeg. Maar ik wilde dat eerst ook niet ; juist omdat de vraag alleen al ervoor zorgde, dat ik een enorme stijve kreeg en dat hij bij het zien daarvan zou vragen waarom dat zo was ?

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Dat is inderdaad een heel normale vraag van jouw vriendin. De mijne vroeg dat ook. Wees vooral niet bang, dat je een stijve hebt, want dat zal ze als een compliment zien en er zelf heel geil van worden.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Maak je geen zorgen. Ze krijgt hem hoe dan ook in haar macht. Niet bang zijn en de natuur haar werk laten doen ! Veel plezier ermee.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Is er dan iets met je lul waar je voor schaamt?

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Een heel normale vraag van jouw vriendin. Als je blijft treuzelen zal ze hem heus wel zelf boven halen. De meeste meiden zitten vlugger in je broek dan je denkt. Op dat moment laat je haar gewoon begaan. Niet protesteren of tegenspartelen want dan denkt ze dat er iets niet in orde is daar beneden bij jou.

    21 jaar
    5 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten