Skip to content
37 reacties
3361 weergaves

Homo en sporten

Ik voetbal en weet sinds kort dat ik gay ben. We hebben nu geen voetbal maar gaan eind juli weer beginnen met de training. Ik wil dat mijn team maatjes weten dat ik gay ben. Ik heb mij voorgenomen de eerste training te zeggen dat ik gay ben. Heeft iemand nog tips of heeft iemand dat al n keer meegemaakt.

19 jaar
5 jaren geleden

37 Reacties

  • Ik kijk ook onder de douche naar het zaakje van andere jongens. Is volgens mij normaal. Ik ben geen poot en heb een vriendin.

    21 jaar
    5 jaren geleden
  • Nee oke maar ook hetero jongens kijken naar elkaars lul bij het douchen om te vergelijken of uit nieuwsgierigheid, dat doet elke jongen. Ik val op meisjes en word niet geil van jongens of piemels maar ik kijk heus wel ff naar iemands dick als ik naast em sta te douchen bij voetbal

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Ja, maar die zien er niet allemaal even lekker uit !

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • Idd alle jongens hebben een piemel, gay, str8 of bi, boeie

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Helemaal met je eens jongen van 14 Jongens of ze nu gay of straight zijn zien er naakt hetzelfde uit. Een hetero hoeft echt niet bang te zijn, dat een homo hem van geaardheid kan veranderen.Je wordt geen homo als je dat niet bent en ook omgekeerd kan dat niet. Gewoon met elkaar douchen dus.

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik zou het gwn normaal vinden om met andere naakt te douchen niks mis mee

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • Gewoon je zelf goed gedaan weet hoe vrij je nu. Bent topie. Kom alle goed zullen natuurllijk eikels bij zijn

    12 jaar
    5 jaren geleden
  • TS, heb je het verteld of hoe gaat het nu?

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Misschien eerst aan twee jongens uit je team zeggen en dan de rest

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik zou het ze gewoon vertellen een keer na de training of na de wedstrijd, is niks om je voor te hoeven schamen. Ik ga er van uit dat je teamgenoten het daar gewoon bij laten! Ik denk wel dag het beter is dat je het ze vertelt, want als je tijdens het douchen een keer een stijve zou krijgen ofzo.

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik voetbal ook en ben homo. Mijn team weet dat ook en is nooit een probleem. Ook de grappen vallen mee. Ik ben daar gewoon een van de spelers en verder niets. Er spelen ook een paar hele goede vrienden in mijn elftal, dat scheelt wel denk ik. Ik ken die al lang.

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • @j20 Klinkt goed. Gelijk ook maar vrouwen het stemrecht afnemen en achter het aanrecht gooien, donkere mensen achter in de bus zetten, en alle buitenlanders 2e ranks burgers maken. Homo’s een aparte sportclub. Dat jij zo bekrompen bent, hoeft niet te betekenen dat alle homoseksuelen maar voor jouw gaan wijken. Als je er echt niet tegen kan, verkas je maar naar Rusland, waar door het communisme homoseksualiteit strafbaar is . Hoe preuts zit je in elkaar? Goeie genade mensen.

    21 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik krijg vaak een stijve bij het douchen na de gym
    en een keer zelfs spontaan gespoten
    het gebeurde voor ik er erg in had
    die andere jongens lachen
    maar ik ben wel gay

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • Een jongen uit m'n klas is homo en dat weet iedereen gewoon. Hij krijgt ook geen stijve bij douchen na gym dus dat hoeft echt niet altijd hoor

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Meestal krijg ik een stijve bij het douchen na de wedstrijd of training. Gelukkig hebben mijn teamgenoten er geen moeite mee. Ze hebben mijn homoseksualiteit volledig geaccepteerd. Ze maken er zelfs grapjes over als ie weer stijf gaat staan. Misschien dat het scheelt dat ik mijn teamgenoten niet seksueel benader, heeft ook geen zin want de anderen zijn allemaal hartstikke hetero, sommige hebben zelfs al een vriendin.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Ja, maar die worden niet stijf als ze een andere man begeren. vandaar dat ze me wel mogen zien, maar wel van me af moeten blijven.

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Maakt mij ook niet uit als homo jongens of mannen me naakt zien bij voetbal ofzo , iedereen heeft een piemel toch

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Maakt me niet uit als homo jongens naar me kijken als ik naakt ben in de kleedkamer of bij het ( verplichte ) douchen. Ik wil alleen niet dat ze me aanraken. je merkt onmiddellijk of dat aanraken opzettelijk is of per ongeluk zoals ook met gewone hetero jongens natuurlijk wel eens gebeurt. Ik vind het wel een raar idee dat jongens naar je kijken omdat ze je seksueel aantrekkelijk vinden. Zal wel hetzelfde zijn als naar meisjes kijken bij hetero's. Daar krijg ik zelfs wel eens een stijve van. dat vindt mijn moeder vreselijk als je die bult in m'n broek ziet opkomen.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Voor jou is het geen probleem dat je naakte jongens ziet onder de douche. je bent homo dus kan ik me dat wel voorstellen. Ik ben geen homo en vind het niet prettig door mannen op een seksuele manier bekeken te worden. Liever heb ik dat homo's apart douchen of eigen sportclubs hebben. net als meisjes/vrouwen.

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik ben homo en ik voetbal. Ik weet het vanaf mijn 15e en nooit geheimzinnig over gedaan. Ik douche met de andere mannen in mijn team en dat is nooit een probleem.

    21 jaar
    5 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten