Skip to content
27 reacties
1372 weergaves

Netjes gekleed fetisj

Hoi. Ik heb een fetisj voor nette kleding bij jongens. Als jongens blousjes/overhemden dragen, die in hun broek doen. Jongens met bretels of een mooie leren riem. En al helemaal jongens in een volledig pak. Vind t ook chill en 'sexy' om netjes gekleed te zijn. Hebben meer mensen deze fetisj? Zoja draag jij ook zelf graag nette kleding en wat draag je dan zowel?

17 jaar
5 jaren geleden

27 Reacties

  • Bedoeling van uniformen is dominantie uitstralen. Dit kan zeer opwindend zijn voor degene die het uniform draagt als voor degene die erop kickt. Dit is een normale veelvoorkomende fetisch, zowel bij hono's als bij meiden. Veel meisjes worden opgewonden van het zien van een jongen in uniform.

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Ja herkenbaar

    23 jaar
    4 jaren geleden
  • Het dragen van een uniform is voor mij zeer opwindend. Ik voel me dan heel dominant. Op de uniform-meetings vind ik het heerlijk om te domineren.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • @j16 ik draag mijn overhemden ook het liefst met alle knoopjes dicht en dan over mijn broek.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • @18. Kun je wat meer kwijt wat uniformen of een volledige leeroutfit met jou doet op sexueel gebied.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik heb dat ook wel een beetje. Zelf draag ik ook graag nette kleren. Merkjes als tommy hilfiger en abercrombie enzo. Meestal draag ik een (skinny)jeans met daarop een polo of overhemd. Daarvan doe ik dan alle knoopjes tot boven dicht. Die look vind ik leuk staan bij mezelf. Zijn er meer jongens die dat doen?

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Draag wel graag kleren die lekker zitten, en die ik mooi of stoer vind, maar verder niets, heb geen fetisch volgens mij.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Jongen 18, onderdanigheid en stoer. Boek gezworen kameraden van Leon Uris, citeer, in iedere marinier zat een stuk machismo dat grenst aan masochisme, ofwel stoere onderdanigheid. Anderzijds verbaasd jouw jonge leeftijd die zo'n meeting bezoekt, maar een uniform kan stoer lijken, maakt indruk,ofwel machts uitdrukking.

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • De uniform-meetings zijn voor liefhebbers van uniformen, zowel voor de dragers ervan als voor de bewonderaars. Er worden fantasie-uniformen gedragen die speciaal voor deze fetish worden ontworpen. De onderdanige jongens houden ervan om streng gedisciplineerd te worden door mannen in uniform. Deze onderdanige jongens zijn zeker geen watjes, want bij het disciplineren worden ook werktuigen gebruikt op deze jongens en zijn ze stevig vastgeriemd.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Jongen 18 vreemd dat je in een uniform van karakter veranderd, dominant, bedoel jij jezelf of een algemene mening.Dan meetings wat moet ik me daar bij voorstellen, een soort club. Zijn toch meestal boven de 18, dus ik met mijn 17 jaar zou er niet in mogen als ik zou willen, en jij met je 18 kunt er ook nog niet echt vaak geweest zijn. Zou ook niet willen maar een vriend van mij heeft een theorie, hij doet er niet aan, begrijp me goed, maar we praten overal weleens over, jij zegt onderdanige jongens, maar hij zegt dus dit zijn eigenlijk geen watjes zoals aangenomen wordt, maar best stoer dat ze dit durven,sorry,misschien te veel vragen.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • In uniform voel je je heel dominant. Gelukkig zijn er ook onderdanige jongens die kicken op uniformen en gedisciplineerd willen worden. Op meetings is meestal een zaal met strafwerktuigen waar je een onderdanige jongen kunt disciplineren. Voor beide partijen opwindend. Het straffen gebeurt met wederzijds goedvinden.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Jongen 18 bij uniformen zeg je gaat het om dominant gevoel, verandert dan ineens je karakter door zo'n uniform.Zelf op scouting maar niet om het uniform, maar die zijn ook niet zo millitaristisch of indrukwekkend.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Juist omdat het een fetish is zijn fantasie-uniformen zo heerlijk, die draag je bij speciale gelegenheden zoals meetings. Bij een echt uniform in het dagelijks leven dragen gaat het speciale gevoel eraf. Op een meeting zag ik een man in een volledig zwart, zwaar lederen strenge meester uniform. Zag er zeer dominant uit. Was erg opwindend om die man in dat leren domiantie uniform te zien. Helaas nog even doorsparen want zo n leren maatwerk uniform is erg duur. Maar bij de uniformfetish gaat het om het dominante gevoel.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik heb precies hetzelfde, ik kijk graag naar mannen netjes in overhemd of pak en vooral mannen rond de 25. Zelf draag ik ook graag een overhemd maar heb er nog niet zoveel. Ik begrijp je volledig.

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • Jongen ook 17, je zou best op een engelse school willen zitten zeg je of het leger, of scouting.Een engelse school is misschien niet haalbaar, maar wel het leger, maar is risico aan verbonden, we lden wel soldaatje enkele jaren terug, een iets oudere jongen droeg een uniform die hij had gekregen, wij nepuniforms, maar gek we keken toch tegen hem op, als het door dat uniform alleen kwam weet ik niet maar we accepteerden wel zijn discipline, maar zat ook met enkele vrienden op scouting, dus ook een uniform, maar niet zo indrukwekkend. Dan scouting was toch geen probleem,is iedereen welkom.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Yep, een kerel in uniform straalt respect en erotiek uit. Voor meiden maar ook voor jongens. Heeft iets dominants. Maar je bent 18 dus waarom kies je niet voor een echt uniform ipv een fantasie? Overal zitten ze te springen om mensen zoals jij.

    21 jaar
    5 jaren geleden
  • Ben je gay ? Vrouwen dragen blouses. Mannen overhemden of T-shirts.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik heb dit ook. Zelf draag ik ook vaak een blouse en een mooie brede riem. Ofc mijn blouse dan in mn broek. Heb dit ook met scouting en vind het echt super cute!

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik ben er ook achter gekomen dat het veel mannen opwindt als ik in mijn officiers-uniform loop. Ik wordt altijd veel benaderd met voorstellen als ik het uniform draag. Daarom lijkt me het weekendtje Amsterdam zo spannend om daar dan mijn wiite officiersuniform te dragen. Verwacht veel racties en benaderingen door homosexuele mannen.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik heb precies dat ts! Ik vind het geweldig om jongens in een blouse te zien enzo. Dat idee van het langzaam kunnen losmaken van die knoopjes enzo. Super sexy! Ook met uniformen!! Van die schooluniformen enzo. Echt leuk als jongens dat dragen. Windt mij enorm op!!

    16 jaar
    5 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten