Skip to content
17 reacties
6224 weergaves

trio

Mijn vriendin wilde graag een keer een trio. Ze wilde een goede vriend van mij als derde. Ik vond het eigenlijk niet echt opwindend als ze seks met die vriend zou hebben, maar wilde niet kinderachtig of jaloers zijn. We deden eerst om de beurt iets uit en gingen daarna onder de douche.Mijn vriend en ik hadden allebei een stijve. Ik had eigenlijk geen idee hoe het verder moest. de andere twee wel ! Je hebt alle 3 tegelijkertijd sex . Ook de mannen dus met elkaar. Ik had nooit een trio gewild als ik daar vooraf over op de hoogte was geweest.Terwijl ik met met eigen vriendin aan het neuken was, werd ik van achteren betast. Ik wist niet wat er gebeurde, maar leuk was het niet. Mijn vriendin was enthousiast, maar ik wil dit niet nog een keer. . Is dit bij een trio normaal of hebben jullie nog nooit zoiets gedaan ?

20 jaar
5 jaren geleden

17 Reacties

  • Ja, maar in dit verband is drie geen trio. Waarom blijf je hier toch zo'n belang aan hechten ? Voel je je als homo's gediscrimineerd ?

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Het is niet wat jij onder een trio verstaat j20. Maar een trio bestaat uit 3 mensen. Of dat nu 3 mannen, 3 vrouwen, 2 mannen en 1 vrouw of 2 vrouwen en 1 man is doet er niet toe. Ook niet of je in een trio zingt, muziek maakt, sport of sekst. Het blijft 3.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Fijn dat jullie het zo leuk hebben met 3 mannen. De term trio is hierop niet van toepassing . Die is van toepassing op gezamenlijke sex tussen verschillende geslachten.

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik ben al sinds de lagere school vrienden met 2 jongens. Toen we 14 waren gingen we een keer experimenteren, seksfilmpjes kijken. Dat werd pijpen en meer.we doen het altijd met z'n drieën. Ik wil het liefst dubbel. En zonder condoom. Wij hebben het nog nooit met een ander gedaan!!!

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Weet ik niet, maar elkaar aftrekken is niet wat ik onder een trio versta. Ik vind het alleen lekker als het om gemengd geslacht gaat. Dus 1 man en 2 vrouwen of 2 mannen en 1 vrouw. Drie mannen of 3 vrouwen is meer voor homo's.

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Telt met drie elkaar aftrekken ook als een trio?

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • Heel lekker vind ik een trio. Vooral als je met 3 aan elkaar verbonden bent en eigenlijk 1 geworden bent. Dat kan als je je pik op de normale manier bij het meisje inbrengt en de tweede man zijn zijn pik in jouw kont duwt.
    Als beide mannen vervolgens spuiten is het genot voor alle drie compleet.

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik ging met een vriend op vakantie naar Spanje en wij vallen allebei op jongens en meiden. En elkaar vinden we ook heel leuk. De eerste avond vonden we een leuke kroeg waar een leuke meid werkte van begin 20. Het klikte goed tussen ons en ze was zelf ook bi. Ze genoot van hoe mijn vriend en ik het deden en ze deed zelf ook lekker mee. We houden contact met haar en ze komt over een paar weken hier.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik heb vaak een trio met mijn vriendin en mijn vriend. Wij zijn alle drie bisexueel. Mijn vriendin iets minder. Zij geniet ook als ze mijn vriend en mij samen ziet.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • heb ook al s een triotje gedaan op sportkamp. s avonds na het sluiten van de bar gingen we met twee jongens en één meisje op haar kamer. ze liet dat graag gebeuren. ik had al s met dat meisje sex gehad. maar die jongen had ik nog nooit naakt gezien. het viel me op dat ik best wel geilde op zijn lijf en dat ik het prettig vond om gepijpt te worden door hem. neuken zag ik niet zitten, maar hij blijkbaar ook niet. dus neukten we beiden achter elkaar het meisje. er was wel een klein uurtje tussen. ik heb nog gerukt toen ik mn vriend zag klaarkomen.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik heb al vaker een trio gedaan met mijn vriendin en een vriend van mij. Daarbij heb ik mijn bi kant ontdekt. Vind het heerlijk om hem te pijpen. Mijn vriendin vind het geil om dat te zien en ik ben zelf ook al een paar keer door hem geneukt.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik heb ook een trio gehad met 2 mannen. Ik heb coïtus met het meisje gehad en zij heeft de tweede man afgezogen en die heeft mij weer van achteren genomen. Ik had dat nooit eerder meegemaakt, maar vond het helemaal niet zo erg als ik altijd gedacht had. Deed een beetje pijn en wel met een condoom natuurlijk. Zonder vrouw erbij zou ik het niet met een man doen. Vrouwen zijn voor mij toch aantrekkelijker.

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • Het is denk ik maar net wat je er zelf voor voelt om te experimenteren en of je er met je vriendin over durft en kunt praten.
    Ik zelf experimenteer graag en kan er ook redelijk vrij over praten met mijn vriendin, zo wil ik graag door haar anaal genomen worden (met een voorbind dildo).
    Zo sta ik ook wel open voor een trio van m.m.v of v.v.m lijkt mij geweldig om mee te maken als twee vrouwen seks hebben met elkaar of om als man (anale)seks te hebben met een man of een man te pijpen.
    Heb je daar moeite mee moet je het goed bespreken en ook achteraf nabespreken.

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Mijn beste maatje en ik dromen al lang van een kwartet met onze vriendinnen. Wanneer we met ons twee chillen, maken we mekaar vaak waanzinnig geil over hoe dat dan zou zijn. Maar we zijn allebei zulke lafbekken dat we het niet eens durven voorzichtig aankaarten bij onze schatjes. We denken namelijk dat die boos/verontwaardigd/woedend zullen worden en dat we voor lange tijd op de bank zullen moeten slapen. Dus nee, geen ervaring hiermee...

    21 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik zou dit liever met twee vrouwen doen, maar als er nog een man bij moest zijn , zou ik liever geen mij onbekende man hebben. Een vriend heb je meestal al vaker naakt gezien en je weet dat ze schoon zijn en geen soa hebben.Niet zo erg als die een beetje aan je zit. Wel een raar gevoel als je vriendin door hem genomen wordt. Ik wik zelf geen trio, aan mijn vriendin heb ik wel genoeg.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik heb zoiets nog nooit gedaan, maar het lijkt me wel spannend. Ik zou het liever met 2 vrouwen doen. dan heb je geen concurrentie.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • misschien een idee voor een trio te doen met haar beste vriendin. vind je misschien leuker

    20 jaar
    5 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten