Skip to content
24 reacties
1959 weergaves

Beharing

Ik ben nu 19 jaar en ik ben best behaard. Daardoor ben ik sons best onzeker. Hoe oud zijn jullie en waar zijn jullie behaard?

19 jaar
5 jaren geleden

24 Reacties

  • Zelf heb ik rossig licht haar en mijn oudere zus heeft grote bossen onder haar armen en beneden. Staat wel mooi. Als ik kijk naar mijn familie, laten de meeste tantes en nichten gewoon alles staan.

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • Ikzelf scheer mijn okselhaar wanneer ik het te lang vind worden, zelfde geld voor mijn schaamstreek. Het haar op mijn borst laat ik zitten omdat dit toch wel iets mannelijks heeft vind ik. Maarja, ieder zo zijn ding.

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • De meeste meisjes hebben hun oksels en een deel van hun poes geschoren en zijn niet geheel of gedeeltelijk geharst. Ik vind dat aantrekkelijker en natuurlijker. Mannen zijn behaard aantrekkelijk. Bijna geen man scheert z'n okselhaal of z'n pikwijzer tot z'n navel. Wel soms z'n borsthaar. Jammer want ook dat is vaak aantrekkelijk.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Meiden zijn volledig geharst. Jongens laten dit ook doen: "alles eraf". Er gaat niets boven een glad geharst lichaam.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Beetje licht donzig schaamhaar, bijna geen okselhaar en wat dons op armen en benen, verder gelukkig niet. Voor een wat grotere en stoerdere jongen vind ik iets meer behaard wel mooi, maar moet echt geen oerwoud zijn....

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • Waxen vind ik iets voor vrouwen en sommige homo's Voor mannen vind ik beharing natuurlijk en aantrekkelijk. Bij vrouwen vind ik dat de oksels en een deel van het schaamhaar geschoren moet worden.

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • In de waxsalon waar ik mij laat harsen is het altijd erg druk. Ze hebben meerdere behandelruimtes en harsspecialistes. In de wachtruimte zitten meestal meiden/vrouwen, maar er zitten ook regelmatig jongens/mannen te wachten. Ik neem zelf altijd een full-body-wax. Ik heb een een keer wat dingen gevraagd. Volgens de waxspecialiste nemen bijna alle vrouwen een brazilianwax. Ze schat dat ongeveerd 10 procent van klanten mannelijk is. Ze kon niet aangeven of die mannen homo of hetero waren, maar wel dat die mannen ook "alles eraf" wilden. Dus harsen is heel normaal zowel voor meiden als voor mannen.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • @ jongen 16 ik heb precies het zelfde, ook sinds mijn 11e haar bij mijn piemel en ballen en oksel haar ging daarna ook heel snel, daarna volgde een streep vanaf mijn buik naar boven tot op me borst, en ook heb ik heel veel been haar maar wel wat minder bal haar en ik vind het echt fk geil bij mezelf, ik heb me nog nooit geschoren en dat ga ik ook zeker niet doen

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik heb al sinds mijn 11e schaamhaar (piemel en ballen). Okselhaar volgde snel. Sinds mijn 14e heb ik een streep op mijn buik die nu uitgebreid is tot op mijn borst rrn mijn buik. In het begin vo den sommige jongens dit raar dat ik dit had. is ook erg behaatd nu. Ik hrb ook vrel arm en beenhaar.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Jongen 16, mag jouw vriendin dat zelf beslissen van jou? Mag ze dat? Wat tolerant

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • @Jongen 18, niet alle meisjes zijn volledig ontdaan van lichaamsbeharing. Mijn vriendin bijvoorbeeld heeft een volle bos schaamhaar en van mij mag ze zelf beslissen of ze dat wil of niet. Jou "wordt echt het mooist gevonden" begrijp ik ook niet. Het is niet omdat jij nu toevallig enkele personen kent die het het liefst volledig kaal hebben dat iedereen dat zo vind. Of heb je daar een enorme enquête voor afgenomen. Ikzelf laat mijn schaamhaar gewoon staan. Ik heb haar rond mijn penis en balzak, onder m'n oksels en enkele donshaartjes op mijn borst. Mijn snor scheer ik wel af.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Volledig harsen!!? Ik ben zelf ook homo maar ik zou me nooit volledig later harsen... ik vind beharing juist mooi en mannelijk

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Jongens die ik ken laten zich volledig harsen. Een volledig onthaart lijf wordt echt het mooiste gevonden. Deze jongens zijn wel homo, maar ik denk dat hetero jongens dit ook vinden. Meiden (waar hetero's op vallen) zijn tenslotte ook geharst.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Lichaamsbeharing is erfelijk en je moet er aanleg voor hebben. Mijn vader was ook fllnk behaard. Ik ook. Je hebt het of niet. Mijn benen, armen, borst en buik, schaamstreek en gezicht zijn fors behaard. Ik vind dat vet staan. Dat wordt zelfs nog voller. Ik vind het super mannelijk en denk er niet aan te harsen. Alleen mijn zeer korte baard trim ik wel en laat ik tijdens mijn twee wekelijkse opscheerbeurt kort trimmen en strak styleren.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Jongen van 14 Je vraagt om tips. Wat bedoel je precies ? Je beharing gaat vanzelf. Je wilt veel beharing. Dat kan ik me voorstellen, maar er zijn natuurlijk geen middelen om dat te bereiken.Kale mannen kunnen haartransplantatie proberen, maar bij andere lichaamsbeharing wordt dat niet gedaan. Gewoon even afwachten zou ik denken. Komt vanzelf als je lichaam zich tot man ontwikkelt.

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik heb alleen haar op m’n bolletje voor de rest nog helemaal kaal. Vindt het goed zo

    12 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik wil graag heel behaard worden. Ik heb alleen nog maar een klein beetje okselhaar en balhaar maar ik zou graag veel willen. Ik had vorig jaar mijn eerste natte droom waarin ik super behaard was en sinds toen wil ik graag super behaard worden alleen het lukt nog helemaal niet. Ik wil graag haar op mijn borst en veel op mijn benen. Heeft iemand tips?

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik ben al sinds mij 12e erg behaard. Ik heb erg veel haar op mijn armen benen en borst/buik. Ik scheerde mijn buik eerst altijd maar toen kwam ik er achter dat er jongens zijn die heel erg opgewonden raken van super behaarde jongens. Ik denk dat de meeste jongens mijn (hele erge) beharing niet mooi vinden maar er zijn er ook veel die het juist super mooi vinden. Wat vinden jullie ban extreem behaarde jongens?

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Als je onzeker bent over je beharing kun je het beste naar een schoonheidsspecialiste gaan en je laten harsen. Geeft een mooi verzorgd en glad resultaat.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Vanaf mijn tiende levensjaar had ik altijd meer lichaamsbeharing dan mijn leeftijdsgenootjes. Dat was jarenlang heel vervelend en een belangrijke redenen om te beginnen met ontharen.

    23 jaar
    5 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten