Skip to content
22 reacties
2635 weergaves

Aftrekken als moslim

Hey, ik ben moslim en ik wil me echt heel graag een keet aftrekken ik ben de hele tijd super stijf en het begint nu echt vervelend te worden. Toen ik 13/14 was het geen probleem maar nu kan ik het echt niet meer inhouden! En ik heb vaak een natte droom (2x per maand) vrienden van mij doen het gwn en ik wil ook graag! Iemand tips?

16 jaar
5 jaren geleden

22 Reacties

  • de jongen die daar zijn sperma (zaad) spaart tot hij trouwt zal dan wel héél héél oude sperma of zaad hebben die misschien niet meer zal kiemen b ij manier van spreken Jongen, je zaad wordt elke dag opnieuw aangemaakt en je oude zaad verdwijnt normaal (soms bij natte droom en natuurlijk bij masturberen) je zaad sparen voor later heeft geen zin en is totaal onmogelijk
    Als je natuurlijk wacht van seks te hebben, of te masturberen , tot je trouwt, dan is dat jou zaak, maar de kans is dan groot dat je een slechte minaar wordt, die zijn partrner geen genoegen kan geven en zelf niet geniet. Al doende leert men is het spreekwoord en is hier zeker van toepassing voor een goede seksbeleving later met een partner !!!

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • aan jongen 16 TS : je bent moslim en je piemel is besneden
    Om meer genoegen van het aftrekken te verkrijgen moet je wat olie of creme gebruiken en dan over de hele lengte van je piemel op en neer bewegingen maken dat is geweldig lekker ..... je sperma is nu misschien nog wel doorschijnend maar zal later wel witter worden
    Je kunt ook met je ballen spelen en onderaan je ballen die plek strelen dat is ook heel gevoelig Dus reden genoeg opm vnan dit alles te genieten en oude wijven praat uit je hoofd zetten en zoals alle jongens of zeker de grote meerderheid, genieten van je piemel die ervoor is gemaakt !!!

    23 jaar
    5 jaren geleden
  • Sperma is bij mij niet geel, maar wit. Het is wel dikker dan water en een beetje stroperig natuurlijk, maar niet heel dik. Als je het vaak achter elkaar doet, wordt de hoeveelheid vocht een stuk minder. Wat je nu doet is normaal voor een jongen van 16. Ik doe het meestal voor ik opsta ( je pik is dan al stijf ) en voor ik ga slapen direct na het douchen. In het weekend soms vaker. Maak alles goed schoon, anders wordt je kwak hard en krijg je vlekken. Je hoeft je nergens voor te schamen. Alle gezonde kerels doen het. Ook moslims natuurlijk.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • TS hier, bedankt voor tips en reacties, ik heb het dus net voor het eerst gedaan. Ik gebruikte mijn duim en wijsvinger en ik ging omhoog en omlaag, het was echt heel geil, er kwam ook veel sperma uit, ik ga dit nu zeker vaker doen wat het was echt heel lekker, allen heb ik nog een vraagje: hoort sperma heel dik en geel te zijn? Het was bijna een soort slijm

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Luister naar je imam. Ernaar vragen heeft geen zin als je niet van plan bent naar het antwoord te luisteren. De regels zijn volgens mij duidelijk genoeg. Veel jongens houden zich er niet aan. Ze zien elkaar naakt onder de douche, masturberen, neuken, drinken alcohol . Allemaal zaken die niet mogen. Het is de vraag of je dan moslim bent.

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • linkje naar het artikel van Tyal http://aujourdhui.ma/societe/dr-hachem-tyal-ne-pas-se-masturber-est-problematique-95232

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • moslimjongen van 16 ! ik hoop dat je je verstand gebruikt en geniet van je lichaam en het seksgenoegen die God jou heeft gegeven
    Ik las onlangs op Internet dat een Marokkaanse dokter namemijk Dr. Hachem Tyal schrijft dat een jongen die NIET msturbeerd, een probleemjongen is Mastuberen is een "must" voor pubers en je mag dat zeker doen Het artikel is wel in het frans maar je kunt het zeker ook vertaald vinden
    Dus jongen : niet naar domme praat van mensen luisteren en je gevoelens laten spreken en genieten van je lichaam en hierdoor geestelijk en lichaamlijk gezond blijven , zoals die dokter aanraadt
    Vertel dit ook aan je moslimvrienden, die misschien ook onder dat juk van die ouderwetse en middeleeuwse praat moeten leven en zich niet kunnen uitleven en daarbij dankbaar zijn voor dit grote genoegen die God aan de mensen heeft gegeven !!!

    21 jaar
    5 jaren geleden
  • @ts Omdat je moslim bent neem ik aan dat je besneden bent. Op https://www.zanzu.de/nl/seksualiteit/seks/masturbatie/ wordt uitgelegd hoe je het kunt doen als je geen voorhuid hebt.

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • De schoolarts vroeg of ik wel eens masturbeerde, ja met een rood hoofd zei ik ja.
    Hij zei dat is goed want je maakt dag en nacht nieuwe zaadcellen aan en als de opslag vol is moet het naar buiten of met een natte droom of met de hand en is niet erg niet strafbaar maar juist goed ook om te oefenen als je een vriendin hebt. Gewoon lekker trekken.

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • Ts hier, @J19 dit word mij eerste keer

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • demoslims hebben geen bijbel maar wel de koran In de bijbel staat NIETS over masturberen en dat houdt in dat we dit WEL mogen doen !
    Ik weet niet wat in de koran daarover staat, maar als God het niet verbiedt in de Bijbel die LANG voor de koran is gechreven dan is dat niet veranderd, want God veranderd NIET
    Dus jongen, doe maar zoals de meeste jongens van je leeftijd doen, ttz je aftrekken en genieten van je lichaam Dat is geen zonde want God heeft ons dit genoegen gegeven en we mogen daarvan genieten Al die geboden en verboden zijn door mensen uitgevonden , om hen dom en achterlijk te houden Wees verstandig en geniet van dit grote genoegens die de Schepper in de mens heeft gelegd !!!

    23 jaar
    5 jaren geleden
  • Maar heb jij jezelf wel eens afgetrokken
    of is dit de eerste keer ?

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • TS hier, ik heb dus met een vriend gepraat en ik heb besloten om dus te gaan aftrekken. Ik vind het heel spannend, iemand nog tips om het het beste te doen?

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • ik vind het heel erg voor jou dat je je geremd voelt om iets te doen wat iedere gezonde jongen doet. ik snap echt niet wat dit met moslim te maken heeft. waar staat in jullie bijbel dat je niet zou mogen rukken? en als het er al zou staan: ik wil de moslims niet graag te eten moeten geven die zich hieraan 'bezondigen'. laat dat juk van je vallen en geniet van het leven!

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • @j21 dankje wel ik zal het gaan doen

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Je kan dit toch bespreken met je imam? Ik ben overtuigd dat hij jouw situatie zal begrijpen. De onthouding die je nu jezelf oplegt, is echt niet gezond. Mentaal niet en fysiek niet. Zo kan je echt niet verder tot aan je huwelijk.

    21 jaar
    5 jaren geleden
  • Ben jij dan nooit opgewonden tijdens het douchen
    Zo ja ruk je dan lekker af
    want je ben toch alleen onder de douch
    en je zaad loopt dan gelijk het putje in
    opgeruimd staat netjes
    en niemand die het ziet
    sucsex

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • @ jongen 14

    Ben je dan nog nooit klaargekomen ? Als je dat speciale gevoel, dat je dan krijgt, ooit heb meegemaakt, dan wil je het opnieuw. En waarom zou het niet mogen : van je godsdienst ? Dat wordt jou dan gedicteerd door gefrustreerde oudere mannen, die zich maar al te graag aan jongetjes vergrijpen. Laat het eens een keertje doen door een vriendje ; je zal er geen spijt van hebben.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik ben topic starter, @jongen 14 helaas Heb ik geen contact met mijn vader en ik heb ook geen broers/zussen.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Dan ga je togg aftrekken ik ben zelf ook moslim dus ja

    15 jaar
    5 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten