Skip to content
6 reacties
669 weergaves

Ouders gezien

Ik heb dus mijn ouders sex zien hebben, maar gelukkig zagen ze mij niet. Maar ik ben eigenlijk best geschrokken van mijn vader, zijn piemel was echt mega groot (zeker wel 25-30 cm) ik ben echt geschrokken ik daccht van dat kan niet kloppen en ik moest ff 2 keer kijken. Ga ik dit ook krijgen? Gaat die van mij ook zo groot worden? Lijkt me wel gaaf zo’n lange pik

16 jaar
5 jaren geleden

6 Reacties

  • Ik heb mijn ouders nooit zien copuleren, maar mijn vader mij wel ! Het maakte me eigenlijk niet veel uit. Hij had wel vaker gezien dat ik masturbeerde en wist niet dat ik een vriendin op de kamer had toen hij binnen kwam. Hij zei wel sorry, maar dat meisje vond het erg gênant Ze durft hem niet meer te zien.
    Mij maakt het niet uit, want mijn vader en ik zien elkaar bijna iedere dag wel naakt. Hij heeft zelfs wel eens aan mijn ballen gevoeld toen ik in de puberteit zat. Dit omdat ik bang was dat ze nogal klein waren. was niet zo.

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Mijn ouders zijn 42 en 37. Ze zijn vruchtbaar en hebben natuurlijk nog steeds sex. Ze doen het niet waar mijn broers of ik bij zijn en doen hun slaapkamerdeur dicht. Ik heb wel eens in de badkamer gezien dat mijn vader heel wat tussen zijn benen heeft hangen. Het maakt hem niet uit dat ik dit zie. Ik hoop niet dat ze nog kinderen erbij krijgen, want ik heb al 3 broers.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Mijn ouders hebben ook nog seks. dat heb ik gelukkig nooit gezien, maar ik weet het omdat mijn vader "geholpen" is. Mijn moeder wilde van de pil af en wilde dat mijn vader gesteriliseerd zou worden. Hij wilde eerst niet, maar heeft het uiteindelijk toch laten doen.
    Zo weet ik dus dat ze seks bedrijven. Ikzelf zou me nooit onvruchtbaar laten maken. Dan zou ik me een gecastreerde kater voelen. Je kan overigens bij mijn vader geen littekens op zijn zak zien van die operatie. Het zouden er twee moeten zijn, maar die zie je niet.

    21 jaar
    5 jaren geleden
  • Een pik van die lengte is heel uitzonderlijk, heb je echt wel goed gekeken? De lengte van je pik is erfelijk bepaald. alleen, als er in de familie van je moeder minipikkies voorkomen zou het kunnen dat jij die ook krijgt. Of gewoon een lengte er tussenin, van zeg 18 cm, waar je heel tevreden mee mag zijn. Een pik van langer dan 25 cm is voor veel meiden afschrikwekkend groot trouwens.

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • Het komt vaak voor dat kinderen zich niet goed kunnen voorstellen dat hun ouders net als iedereen seks hebben. Als ze zien dat het gebeurt zijn ze net als jij ietwat geschokt. Probeer het van je af te zetten. Alss je het niet zouden doen was jij er niet geweest.
    Je vader heeft een groot lid. 25 tot 30 cm is veel. Duidelijk groter dann het gemiddelde. Hij hoeft er zich niet voor te schamen. Het bewijst dat hij nog steeds graag met je moeder copuleert.
    Ik denk dat jij nog geen coïtus hebt gehad. Als je lid ook zo groot wordt, zal je merken dat dat heel veel bevrediging geeft en dat je vriendin als je wat ervaring hebt een goed orgasme kan krijgen als je naar binnen gaat. Je hebt je ouders nu gezien. Dat is genoeg. Niet meer gluren. Dat is voor jezelf beter en ook voor hun prettiger. Je gunt hun dit plezier toch wel als je erover nadenkt ?

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • ik vind het niet vreemd dat je je ouders hebt zien sexen. wel dat je de piemel van je pa zo in détail hebt kunnen zien. hoe moet ik me dat voorstellen? jij loeren door een sleutelgat? of had je dat gefilmd of zo?

    16 jaar
    5 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten