Skip to content
13 reacties
2914 weergaves

Waarom kijken mensen naar me?

Heey jongens, als ik buiten loop, heb ik altijd het idee dat er, zowel door jongens/mannen als meisjes/vrouwen naar me gekeken wordt. Het maakt me nogal onzeker. Waarom kijken mensen naar me? Hebben jullie dat ook?

22 jaar
5 jaren geleden

13 Reacties

  • Misschien omdat je gwn een hete snack bent

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Van andere mensen krijg ik vaak te horen dat ik er goed uitzie, ook op Omegle enz. Maar ik voel me zelf altijd heel onzeker in het openbaar, dus op straat, in de trein, bus enz. Ik ben vaak blij dat ik thuis ben, zodat niemand (buiten mijn familie dan) me ziet. Als mensen naar me kijken, voel ik me zo erg ongemakkelijk. Ik probeer ook niet te veel naar andere mensen te kijken, omdat ik het zelf ook niet fijn vind. Heb je misschien tips voor me? :)

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • Yo, TS thx! Ik snap je niet helemaal, want ikzelf ben niet onzeker over mezelf. Maar is mss gek dat ik t zeg, maar kijk ff een keer in de spiegel, en vraag je af wat er dan zo gek zou zijn aan jezelf. Meestal klopt t niet eens wat je denkt, dat anderen iets zouden zien wat raar is. Zoals ik je lees, denk ik dat er niks mis met je is hoor. SeeYa.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • @jongen van 16 jaar, bedankt voor je reactie. Tja, ik voel me er onzeker door, dan denk ik, waarom kijken ze me? Moeten ze ergens om lachen, loop ik raar, zie ik er raar uit? Maar misschien heb je gelijk en is het een soort compliment. Toch blijf ik het onwennig vinden, maar ik weet dat dat aan mezelf ligt, ik ben nogal onzeker van mezelf.

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • Het verschillend, de een vindt dit leuk de ander niet. Ik zelf heb er geen probleem mee en ik vind het best leuk. Ik zie er goed uit dus dan heb je al snel dat anderen meer naar je kijken, chille gasten (ben gay, dus) TS, hz vind je het vervelend dan? Het is toch eerder een soort van compliment?

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Mensen kijken weleens naar me, weet het zeker, want hoor dan opmerkingen, zovan wat een dikkerd, Maar vind het niet erg, ze bedoelen het niet kwaad, en krijg ook weleens leuke opmerkingen.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Ja hoor ik pas wel op met kijken. Ik kijk vooral naar het figuurtje van jongens, niet zozeer oogconctact. Het leukste vind ik het kijken als de jongen samen met zijn moeder is. Die kijken dan altijd zo chagrijnig als ze merken dat ik naar hun zoontje kijk.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Jongen 18 Toch maar oppassen met dat kijken. Oogcontact is ok, als het wederzijds is. Zoniet kan het wel degelijk agressie uitlokken.

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Ja heb ik mensen kijken echt hard naar me. Kdenk omdat ik dik ben

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Waarschijnlijk zie je er seksueel aantrekkelijk uit en kijken mensen om van je uiterlijk te genieten. Ik kijk zelf ook naar mooie jongens en ik merk wel dat ze daar verlegen van worden als ik zo naar hun kijk. Sommige vinden het echt niet leuk dat ik kijk, maar in het openbaar is het toegestaan om naar iemand te kijken, ze kunnen er niets tegen doen.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Men wordt nu eenmaal niet graag door iedereen bekeken. Mooie meisjes/ vrouwen hebben daar ook last van. Daarom vermijden zij zoveel mogelijk oogcontact. Het bespaart je veel ergernis.

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Waarschijnlijk omdat ze jou cute en sexy vinden? Of omdat je op een of andere manier dat kleine extraatje hebt (glimlach, manier van lopen, hoge aaibaarheidsfactor...) waardoor je opvalt in de massa.

    21 jaar
    5 jaren geleden
  • Hey dat heb ik ook heel erg en echt leuk vind ik het soms niet
    dat ze zo naar me kijken want er is toch niks te zien.

    en soms stoor ik me er ook wel een beetje aan maar daar is niks aan te doen denk ik.

    20 jaar
    5 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten