Skip to content
28 reacties
18571 weergaves

Vriend in blootje zien

Hallo, Ik zou al een tijdje graag mijn beste vriend in z'n blootje zien. Ik ben niet verliefd op hem of zo maar sinds ik echt besef dat hij ook een piemel heeft en ook in de puberteit zit wil ik gewoon graag weten hoe ver hij al zit. Is dit vreemd dat ik dat wil? Ga ik te ver? En anders: hoe moet ik het aanpakken?

14 jaar
5 jaren geleden

28 Reacties

  • Een vriend van mij had op de basisschool een keer tijdens een ongeluk zijn beide armen gebroken. Hierdoor was het voor hem vrijwel onmogelijk om zijn eigen broek/onderbroek aan/uit te doen. Hij had mij toen gevraagd of ik hem daarmee wilde helpen als hij op school naar de wc moest. Ik had daar verder geen problemen mee dus zei dat ik dat wel wilde. De eerste keer dat hij naar de wc moest ging ik dus met hem mee. Ik was best een beetje zenuwachtig omdat het de eerste keer was dat ik zijn piemel zou zien en ik niet wist of dat hij staand of zittend wilde plassen. Toen ik zijn broek en onderbroek naar beneden had gedaan vroeg hij of ik zijn mientje wilde vasthouden omdat hij niet op die vieze wc bril wilde zitten. Toen hij het over een mientje had moest ik even nadenken omdat ik niet meteen begreep dat hij met mientje zijn piemel bedoelde (ik heb voor hem wel elke keer mientje gezegd i.p.v. piemel). Ik ben toen naast hem gaan staan en pakte zijn mientje vast zodat hij kon gaan plassen. Zelf doe ik altijd na het plassen mijn velletje naar achter schuiven om mijn eikel droog te maken. Uit automatisme deed ik dat bij hem ook, maak kon er niet echt achterkomen of hij dat prettig vond. Hij zei er i.i.g. niks over. Ik deed zijn velletje weer goed en trok zijn onderbroek en broek weer aan en we gingen weer terug naar de klas. Dit hebben we zo regelmatig herhaald. Toen hij uit het gips was en we een keer samen aan het spelen waren vroeg ik hem een keer of hij mijn mientje een keer wilde zien en aanraken. Eerst wilde hij dit niet, maar toen ik zei dat ik het oneerlijk vond dat ik zijn mientje nu al meerdere keren had gezien en aangeraakt en hij het bij mij alleen moest doen met wat hij bij gym in mijn onderbroek kon zien zitten, ging hij er mee akkoord. Hierna hebben we elkaar nog veel vaker naakt gezien.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Een vriend in z'n blootje zien is voor hetero jongens/mannen volgens mij geen probleem. Als het zo uitkomt op vakantie of na het sporten zie je elkaar soms volledig naakt. Seksuele belangstelling heb je eigenlijk niet voor elkaar. Natuurlijk kijk je wel even, maar je pik blijft slap. Als die wel stijf wordt, ben je misschien homo. Je pik wordt niet zonder oorzaak stijf.natuurlijk.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Tussen mijn beste vriend en mij ging het spontaan. Wij gingen vorig jaar met de klas zwemmen en dacht dat ik ook een badhanddoek mee had, maar die was ik vergeten. We gingen in een kleedhokje naast elkaar. Toen hij klaar was kreeg ik zijn handdoek wat we beide opwindend vonden. Toen we twee weken later met de klas op zeilkamp gingen hadden we een tweepersoons hut. Toen trok hij zijn boxer uit. Ik zag dat hij een stijve kreeg en toen deed ik mijn boxer ook uit. Zien elkaar al bijna een jaar bloot en doen alles al.

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • ik ga elke week zwemmen met een maat van mij is een heel druk zwembad wij gaan altijd met 2 in een kotje wij trekken gewoon is onderbroek uit en zien mekaar naakt ook na het zwemmen zien we mekaar naakt hebben alebij een lul he en een reet niks mis mee

    12 jaar
    5 jaren geleden
  • jongen 17 Lijkt mij gezonder en verstandiger dan voor geld spelen.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik heb ooit een keer toen ik 13 was ofzo strip-mario kart gedaan. Degene die het laagst eindigde moest een kledingstuk uittrekken en degene die het hoogst eindigde mocht een kledingstuk aantrekken. Op het moment dat mijn vriend alleen nog in zijn onderbroek zat, had ik op mijn sokken na nog al mijn kleren aan. Ik ben toen iets minder fanatiek gaan spelen. De kleding aan regel hadden we geschrapt, waardoor we op een gegeven moment allebei in onze onderbroek zaten. Er moest dus nog 1 race gereden worden om te beslissen wie er naakt zou gaan, en deze race won ik. Ik wilde altijd al een keer aan zijn piemel zitten, dus toen hij naakt was zei ik "ik wil je nog een kans geven. Win jij trek ik ook mijn onderbroek uit, win ik mag ik aan je piemel zitten". Hij vond het prima. Helaas verloor ik die race, maar schijnbaar leek mijn idee hem ook wel wat. Hij zei dat we nog 1 race deden en de winnaar mocht dan aan de piemel van de verliezer zitten. Deze race won ik wel en dus mocht ik toch nog aan zijn piemel zitten. Dit hebben we later nog veel vaker gedaan, ook met meer vrienden.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Jongen van 12. Wat een gedoe ! Je kan het gewoon vragen. Het is normaal wat je wilt en bijna alle jongens willen dat. Is gewoon een stadium in je ontwikkeling tot man. Bijna alle mannen hebben wel eens een homoseksuele ervaring gehad en hebben daarna voor vrouwen gekozen.

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • ik wou ook een maat naakt zien wat ik gedaan heb ik was met hem op een kamp ik moest naar het wc en zei tegen hem wil je voor men deur gaan staan want ik durf de deur van de wc niet vast doen en als je wil mag je men deur dan wel is open doen oke zie hij ik zat dus op wc en zei doe maar open hij deed de deur van wc open en ik zei en mooie lul heb je hoor nadien zei hij ik moet ook naar wc trek jij de deur ook maar is open heb ik gedaan en zo heb ik zijn lul gezien

    12 jaar
    5 jaren geleden
  • Jongen 21 het is geen raar gevoel, voelen het als een stoere jongensbeleving dat worstelen zonder dat er verliefdheid aan te pas komt, zou het ook niet met een andere jongen willen en hij ook niet,het is een soort band van jarenlange vriendschap.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Jongen van 16 Ben je gay ?

    23 jaar
    5 jaren geleden
  • @ j 21 je bent gwn te oud

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Lijkt me een raar gevoel een hetero vriend naakt te voelen bij worstelen. Ook je genitaliën raken elkaar. Ik denk dit toch liever niet te doen. Het is me te seksueel prikkelend en dat wil ik alleen bij mijn vriendin.

    21 jaar
    5 jaren geleden
  • Als goede vrienden hoeft dit toch geen probleem te zijn,tot mijn verbazing vroeg een vriend om eens samen naakt te worstelen,vond het gek, maar ook wel stoer spannend en nu doen we het vaker,geen probleem.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • nieuwgierigheid in heel normaal.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Hoorde een paar scouts zeggen op zomerkamp zou die dikke graag eens in zijn blote willen zien zovan best geil zo'n dikke kont, gek, maar ergens gaf het me een soort opwinding dat hun op me kikten.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik wilde mijn beste vriend ook graag bloot zien. Had ook al veel dingen bedacht om hem bloot te kunnen zien. Maar het gebeurde spontaan toen ik bij hem bleef slapen. Hij had al een stijve toen zijn broek uit ging. Nu al veel vaker bloot geweest en pijpen al een tijdje.

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • Je kan bijvoorbeeld bij jou of hem thuis een weddenschap verbinden aan een spelletje. Wie het spelletje verliest, moet zich helemaal uitkleden. Risico is wel dat je zelf verliest, maar dat mag de pret niet drukken. Toen ik zelf 14 was, had ik zo 'n weddenschap met een vriendje van 10 bij hem thuis en ... ik verloor ! Stond ik daar ten slotte met een stijve piemel mooi voor hem te kijk !

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Bedankt voor de tips. Heeft iemand soms ervaring hiermee. Hoe is het bij jou gegaan. Misschien kan ik daar nog wat tips uit halen.

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • Een vriend moet je geen dingen laten doen die hij niet wil. Met allerlei leugenachtige verhaaltjes verpest je de vriendschap en raak je die kwijt.Zeg gewoon wat je wilt. Hij laat je dan zijn pik zien of niet. Ikzelf zou het geen probleem vinden mijn broek te laten zakken als mijn beste vriend dat zou vragen, maar hij hoeft dat niet voor mij te doen, want ik heb geen belangstelling voor zijn zaakje.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Denk dat TS schrik heeft van reactie van zijn vriend. Dat is begrijpelijk. Subtieler is afspreken om samen te gamen of film te zien bij 1 van jullie thuis. Probeer als grapje het gesprek op porno kijken te brengen. Als dat lukt kan je altijd zelf over je broek wrijven en gesprek op je piemels brengen. Laat hem zelf misschien eerst zien ... wie weet volgt hij wel. Succes en laat het hier weten. Hoe groot ben je nu trouwens?

    18 jaar
    5 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten