Skip to content
18 reacties
750 weergaves

Reizen in auto

Heey jongens/mannen, morgen ga ik op vakantie met de auto. Ik denk dat ik in de auto een joggingbroek aandoe, zit wel zo chill toch? Wat vinden jullie? Doen of ordinair? En zo ja, met boxershort?

22 jaar
5 jaren geleden

18 Reacties

  • Heey allemaal, ik ben weer terug van vakantie en ook vandaag weer een trainingsbroek aangehad in de auto, zonder onderbroek. Bevalt goed, ga ik echt vaker doen, ook in de stad, bioscoop enz.

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • Doe eens een kort sportbroekje aan zonder boxer. Lijkt me wel chil.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • J14 omdat wij kamperen in een tent en rijden ook veel door de omgeving. M’n ouders willen stadjes zien enzo. Wij blijven nooit in de vakantie op 1 camping altijd maar een paar dagen en dan gaan we naar de volgende camping

    12 jaar
    5 jaren geleden
  • @j14 met het vliegtuig naar FR? Dat vind ik echt onnodig en duur met de auto is veel beter

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik ben met familie op vakantie. Het bevalt tot nu toe zeer goed en het weer is heerlijk! Ik houd jullie op de hoogte en als jullie wat willen weten, laat het me maar horen.

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • @jongen 12
    Waarom ga je niet met het vliegtuig dat is toch veel chiller
    Ik dit jaar naar Frankrijk en ga met het vliegtuig

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • Fijne vakantie iig. Ziet er komende week prima uit. Ben je daar met familie of vriend/vriendin. Ik neem aan dat je ons op de hoogte houdt van eea. Veel plezier.

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • J12 dat is idd een lange rit

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • J22 3 uurtjes rijden stelt toch geen ruk voor? Ik ga over een paar weken net m’n ouders met de auto naar Napels (Italië). Dat is pas een lange zit

    12 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik heb er uiteindelijk drie uur ofzo over gedaan, met twee stops. Ik heb mijn trainingsbroek aangehad zonder boxershort. Was lekker en ga ik vaker doen. Als ik het vaker doe, krijg ik misschien niet meer, of in ieder geval minder, een stijve. Ik geil op trainings-/joggingbroeken.

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • Een training zonder boxer.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Idd je bent al 22

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • LOL jongen16, leuke reactie. Kan je wel zeggen : BRUH. De vraag had moeten zijn : wat trek ik aan om van Breda naar Texel te rijden? Hoe dan ook prettige vakantie, TS. Met of zonder boxer...

    21 jaar
    5 jaren geleden
  • Bruh is maar 2 uur. 2 uur is niks als je 15 uur ofs zou gaan reizen ja maar voor 2 uurtjes kom op man. En in nederland vakantie...wat doe je me aan

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Bedankt voor de reacties! Ik vertrek vandaag en doe een trainingsbroek van Adidas aan (geen joggingbroek). Over een boxershort twijfel ik nog. Waarschijnlijk stoppen we ergens voor een hapje eten en stel je krijgt een stijve, dan is alleen een trainingsbroek niet al te chill. De vakantie is in Nederland, maar toch twee uur rijden.

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • Ja joggings broek aan doen is lekker chill en comfortabel. Het ligt er ook aan hoe ver het is. Waar ga je naar toe?

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik ken dit soort situaties. Je zit urenlang in de auto met een kledingstuk dat je normaal draagt om er normaal uit te zien en wat normaal gezien conformtabel is. Na al die uren niets doen is dat het echter echt niet meer. Een joggingsbroek is een goed idee. Of je er een onderbroek onder aan doet kies je zelf maar ik vind zonder nog veel fijner dus raad ik je dat aan. Veel plezier op reis!

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Draag vooral iets wat comfortabel zit. Zeker voor lange afstanden. Op de meeste Franse snelwegparkings hangt bij de ingang van de boetiek "Tenue correcte obligatoire". Maar over een joggingbroek zullen ze heus niet moeilijk doen. Ik heb daar al ergere dingen gezien.

    21 jaar
    5 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten