Skip to content
45 reacties
2385 weergaves

Amerikaanse boxershorts

Ik wil graag van die losse grote amerikaanse boxershorts dragen. Echt van die grote tenten zeg maar zoals je ze in films ook ziet. Maar de losse boxershorts die je in nederland kan kopen zijn een stuk kleiner. Weet iemand een website ofzo waar je dit soort boxershorts kunt kopen?

16 jaar
5 jaren geleden

45 Reacties

  • Ik draag van tom tailor en jockey. Heerlijk ruim, ook de pijpjes aan de onderkant ruim. Vaak bungelt mn lul er dan uit aan de onderkant. Maar liever dat dan dat mn lul opgesloten zit!

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik heb ook wijde boxershorts calvin klein jack en jones tommy hilfiger

    23 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik traag ook wijde boxershorts van calvin klein jack en jones tommy hilfiger hugo bosse en l&k underwear

    23 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik draag sinds kort ook wijde boxershorts van ck tommy hilfiger en jack en jones

    23 jaar
    3 jaren geleden
  • Duitse boxers zijn vaak ook heel ruim. Bijvoorbeeld die van jockey

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik draag boxers van tom tailor. Zijn niet zo heel groot en wijd zoals 'amerikaanse' boxers, maar ruim genoeg om alles de ruimte te geven. Soms hangen mn pik en ballen er wel een beetje uit maar dat vind ik niet zo'n probleem

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Slips zijn zoooo slecht voor je zaad!

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik heb niks met wijde boxers, doe mij maar goed zittende slips

    21 jaar
    4 jaren geleden
  • Nee natuurlijk niet. Dat knoopje is echt zinloos;) veel makkelijker met je pik eruit halen om te pissen of als mn meisje me snel wil pijpen

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Ja die van tom tailor zijn echt prima boxershorts. Draag alleen nog maar daar van. Mn pik is gelukkig niet zo lang dat die eruit hangt als ik slap ben haha. Jongen 19, doe jij het gulpknopje dicht van je boxershort dan? Ik niet namelijk, makkelijker al je gaat pissen

    15 jaar
    4 jaren geleden
  • Je hebt die wijde boxers ook bij h&m nog best betaaalbaar ook

    13 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik heb boxershorts van Tom Tailor, die zitten heerlijk. Af en toe hangt mn pik er wel een beetje uit, maar dat boeit me niet

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Fijn topic! Hier was ik naar op zoek. Heerlijk om een wijde boxershort aan te hebben. Ik ga ook die van D.E.A.L bestellen

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • De Hema had laatst nog fijne wijde boxers, ik draag ze onder mijn relax-broek in de avond en weekend zeg maar.

    23 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik slaap ook altijd naakt, maar ik wil wel Eens die Amerikaanse boxers proberen

    12 jaar
    4 jaren geleden
  • @j22 ik draag ze soms ook in bed,mijn zaakje heeft dan lekker de ruimte. Normaal onder een trainingsbroek of jeans zit dat voor geen meter. Ik heb meestal strakke jeans en daar heb ik altijd strakke microfiber boxershorts onder,die kruipen niet omhoog,maar zitten strak aan de huid

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Je kan net zo goed naakt slapen, want die Amerikaanse boxers geven geen enkele ondersteuning aan zak en je pik. Op zich hoeft dat ook niet, maar ik vind het prettig wat ondersteuning van mijn ballen te hebben en ze niet vrij te laten bungelen.

    22 jaar
    4 jaren geleden
  • Als ondergoed lijken ze me niks, maar ik draag ze snachts in bed. Lekker. Ik heb ze een paar jaar geleden gwn bij de Zeeman gekocht.

    22 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik ben ook aan het denken om die boxers te kopen. Maar als je je broek aan trekt rollen de pijpen van die boxers dan niet mee omhoog?

    12 jaar
    4 jaren geleden
  • Die van Deal zijn behoorlijk wijd. In Engeland zijn ook die Amerikaanse te koop. Dat zijn echt tenten waarin alles helemaal vrij hangt. Dat zou goed zijn voor je zaad en dus je vruchtbaarheid beter in stand houden. Voorlopig hoef ik nog geen kinderen dus het maakt me nu niet veel uit. Wel raar dat ze bij keuringen al bij jonge jongens altijd aan je ballen voelen. Alleen door onderzoek van je sperma kan je weten wel of niet vruchtbaar te zijn.

    19 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten