Skip to content
14 reacties
766 weergaves

Vakantie rukken

Hee ik ga binnenkort met mn ouders weg maar waar kan je dan rustig rukken? We delen volgensmij 1 slaapkamer dus dat is geen optie… en ik wil er wel de tijd voor kunnen nemen… iemand tips and tricks?

16 jaar
5 jaren geleden

14 Reacties

  • Onthouding is ook wel eens goed. Je verlangt er na een tijdje gewoon naar weer thuis te zijn !

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Idd gwn in de badkamer als je gaat douchen. En idd wat J14 zegt hoeft toch niet geplanf te worden

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • douche / toilet... moet toch niet 'gepland' worden....

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • Mijn ouders zien mij wel bloot en ik hun ook. Dat is normaal, maar seks vind ik wat anders. dat doen we niet als we een gezamenlijke kamer hebben op vakantie.

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • J16 ik ben vaak naakt in huis ook waar m’n ouders bij zijn. Dus zien ze ook wel eens m’n stijve. Maar om te zeggen dat ik naar boven ga om te gaan rukken gaat mij wat ver

    12 jaar
    5 jaren geleden
  • Gewoon met je ouders praten. Die willen zelf ook seks. Afspreken dat jij doet waar je behoefte aan hebt ( rukken ) en zij wat zij willen ( neuken ) Kan gewoon gedaan worden op de kamer. Waarom zou er iemand weg moeten ? Zo preuts zijn we toch niet meer in de 21ste eeuw ? Mijn vader heeft me al eerder zien masturberen en vindt dat normaal. Zonder neuken was ik er nu niet geweest !

    21 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik heb met mn ouders een grote tocht met een zeilboot gemaakt, daar op was het de eerste dagen wennen maar aangezien je op de open zee bent wordt je al snel heel simpel en ga je gewoon naakt lopen over de boot. Als je wil zwemmen skinny dippen want anders zit er weer allemaal zout op je zwembroek en dan moet je m wassen. En je hebt er weinig privacy dus heb gewoon met mn ouders besproken. Als ik naar beneden wil om ff afte trekken dan doe ik dat en dan geef ik aan dat ik ff privacy wil en mn ouders hadden natuurlijk ook sex en dat deden ze dan op de zelfde manier. Anders kan je echt niet zo iets vol houden hoor.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik zou er nooit durven over spreken met mijn ouders om afspraken te maken over het rukken.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • @j12 haha snap dat je je er voor schaamt als 12 jarige maar geloof me je ouders weten dat je rukt en je ouders hebben zelf ook behoefte dus ja je kan het zeker wel bespreek baar maken met je ouders. Die weten ook wel dat iedere jongen tussen de 14-80 rukt

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Tuuuuurlijk j18 je gaat even tegen je ouders zeggen “ga ff weg want ik wil me even gaan rukken”!!!? Bij de meeste families is dat niet echt normaal hoor, maar even een momentje voor jezelf

    12 jaar
    5 jaren geleden
  • Gewoon bespreken met je ouders. Die snappen heus wel dat je als 16-jarige behoefte daaraan hebt. Dan kunnen er voor jouw ruk-momenten ingepland worden. Beter het in overleg oplossen, dan een hele vakantie gefrustreerd rondlopen omdat je geen gelegenheid hebt. En voor je ouders is het ook prettig, na een goede rukbeurt zul je ook veel prettiger in de omgang ziin.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik weet niet waar jullie heengaan. Maar mij ouders huurden vaak een huisje ergens op het platteland in duitsland ofzo. Dan ging ik gewoon ff rukken in het bos ofzo. Maar dat kan natuurlijk niet als je middenin de stad zit

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Wc, douche of als je ouders bijvoorbeeld boodschappen gaan doen of een stad bezoeken ofzo. Genoeg momenten

    12 jaar
    5 jaren geleden
  • Badkamer/als je aan het douchen ben of gwn op de wc..

    16 jaar
    5 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten