Skip to content
11 reacties
2750 weergaves

achter buurjongen gezien

Vlak schuin achter ons huis staan andere huizen en in 1 ervan woont een jongen van 12 of misschienn 13 jaar die zijn kamer op de 1e verdieping heeft aan de achterkant. ik heb mijn kamer op de zolder aan de achterkant en daardoor kan ik zo heel makkelijk in zijn kamer kijken wat ik eigenlijk nooit deed, maar een paar weken geleden ben gaan doen. hij was savonds in zijn kamer achter zijn buro aan het leren toen ik zag dat hij zich uitkleede om te gaan douchen, hij had het licht op zijn kamer aan maar de gordijnen niet dicht en hij had niet in de gaten dat hij vol in de kijker stond. ik deed ook mijn licht uit zodat hij mij niet kon zien en bleef wachten tot hij weer zijn kamer binnenkwam. Hij was helemaal naakt en kennelijk niet preuts dus. Ik merkte dat ik er best wel opgewonden van werd maar ik val niet op jongens of zo. Daarna ben ik zowat elke dag hem aan het volgen als hij op zijn kamer wat doet. Nu heb ik eergisteren voor het eerst gezien dat hij zichzelf aan het aftrekken was op zijn bed wat precies onder het raam staat. ik wist niet dat hij daar al mee bezig was en mijn mond viel dan ook open. Hij had nu zijn rolgordijn wel neergelaten maar niet tot helemaal onder omdat er spullen in de vensterbank stonden en daardoor had ik 1e klas zicht op zijn lijf.
Ik heb hem blijven bekijken totdat hij kennelijk klaar was en met een doekje zijn buik schoonmaakte, maar dat kon ik niet heel supergoed zien. Gisteren was het weer hetzelfde maar toen had ik inmiddels een verrrekijker in de aanslag en met mijn kamer in het donker kon ik alles wel heel dichtbij zien. Ik merkte dat ik ook super opgewonden was en mijn hart zat in mijn keel.
Is het nu normaal en zijn er meer jongens die dit wel eens doen?
Moet ik het tegen hem zeggen met een grapje over het gordijn of maar beter niks zeggen?
Ik spreek hem niet echt op straat, alleen hoi of zo.
Het is toch niet strafbaar of zo?, moet hij zijn gordijn maar sluiten toch?

15 jaar
5 jaren geleden

11 Reacties

  • Jongen 20 Ik persoonlijk vind het niet erg maar vind wel als je zoiets doet dat je beter er eerlijk over kan zijn en elkaar gewoon leert kennen

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • Til er maar niet te zwaar aan. Is best sexy, wanneer er iemand kijkt, terwijl je bezig bent. Maar als je dat niet wil, kan je ook maatregelen treffen. Ik zou een bord aan het raam hangen met in koeien van letters : ' IK WEET DAT JE KIJKT ! MAAK JEZELF KENBAAR !! '

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Dit is eng want ik heb schuin achter mijn huis huizen staan, mijn kamer zit op de 1ste verdieping aan de achterkant van het huis. Ik lijk 12 of 13 jaar oud. Ik leer achter mijn buro en ik kleed me uit op mijn kamer om vervolgens te gaan douchen en ik kan mijn rolgordijnen niet helemaal dicht doen omdat er dingen op mijn vensterbanks staan. Ik kom ook naakt mijn kamer binnen om een onderbroek te pakken. Ik trek op mijn bed af en mijn bed staat onder mijn raam vervolgens pak ik een doekje en doe het van mijn buik af. Dus als de gene die dit schrijft de stad waar die in woont met een T begint zeg ja.

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • O la la, jongens ! Is er soms een moord gepleegd ? Er gebeuren ook echt wel andere dingen op de wereld. Laat zo 'n jongen toch genieten ? Heeft die andere jongen daar last van soms ? En, jongen 18, daarom ben je nog geen homo.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • echt op zoek gaan om te gluren doe ik niet. maar als ik ns naakt kan zien (in kleedkamer, bij douchen ) zal ik het niet laten. mijn achterburen zijn naturisten en ik durf dan wel s gaan kijken en ik vind dat opwindend. iets mis mee?

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • Houd op met dit gluren. Die jongen doet wat normaal is. Jij hebt aan hem te danken, dat je nu weet dat je homo bent en op jonge jongens valt. Laat hem met rust.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Google even op de zoektermen "gluren" en "strafwet". Gluren of voyeurisme is in België, Nederland en Duitsland wel degelijk strafbaar.
    Los daarvan, je kan toevallig eens iets zien. Maar iemand systematisch bespioneren is niet ok.
    Draai de situatie een keer om: hoe zou jij het vinden als iemand jouw handel en wandel constant in de gaten houdt? En doe dit niet af met: "hij moet maar zorgen dat hij niet gezien kan worden"; het gaat om jouw intentie.

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • Mensen in hun slaapkamer bespieden met een verrekijker, dat is voyeurisme. En voyeurisme is wel degelijk strafbaar. Het feit dat die jongen in zijn argeloosheid vergeet de gordijnen te sluiten is geen verzachtende omstandigheid. Overigens vind ik het laag-bij-de-gronds gedrag van jou en ik hoop echt dat iemand jou betrapt.

    21 jaar
    5 jaren geleden
  • Je kunt er beter niks over zeggen

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Het is heel goed mogelijk, dat die jongen erop kickt, dat anderen hem kunnen zien. Of je het hem moet zeggen ? Je kan een briefje in zijn brievenbus steken, als je zijn naam kent, waarin je zegt wie je bent, dat je hem kan zien, wanneer hij naakt is of zichzelf afspeelt en dat je er geil van wordt. Mogelijk, dat je daarna niets meer zal zien. Of je kan hem voorstellen om samen eens iets te doen. O het ongewoon is wat jij doet ? Neen, men noemt dat voyeurisme : mensen die graag kijken, wanneer iemand zich uitkleedt of seksuele handelingen verricht. Strafbaar is het in jouw geval niet ; die jongen moet er maar voor zorgen, dat men hem niet kan zien.

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Gun je 12 of 13 jarige buurjongen zijn privacy.

    22 jaar
    5 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten