Skip to content
7 reacties
1329 weergaves

gevoelig anaal-ben ik dan gay?

ik zit al een tijdje met een lastig vraagje. ik ben al een jaar samen met mijn vriendin en we sexen vaak. in het 'spel' komt zij wel vaker met haar hand tussen mijn billen en ik vind t erg geil als ze mn anus raakt. ik zou zelfs willen dat ze met haar vinger in mn kontgaatje doordringt. ik ben daar super gevoelig en dat voelt heel geil. met haar durf ik er niet over te spreken, omdat ik dat toch wel een genante vraag vind. soms denk ik: misschien ben ik ook wel wat gay? hoewel: anale sex met een jongen zou ik echt niet zien zitten. herkent iemand dit? hoe ga je r dan mee om?

16 jaar
5 jaren geleden

7 Reacties

  • gelijk heb je jongen 20 : de kont is geen seksorgaan en wie daar plezier in vindt is misschien wel een beetje pervers De kont is niet gemaakt om seks daarin te bedrijven Het is voor je uitwerpselen uit kje lichaam te laten komen : en uitwerpselen stinken gewoon, die dat tegenspeekt heeft geen smaak noch reuk meer !!!!

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • Van mijn kont blijft iedereen af. Ik vind het onprettig als iemand erin zit te voelen. Ik zeg dat gewoon als ik een vriendin heb. Toen ik 14 was, zat de schooldokter er aan. Dat moet volgens de regels, maar ik vond het heel ongemakkelijk en vervelend.

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Zijn er ook jongens/mannen die het niet geil vinden of zelfs onprettig aan of in hun kont gevoeld te worden? Ik vond het zelfs geil bij de schoolarts toen die naar mijn anus keek bij het periodiek onderzoek !

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • dank voor jullie reacties! ben al wat meer gerustgesteld. en ja : ik vind t geil en doe dat ook wel bij mezelf bij t masturberen.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Niet raar, hebben meerdere jongens zonder gay te zijn.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Je bent niet gay. Je wilt niet door een jongen gepenetreerd worden, want dat staat je tegen. Veel hetero jongens vinden het lekker als er in hun kont gevoeld wordt, Ze doen dat ook zelf en dat is prima. Als je vriendin het doet , is het nog geiler !

    23 jaar
    5 jaren geleden
  • Maak je geen zorgen. Er is niets met je aan de hand. De anus en het rectum zijn bij veel mannen seksueel gevoelig. Je zit er zelf vermoedelijk ook wel eens in met je vinger of iets anders. Dat doet bijna iedereen. Mijn eigen vriendin doet het ook bij mij. Ik doe het ook wel eens bij haar, maar dat vindt ze niet zo opwindend. Ze vindt het veel lekkerder als ik aan de voorkant haar clit verwen. Veel genot met je vriendin.

    21 jaar
    5 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten